Филми Драма-комедии

В голямата игра | War Dogs (2016)

Добави коментар

Истинската история на двама млади предприемачи, които печелят поръчка за 298 милиона долара от Пентагона за въоръжаване на съюзниците на САЩ в Афганистан.

  • Жанр - биографичен, военен, драма, комедия
  • САЩ
  • 2016

Истинската история на двама млади предприемачи, които печелят поръчка за 298 милиона долара от Пентагона за въоръжаване на съюзниците на САЩ в Афганистан. Това са Дейвид Пакауз и 22-годишният Ефраим Дивероли от Маями

Част от поръчката е на стойност 100 милиона долара за патрони. За да увеличат печалбата си, оръжейните дилъри доставят чрез прекупвачи от Балканите китайски нестандартни муниции в нарушение на американския закон. Двамата се оказват в опасност и в чужбина, и у дома.

Пътешествието им тръгва от разнебитен апартамент в Маями Бийч, минава през планински пещери в Албания, през коридорите на властта във Вашингтон и до фронтовите линии в Ирак и Афганистан. Историята включва сенчест швейцарски търговец на оръжия, албански гангстери, руски и арабски търговци и разследване от Пентагона. Мистериозен и тъмен свят на световната търговия с оръжия, в който американските военни използват частни търговци като посредници, за да осигурят оръжия от нелегални дилъри - а те са същите, които продават оръжия на диктатори, войнолюбци и наркотрафиканти.

Режисьор - Тод Филипс

Актьори - Майлс Телър, Джона Хил, Ана де Армас, Шон Туб, Бари Ливингстън, Бренда Ку, Саид Фараж, Хасан Саид и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В голямата игра