Актуално В програмата

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

Добави коментар

След извънреден елиминационен дуел и при тежки условия най-младата участничка във „Фермата“ напусна предаването на крачка преди големия финал на 18 декември.

Дизайнерката Лора Цолова си тръгна от риалити шоуто, победена от собственичката на студио за красота Мартина Чанева и не скри разочарованието си от загубата. Претендентката за голямата награда от 100 000 лева падна с 4 на 1 от съперничката си след серия от драматични битки, проведени под проливен дъжд и при ниски температури.

Лора и Мартина бяха избрани с жребий за първи участнички в извънредните двубои за оцеляване. В тях един срещу друг ще се противопоставят фермерите, които до момента не са излизали в елиминационен дуел на Арената. Според правилата, те ще се състезават в седем битки без разпределяне на точки. Победител ще стане онзи, който пръв спечели четири от сблъсъците. Участието в елиминационните дуели ще гарантира едно от железните правила на „Фермата“ - до големия финал на предаването да не стига никой, който през сезона не се е явил в друбой за оцеляване.

Текст от potv.bg

Решени да запазят мястото си в стопанството, във вторник Лора и Мартина излязоха нахъсани за победа на Арената. Опонентките трябваше да минат по трасе с препятствия - да лазят под дървен коридор, да минат по люлееща се греда, да се изкатерят по въжена стена и да режат греда с трион. Младата дизайнерка не послуша съветите на приятелите си в стопанството да бъде предпазлива, хвърли се през глава в битката и се удари лошо, а Мартина поведе. В следващите сблъсъци - при преминаването на тунел от пръст и рязането на летви, тя отново доминира, а резултатът стана 3 на 0.

Текст от potv.bg

В сряда Мартина направи приятелски жест към Лора, която взе под крилото си в началото на предаването и месеци наред напътстваше като своя дъщеря. Собственичката на студио за красота предложи на опонентката си да решия коя от предстоящите битки иска да е първа, за да й даде възможност да покаже потенциала си. Младата й конкурентка избра любимото си изпитание - цепнето на дърва, доказа силата си и промени резултата на 3 на 1. Мартина обаче не трепна, върна се отново в играта, показа по-добър баланс над пълен с вода басейн и възтържествува с 4 на 1.

Текст от potv.bg

Въпреки загубата, Лора превъзмогна разочарованието си, изтри сълзите си и си тръгна с усмивка.

„Чувствам се много щастлива, защото изпълних мечтата си да участвам във „Фермата“. Тук се промених за добро, научих се да оценявам това, което имам и да се наслаждавам на живота максимално. Върнах си всичко, което бях загърбила и за което човек трябва да живее“, каза тя, преди да се прибере у дома.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“