Актуално В програмата

Люба Кулезич e новото лице на TV7

Добави коментар

Люба Кулезич e новото лице на TV7. Кулезич ще води собствено предаване, което ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11.45 ч
Люба Кулезич e новото лице на TV7Люба Кулезич e новото лице на TV7. Кулезич ще води собствено предаване, което ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11.45 ч.

Иван Ласкин и Шкумбата ще имат свои рубрики в новото предаване

Люба Кулезич e новото лице на националната ефирна телевизия TV7, стана ясно след гостуването на популярната журналистка в рубриката „Гореща точка” с Николай Бареков в сутрешния блок БОдилник.

Кулезич ще води собствено предаване, което ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11.45 ч. Предаването ще е част от новия уикенд блок на TV7 и ще носи името „Насреща Люба Кулезич”.

„Да дойда в TV7 беше предложение, на което не успях да устоя“, каза Люба Кулезич и допълни, че ще цели да забавлява и привлича зрителите и да върне понятието „журналистика” на мястото му. Топ журналистката заяви, че в предаването място ще имат, както лица с висок обществен ранг, така и обикновените хора, които са недооценени от обществото.

„Насреща Люба Кулезич“ ще съдържа разнообразни модули като специални рубрики в предаването ще имат актьорът Иван Ласкин и комикът – Димитър Туджаров-Шкумбата. Рубриката „Светът според Ласкин” ще съдържа авторски коментари по теми от седмицата, а Шкумбата ще има свое „стенд ъп шоу”, което ще се казва „Новите вицове на Шкумбата”.

В новото предаване на Люба Кулезич ще има много живи връзки, сензационни сюжети, както и материали, заснети извън страната. Във всяко издание ще се канят гости по значими теми, а основният гост в студиото ще бъде в рубриката „Откровено с ...”.
Предаването „Насреща Люба Кулезич“ ще стартира в края на месец март като част от обновената програмна схема на TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Насреща Люба Кулезич

TV 7 уволни Люба Кулезич

„Насреща Люба Кулезич”: Какво е да си модел в България

Владайският рицар Жорж Ганчев срещу журналистката на TV7 Люба Кулезич

Албена Вулева НЕ е бременна

TV7 с нов облик и нова програма