Актуално В програмата

„Насреща Люба Кулезич”: Какво е да си модел в България

1 коментар

Професия „Модел”, панагюрското съкровище, един покоял се крадец и футболен отбор от бездомни – в неделя, 21 октомври 2012 от 9:00ч.
Професия „Модел”, панагюрското съкровище, един покоял се крадец и футболен отбор от бездомни – в неделя, 21 октомври 2012  от 9:00ч.
Професия „Модел”, панагюрското съкровище, един покоял се крадец и футболен отбор от бездомни – в неделя, 21 октомври 2012  от 9:00ч.В поредното издание на мега-шоуто „Насреща Люба Кулезич”, тази неделя, 21 октомври 2012г. четири красиви жени ще коментират какво е да си модел в България. Какви опасности грозят кандидатките за слава и дали са готови да понесат тежката отговорност да бъдат спрягани ежедневно по жълтите вестникарски страници, забъркани в измислени скандали и любовни афери. Каква всъщност е професията „модел” и защо твърде често тя се превръща в синоним на леснодостъпна жена, ще разберем от Мария Бонева, Теди Велинова, Светлана Василева и Лили Иванова.

Президентът на „Славия” Венци Стефанов ще разкаже за живота си в и извън футбола. За личната драма, която го сполетя през 2004 г. с отвличането на сина му Митко, който все още е в неизвестност и за своето минало, което и до днес буди любопитство предвид познанствата му с едни от най-митичните герои на прехода.

Оригинално или подменено е Панагюрското съкровище
, каква е историята на една от най-безценните ни находки и защо вече толкова  години легендите и слуховете не секват ще разкрие в студиото наследникът на тримата братя-откриватели Дейкови - Павел Цветанков. За златните предмети се мълви, че отдавна са изнесени и продадени зад граница, а в България и по света се показват техни копия. Неотдавна за пръв път излязоха и  конкретни данни за разлики в тежестта на златните съдове при намирането им и сега.

В предаването ще видим и историята на крадеца Красимир Младенов
- младият мъж едва 16-годишен влиза в занаята и оттогава има 20 осъдителни присъди и 7 пъти е лежал по затворите. Сега се чувства като медиатор между колегите си съкилийници и администрацията и се е провъзгласил за  адвокат на затворниците. Всъщност Красимир мечтае само за едно – да си намери нормална работа, за да не краде от глад, но му е мъчно, че никой не му протяга ръка.

Те са отбор от бездомни младежи, обединени от обща кауза – футбол. Наричат се „Отбор на надеждата”
и са готови да докажат, че могат  да са полезни и пълноценни. Здраво са сграбчили шанса, даден им от мениджъра Виктор Кирков и гласуваното доверие от треньора Методи Здравков, защото виждат възможност да изковат наново съдбата си. И го правят с желание, на което биха завидели и професионалните играчи. Спечелиха 14-то място на световното първенство по футбол за бездомни в Мексико Сити, но амбицията им не стихва.

Гледайте „Насреща Люба Кулезич” в неделя, от 9:00 до 11:45ч, в ефира на TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Насреща Люба Кулезич

TV 7 уволни Люба Кулезич

Владайският рицар Жорж Ганчев срещу журналистката на TV7 Люба Кулезич

Албена Вулева НЕ е бременна

TV7 с нов облик и нова програма

Люба Кулезич – по следите на изчезнало след раждането си дете