ТВ анонси bTV

Евелин Костова за кариерата и семейството в Животът по действителен случай

Добави коментар

Евелин Костова за баланса между кариерата и семейството – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

Тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV студиото на „Животът по действителен случай“ ще отвори врати за една млада, красива и надарена с ум и талант актриса. Звездата на театър „Българска армия“ и любимката на зрителите от „Съни Бийч“ Евелин Костова ще се впусне в най-откровения си разговор пред водещата Александра Сърчаджиева. Зрителите ще надникнат в най-близкото обкръжение на актрисата и ще научат как се е променил света за нея, след като е дала живот и е станала майка за пример.

В рубриката „Моето ново Аз“ ще проследим историята на едно 20-годишно момиче, което по рождение е дълбоко белязано от природата. Тя се ражда само с една гърда, а това срива самочувствието ѝ и превръща ежедневието ѝ в кошмар. След безброй опити и какви ли не начини да прикрие състоянието си, тя се решава на кардинални промени и се обръща за помощ към екипа на клиниката. Какво ще предложат специалистите и как ще се развие случаят, ще разберем тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV.

Новият „господар“ на класацията „Топ 10“ Филип Буков ще покаже безброй кадри, демонстриращи безкрайната фантазия на родните звезди. Ще разберем кои са десетте най-екстравагантни български ВИП личности и ще видим смели визии, за които само истинските звезди биха имали кураж.

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Лилия Маравиля в „Животът по действителен случай“

Новият сезон на „Животът по действителен случай“ започва тази събота

Наталия Гуркова за силата да продължи напред в „Животът по действителен случай"

Теодора Духовникова разгръща душата си в „Животът по действителен случай“

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“