ТВ анонси bTV

Теодора Духовникова разгръща душата си в „Животът по действителен случай“

Добави коментар

Разговор за любовта, успеха и разочарованията, как една жена се връща към себе си след години на нечовешко напрежение и кои са 10-те най-глезени от половинките си родни звезди

Тази събота (23 септември) в студиото на „Животът по действителен случай“ ще гостува дамата, чието име действа като истински магнит за публиката – Теодора Духовникова. Специално за зрителите на bTV тя ще разгърне душата си пред водещата Александра Сърчаджиева и ще сподели лични моменти, които до този момент не са били достояние на широката публика.

С много нови случаи продължава и рубриката „Моето ново Аз“. Тази седмица историята е повече от покъртителна. Героинята в нея е изпитала голяма част от негативите, които един живот може да предложи. Като дете тя е изоставена от майка си, а като жена е насилвана от мъжа си. Но въпреки всичко не е изгубила вяра в човещината. Днес дамата, заедно с Радост Драганова и армия от лекари, ще извърви пътя по заличаването на следите от дългите години живот между ада и отчаянието.

Класацията „Топ 10“ вече е в ръцете на актьора, който дебютира и като водещ – чаровният Филип Буков. Тази събота зрителите ще разберат кои са най-глезените от половинките си родни звезди и какви жестове на внимание са получили те. Има ли такива, които получават закуска в леглото и изобщо кой кого носи на ръце, ще разберем в събота (23 септември) от 17:00 ч. само по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Лилия Маравиля в „Животът по действителен случай“

Новият сезон на „Животът по действителен случай“ започва тази събота

Наталия Гуркова за силата да продължи напред в „Животът по действителен случай"

Евелин Костова за кариерата и семейството в Животът по действителен случай

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“