Архив VIP Brother

Лил от Стъклената Къща гостува на VIP Brother 2013

Добави коментар

Миналата вечер Къщата на VIP Brother 2013 се сдоби с нов Съквартирант. Победителят от Стъклената Къща Лили Иванова – Лил посети изненадващо финалистите, прекрачвайки прага малко преди вечеря.

Миналата вечер Къщата на VIP Brother 2013 се сдоби с нов Съквартирант. Победителят от Стъклената Къща Лили Иванова – Лил посети изненадващо финалистите, прекрачвайки прага малко преди вечеря. Лил беше посрещната изключително емоционално от Златка Димитрoва, с която се запозна на Мисия в Стъклената Къща. Лил не пропусна да изрази радостта си, че е гост във VIP Brother 2013 и успя веднага да изненада търсещите новини звезди с общи познати.

Ден преди големия финал на VIP Brother 2013, между Съквартирантите за пръв път ще възникне конфликт, който не е продиктуван от събитията и взаимоотношенията в Къщата. В резултат от представените шокиращите кадри на сблъсъци между протестиращи студенти и полицията, днес Съквартирантите ще потърсят сметка на топмодела Мариян Кюрпанов за избора му да опита късмета си в чужбина, подобно на много други българи.

Добави описание

Как ще приключи диалогът за борбата в родината и възможността да живееш извън нея? Дали идеологията на звездите ще ги раздели отново, малко преди финала, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Добави описание

Тази вечер зрителите ще видят последната забавна Мисия на звездните финалисти. Съквартирантите ще разполагат с 15 минути, за да се справят с даденото предизвикателство. Дали Съквартирантите ще се справят с последното си изпитание и какви са настроенията в Къщата, ден преди големия финал в събота вечер, предстои да разберете днес точно в 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза