Актуално В програмата

Лео Бианки показва как се прави пица със затворени очи – в „Мармалад“

Добави коментар

Най-известният италианец в България – Лео Бианки, ще покаже как се ядат спагети без ръце и как се прави пица със затворени очи, в „Мармалад“ на 19 януари от 16:00 ч. по bTV.

Най-известният италианец в България – Лео Бианки, ще покаже как се ядат спагети без ръце и как се прави пица със затворени очи,  в „Мармалад“ на 19 януари от 16:00 ч. по bTV.  Водещият на „Животът е прекрасен“ ще разкаже и за новото си телевизионно предизвикателство, с което всяка сряда изкушава зрителите на „Преди обед“.

 

Добави описание

 

Тази събота в „Мармалад“ ще се пее, готви и пръска чар. Вторият гост е  новата звезда на модерния поп ритъм – Йоана. След като доказа, че може да пее и може да не спи, тя ще докаже, че може и да танцува като истинско  профи.

 

Топ 10 представя най-секси спортистите на България. Сред тях са някои от най-младите надежди като футболиста Кирил Десподов, супермоториста  Ангел Караньотов, плувеца Антъни Иванов. Има също баскетболисти, сноубордисти, културисти, волейболисти, а под номер 1 е представител на съвсем различен вид спорт.

 

Добави описание

 

В „Пълна мрежа", рубриката на Мария Силвестър, коментатори са Ивайло Иванов – Играта и Даяна Ханджиева от „Скъпи наследници“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мармалад

Левскарят Владо Николов цели червени мишени – тази събота в „Мармалад“ по bTV

Павел и Венци Венц стават бармани – тази събота в „Мармалад“

Криско с нова визия и Кристина Милева – тази седмица в „Мармалад“

Папи Ханс прави кекс за първи път в тв ефир, в първия за тази есен „Мармалад“

Шести сезон на „Мармалад“ от 16 септември следобед