Филми Фантастика Филми Екшъни Филми Приключенски

Лабиринтът: Невъзможно бягство | The Maze Runner (2014)

Добави коментар

В постапокалиптичния свят младият Томас се събужда в празен асансьор без спомен за случилото се преди това. Единственото, което си спомня, е името му.

  • Жанр - фантастика, екшън, приключенски
  • САЩ, Канада, Великобритания
  • 2014

В постапокалиптичния свят младият Томас се събужда в празен асансьор без спомен за случилото се преди това. Единственото, което си спомня, е името му. След като излиза от асансьора, Томас попада сред 60 млади момчета, които живеят в затворено общество и сами отглеждат храната си. Мястото - горска поляна (глейд) - е напълно изолирано от останалия свят и на всеки 30 дни пристига по едно ново момче. Първоначално всички новопристигнали са правили опити да се измъкнат през лабиринта от пътища, които опасват мястото, но никой не е постигнал успех. Точно когато Томас и останалите глейдъри са на път да изгубят всякаква надежда за спасение, те попадат на младо момиче в безсъзнание, което държи в себе си странна бележка. Внезапната поява на момичето е само началото на серия от събития, които ще променят завинаги живота на изолираните момчета.

Режисьор - Уес Бол

Актьори - Дилън О`Брайън, Кая Скоделарио, Уил Полтър, Томас Броуди-Сангстър, Патриша Кларксън, Ки Хонг Лий, Крис Шефилд, Блейк Купър и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лабиринтът: Невъзможно бягство