Актуално В програмата

Красима напусна „Игри на волята: България“

Добави коментар

В ожесточена елиминационна битка Красима претърпя загуба, която я превърна в 14-ия участник, който напусна най-екстремния риалити формат „Игри на волята: България“.

Въпреки контузията в крака си, тя смело се изправи в трудния сблъсък с Кремена. През цялото време Красима имаше преднина и се представяше по-добре, но не успя да навакса предимството, което противничката й имаше, и загуби елиминационната игра.

“В никакъв случай не съм разочарована от себе си. Представянето ми дотук беше повече от достойно. Бях по-добра и в тази битка. Не допуснах грешка, бях безкомпромисна, въпреки крака. „Игри на волята: Бълагрия“ ме научи на много неща и въпреки че свърши за мен, аз се чувствам като победител.“, сподели Красима със сълзи в очите след края на битката.
Текст от potv.bg

В надпреварата за предимство една срещу друга се изправиха Милена за Красима и Елизабет за Кремена. И двете показаха на зрителите на NOVA колко голяма значение имат личната воля и хъса за победа. Крехките момичета издържаха повече от 40 минути, задържайки по-голямо от своето тегло. Въпреки болката, те не се предадоха, но Милена пусна лоста първа. Победата на Елизабет донесе предимството на Кремена, което се оказа и ключово за оставането й във формат.

Текст от potv.bg

Ще се зарадат ли Бойците на завръщането на Кремена? Как ще премине териториалната битка? Кое племе ще гладува и кое ще празнува? Ще успеят ли Бойците отново да грабнат ключа от Резиденцията или Приключенците ще продължат серията си от победи? Кои ще са новите капитани? - вижте в новия епизод на „Игри на волята: България“ в понеделник от 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

​Безстрашните грабнаха победата в териториалната битка в "Игри на волята"

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята"

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”