Актуално Какво ще се случи...

Койна Русева и Деян Донков преобръщат събитията в „Пътят на честта“

Добави коментар

Драматичният сериал „Пътят на честта“ се завръща тази есен по NOVA със звезден каст и непредсказуеми ситуации

Койна Русева

Койна Русева

© Красена Ангелова / NOVA

Двама от най-популярните и обичани български актьори се превръщат в ключови фигури в новия сезон на хитовия сериал на NOVA „Пътят на честта“.

Койна Русева и Деян Донков въвеждат нови герои в завладяващия сюжет на поредицата, които безкомпромисно ще преобърнат хода на събитията. Историята в сериала се заплита все повече, а предизвикателствата и трудностите ще бъдат огромни. Буря от емоции и непредсказуеми ситуации обещава вторият сезон на „Пътят на честта“, който се завръща в телевизионния ефир през септември.

В новите епизоди на поредицата зрителите ще видят Койна Русева в ролята на бизнесдамата Красимира Зарева. По професия тя е банкер и притежава безпогрешен бизнес нюх. Предприемчива и мистериозна, Красимира винаги знае как да постига целите си, дори това да включва манипулацията на хора.

Деян Донков

Деян Донков

© Красена Ангелова / NOVA

Деян Донков пък ще се превъплъти в крупния адвокат Владимир Ленков, който притежава своя собствена кантора. Безскрупулният Владимир се грижи за своите заможни клиенти с всички възможни средства и без притеснения за последствията, които могат да предизвикат действията му.

Звездният каст на втория сезон на „Пътят на честта“ включва още актьорите: Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Галя Сарафова, Доротея Толева, Галя Александрова, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев, Гергана Данданова и др.

Продължението на вълнуващата история в „Пътят на честта“ е дело на едни от най-талантливите и опитни професионалисти в кино индустрията. Трима от най-добре подготвените български режисьори Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги стоят зад втория сезон на сериала. Творческият тандем Елена Иванова и Миелна Фучеджиева създава сценария на завладяващата история, а изпълнителен продуцент е Александър Христов („Албион Филмс“).

Какво предстои да се случи с героите на Койна Русева и Деян Донков и до какви крайности ще бъдат готови да стигнат те, не пропускайте да разберете тази есен по NOVA. А дотогава всяка делнична вечер от 20:00 ч. може да бъде проследена завръзката на историята в първия сезон на „Пътят на честта“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта , Койна Русева , Деян Донков

Деян Донков поставя началото на новия сезон на „Арт детектив“ по БНТ

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“