Актуално Какво ще се случи...

Китодар Тодоров става звезда в „Съни бийч“

Добави коментар

Безспорният комедиен талант Китодар Тодоров ще разсмее до сълзи зрителите в хитовия сериал „Съни бийч“. Актьорът ще се появи с гръм и трясък в новия, 8 епизод от популярната поредица, който ще се излъчи тази вечер от 21.00 часа по bTV.

Китодар влиза в колоритен образ, в какъвто досега не сме го виждали. С лекота се превъплъщава в първичния, на моменти агресивен Стойко, селска мутра и братовчед на небезизвестния Стойчо Розата (в ролята Николай Ишков).

Още с пристигането си в Слънчев бряг, героят на Китодар обръща хотела с главата надолу и всява паника сред гостите. Освен че размахва пушка, Стойко уринира в басейна, нарича персонажа на Явор Бахаров „пардесю“ и унижава служителите. Нелеката мисия да го усмирят се пада на комбинативния Гомес (Бойко Кръстанов) и дипломатичната Виктория (Боряна Братоева).

Текст от potv.bg

Въпреки че героят на Китодар не е пример за добро възпитание, актьорът храни топли чувства към него.

„Моят персонаж в никакъв случай не е зъл. По-скоро е откровен - каквото мисли, това казва. “, сподели Тодоров в „Преди обед“ по bTV.

Според него в „Съни бийч“ често е трудно да се прецени кой е крив и кой - прав.

„Както и в обществото, всеки дърпа интереса към себе си и съответно се получават конфликти“, казва актьорът, който не за първи път участва в тв сериал.

Зрителите го помнят и с ролята на селския полицай в „Скъпи наследници“ по bTV.

Текст от potv.bg

Освен с дразнителя Стойко, новият епизод на „Съни бийч“ ще срещне почитателите на сериала и с други любими образи. Героят на Явор Бахаров - хотелиерският наследник Никола, ще оплете в мрежите си красивата Ивон (Евелин Костова). Дарина (Лидия Инджова) ще признае на родителите си, че годежът ѝ се е разпаднал и ще се наложи да им върне парите, които те са платили авансово за сватбата. Пред спасителя Младен (Иво Аръков) ще се открие възможност да влезе в престъпния свят, а една женска ръка ще го бутне към пропастта.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Екзотичната Манал Ел-Фейтури нажежава страстите в „Съни бийч“

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV

Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат във втория сезон на „Съни бийч“