Актуално В програмата

Кичка Бодурова си тръгна със скандал от Bailando

Добави коментар

Кичка Бодурова напусна със скандал Bailando в нощта на мечтите.
Кичка Бодурова си тръгна със скандал от BailandoВ четвъртък вечер Кичка Бодурова напусна със скандал Bailando в нощта на мечтите. Пред сащисания поглед на нигериеца Тени Омеде неговата дуетна партньорка предпочете да репликира журито, което по нейно мнение е поставило ниска оценка на отбора в понеделник.

Кичка потърси закрила за егото си пред недоумяващия нигериец, мечтаещ да издаде албум с български песни.
Още в началото на изпълнението си тя  прекъсна оркестъра, за да получи обяснение за ниските оценки на журито. Бодурова припозна като личен враг Йорданка Христова, която в понеделник я „поряза” заради това че „доминира над гласа на Тени”.
 
Без да мисли, че участва за сбъдването на една мечта, след изпълнението си, Кичка отново оспори компетентността на комисията. Този път гневната певица обвини съдиите, че не оценявали таланти, а каузи. Зрителите мигновено реагираха на скандала, като не подкрепиха каузата на дуета, който си тръгва от сцената на Bailando. Така реално естрадната прима допринесе за компрометирането на дуета, събрал по-малко точки от конкурентите – Иво Инджев и Теодора Недялкова. Журналистът подкрепя каузата на Теди, която участва, за да осигури лечение на своя брат.

Параскева Джукелова с Венци Ненков


Не без емоции преминаха и танците, в които един от трите дуета - Таня Богомилона с Деян Симоенов, Калина Крумова с Александър Бонев и Параскева Джукелова с Венци Ненков,  трябваше да си тръгне от сцената. Зрителите на Bailando избраха това да бъдат Параскева и Венци, събрали най-малко зрителска подкрепа в нощта на мечтите този четвъртък.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Байландо

Четири несбъднати мечти на финала в Bailando

На Никулден стават ясни финалистите в Bailando

Време за Rock `N` Roll в Bailando

За два часа - 40 хиляди лева за Андрей Баташов от зрителите на Bailando

Мечтата на мечтателите в Bailando