Актуално В програмата

„Какво ново в понеделник вечер?” – всяка седмица от 21:00 часа по bTV Cinema

Добави коментар

bTV Cinema отговаря на въпроса „Какво ново в понеделник вечер?” – всяка седмица от 21:00 часа

bTV Cinema отговаря на въпроса „Какво ново в понеделник вечер?” – всяка седмица от 21:00 часа

Кой е баща ни?”, „Зрителна измама” и „Последният пенсионерски запой” са сред заглавията в новата рубрика

Зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да гледат премиерни за канала и българския ефир заглавия всеки понеделник от 21:00 часа. Много екшън, приключенски ленти, трилър и забавни филми ще забавляват зрителите на филмовия канал на bTV Media Group.

Сред заглавията, които ще радват зрителите на bTV Cinema в рубриката „Какво ново в понеделник вечер?”, са „Прелестни създания”, „Правоимащите”, „Денят, в който Земята спря да се върти” и „Код: Олимп”. Филмовият канал обещава много премиерни любими заглавия, сред които „Отбранителна линия”, „Кой е баща ни?”, „Зрителна измама”, „Параноя”, „Играта на Ендър” и „Последният пенсионерски запой”.

  • На 24 март от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да гледат „Гробницата на дракона” премиерно за българския ефир. Травис Престън и екипът му пристигат в Китай, за да открият това, което не трябва да съществува. Мисията им е да локализират и заловят съществото Криптид, което е започнало да сее хаос в малко провинциално градче.Ситуацията обаче се усложнява когато става ясно, че по петите на Криптид е тръгнал и легендарният ловец на глави Харкър, в чиято роля влиза Долф Лундгрен, който няма да се спре пред нищо, за да се докопа до съществото. Много бързо мисията на Престън и екипа му се превръща в отчаяна борба за оцеляване…
  • На 31 март в рубриката „Какво ново в понеделник вечер?” от 21:00 часа любителите на седмото изкуство ще имат възможност да се забавляват с криминалната комедия „Медеа и програмата за защита на свидетели”. Джордж - високопоставен член на нюйоркска финансова фирма, е обвинен от властите в организирането на мащабна парична измама, в която е замесена и мафията. За да предпазят останалите членове на семейството му, полицейските служби ги включват в програмата за защита на свидетели. За тяхно щастие, новият дом, в който трябва да живеят, е всъщност последното място, на което някой би ги потърсил, а именно къщата на отраканата и безкомпромисна пенсионерка Мадеа.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Прелестни създания , Правоимащите , Последният пенсионерски запой , Медеа и програмата за защита на свидетели , Кой е баща ни? , Код: Олимп , Зрителна измама , Денят, в който Земята спря да се върти , Гробницата на дракона

Шест поредни вечери с най-интелигентните обири в света на киното

Празнична програма на bTV през декември