Актуално В програмата

Жорж Ганчев на гости в „Горещо”

Добави коментар

В първата събота на ноември телевизионният таблоид „Горещо” е на гости на Жорж Ганчев в дома му във Владая.
„ЖАН ВИДЕНОВ НЕ ОТКРАДНА ЕДНА СТОТИНКА - ЕДИНСТВЕН! БЕШЕ ПОХАРЧЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ... СЕГА Г-Н СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ ПОХАРЧЕН ПО СЪЩИЯ НАЧИН!” – ТВЪРДИ ЖОРЖ ГАНЧЕВ ПРЕД ВЕНЕТА РАЙКОВА

Жорж Ганчев


За „секретния списък 103” на Нора Ананиева,
за неизпълнените лични ангажименти на Президента, защо не може да харчи парите си Иван Костов, и много специално за Меди Доганов (както го нарича) и дали ще се завърне отново в политиката -  за всичко това Жорж Ганчев говори във формата от най-добрите си години.

В първата събота на ноември телевизионният таблоид „Горещо” е на гости на Жорж Ганчев в дома му във Владая. Малко след рождения си ден Жорж Ганчев говори за завръщането си на политическата сцена и коментира какво се случва в България. Доайенът в политиката споделя, че причината да се завърне е желанието му да даде насока и да бъде съветник на младите. С присъщия си колоритен изказ той коментира политици и политическия живот в България и народопсихологията на българина.

Жорж Ганчев и Венета Райкова


Според Жорж Ганчев Сергей Станишев е абсолютно чист и ще бъде похарчен по същия начин от партията си, по който е бил похарчен и Жан Виденов. „Аз и генерал Бонев свалихме Петър Стоянов, който настояваше да се върне латиницата в България!” – признава Жорж Ганчев и разкрива защо Иван Костов не може да си харчи свободно парите.

Пред камерите на „Горещо” Жорж Ганчев потвърждава съществуването на т.нар. секретен списък 103 на Нора Ананиева, в който са записани на кого и за какъв бизнес са давани пари. Според него новата мода е големите бизнесмени да си купуват не само политици, но и цели политически партии.

Венета и Валя

Освен колоритните коментари на Жорж Ганчев, тази събота зрителите ще чуят и странната история на поп фолк певицата Валя. Малко след като роди от приятеля си и се разведе със съпруга си Валя разкрива, че докато е била бременна в петия месец бившият ѝ вече съпруг ѝ пожелал да загуби детето. Валя ражда дъщеричката си още докато е омъжена и така за баща на детето ѝ е записан съпругът й, а не приятелят й.

„Ужасно е детето да не носи имената на баща си!” – признава поп фолк дивата и разкрива, че основна причина за разтрогването на брака ѝ е липсата на амбиция от страна на съпруга ѝ да се заеме с нещо различно от това да ѝ бъде озвучител и пиенето му. Валя разкрива, че и след развода си с него той продължава да я тормози психически и дори я заплашва.

Има ли политическа проституция в България и кой я практикува? Къде учат двете дъщери на Александър Томов и защо той е основен виновник да бъдат спрени два от блоковете на АЕЦ „Козлодуй”? Отговорите – само в „Горещо”, събота, 1 ноември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“