Музика Класация

I Don’t Wanna Go на Tri-O-Five: бряг, море и реге

Добави коментар

Остават броени часове до настъпването на музикалното лято! На 2 ноември, събота, от 23.00 часа Tri-O-Five ще представят новото си видео към песента I Don’t Wanna Go.

Остават броени часове до настъпването на музикалното лято! На 2 ноември, събота, от 23.00 часа Tri-O-Five ще разгорещят Sofia Live Club с концерта, на който ще представят новото си видео към песента  I Don’t Wanna Go.

Добави описание

Клипът е продуциран от Music Clinic Records и режисиран от Silvernoise в лицето на Александър Сано и Георги Грозданов.

“Наричаме това видео „екологичния клип“, защото не сме запалили и една крушка по време на снимките – всичко е естествена светлина. Работихме без особена подготовка – просто прекарахме 48 часа много близо до природата и това само по себе си беше много вдъхновяващо. След това на монтажа се появи самото видео. Тази непосредственост и хармония до голяма степен кореспондират и с музиката“ - разказва режисьорът.

Добави описание

Кадрите към  I Don’t Wanna Go пренасят сетивата на по-топло, по-лятно и по-красиво място – на брега, където денят е безкраен, а нощта прелива в музика, светлини и пясъчни усещания.

В съботната нощ публиката ще има възможността да се наслади на видеото и изпълнението на живо на I Don’t Wanna Go с оригиналното соло на тромбон на Вили Стоянов от Brass ViliDJ – един от специалните гости на концерта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър