Музика Класация

Устата с най-много номинации за наградите на Фен ТВ

Добави коментар

Изпълнителят и дуетната му половинка Софи Маринова напускат къщата на VIP Brother, за да присъстват на церемонията
На 6 април (понеделник), под купола на цирк Балкански, Фен ТВ ще връчи статуетки на отличниците в музикалния шоубизнес за 2008-ма.

Устата с най-много номинации за наградите на Фен ТВ

Устата е единствения изпълнител сред мъжете с най-много номинации за годишните награди на музикалната медия – общо пет. Успешната и продуктивна година на изпълнителя му спечели присъствие във всички важни категории - номинация за “Албум на 2008” за “Face To Face”, номинация за “Видеоклип на 2008” за “Мале Мале”, номинация за “Дует на 2008” със Софи Маринова, номинация за “Хит на 2008” за “Мале Мале” и номинация за “Изпълнител на 2008”.Сред най-любопитните е тази за изпълнител, където Устата ще си оспорва първото място с Тони Стораро, Азис, Ерик и Джордан.

Преди година, звездния дует Устата и Софи Маринова спечелиха приза за “Дует на 2007”, на първите музикални награди на Фен ТВ.Днес, изпълнителите отново са сред номинираните в същата категория за суперуспешните си хитове “Чужди устни” и “Толкова силно”.Устата и Софи дават сериозна заявка за нов успех, но преди това ще премерят сили с конкурентите си в категорията – Бате Сашо и Тина, Таня Боева и Нектариус Сфиракис, Теодора и Тони Стораро, Сладурите.Настоящите VIP съквартиранти вече подготвят тоалетите си за вечерта, в която под купола на цирк Балкански ще заемат място в ложата на номинираните звезди.В деня на събитието, изпълнителите ще напуснат къщата на VIP Brother за няколко часа, за да присъстват лично на бляскавата церемония. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Устата , Софи Маринова

Десислава и рапърът Нана откриват четвъртия концерт в „Гласът на България”

Стефани, дуетната половинка на Софи Маринова от “Пей с мен” подписа договор с “Ара мюзик”

Мъжът на годината 2011 - Стефан Стойчев в новия летен клип на Устата

Софи Маринова отпадна от Евровизия

Софи Маринова и Устата влизат в „Седем часа разлика”