Актуално В програмата

Хилда Казасян: „Емоциите в екипа на „Като две капки вода“ не могат да бъдат сравнени с друго шоу“

Добави коментар

В понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA към журито се присъединява Данчо Караджов

„На лайфовете в „Като две капки вода“ отивам с чувството, че ме очаква нещо изключително приятно. Не познавам друг екип, в който да има толкова истински емоции, а самата аз ги усещам като изключително близки хора“, разказа певицата Хилда Казасян пред водещата Гала в „На Кафе“.

 

Дамата с най-красивата усмивка добави, че преди години в шоуто е имало силни индивидуални образи, но за първи път се вижда толкова високо ниво сред всички участници.

 

Хилда е истински сладур! Тя се е доказала като човек и професионалист, а като характер, с който да рабориш в екип – незаменимо!“, заяви колегата ѝ Фънки в специлано видео за певицата.

 

Участниците от своя страна допълниха, че винаги очакват с нетърпение нейните коментари по време на шоуто. Великденските празници джаз певицата ще прекара в Копривщица със семейството и приятелите си. В края на април и през май Хилда Казасян ще зарадва меломаните с  национално турне “С усмивка за Ела Фицджералд“, посветено на една от най-изключителните джаз певици  - Ела Фицджералд.


В понеделник вечер, точно ден след най-големия християнски празник, осемте звезди отново ще изненадат България с нови преобразявания и истински артистични предизвикателства. Специален гост на журито ще бъде Данчо Караджов, който ще има възможност да оцени и собствения си образ, изпълнен от Борислав Захариев. Иван Юруков ще влезе в образа на една легенда, с която света се сбогува през 2016г. – Дейвид Бауи. В подготовката си актьорът ще премине през ключови моменти от дискографията на английския певец, за да пресъздаде автентично парчето Space Oddity.

 

Константин на свой ред ще се преобрази в член на групата, променила музикалната история – The Beatles. Гери-Никол ще забрави за своята бленда, за да опита народно пеене в образа на Деси Добрева. Софи Маринова ще бъде ТИТА, а Марги Хранова – Катя Филипова. Златка ще влезе в нов мъжки образ с визията на Слави Трифонов, а Славин ще има възможност да покаже истинско рок звучене като фронтмена на AC/DC.


Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star