Актуално В програмата

Гласът на България: ​Мария взима нещата и СУПЕР БЛОК БУТОНА в свои ръце

Добави коментар

В новия епизод на „Гласът на България“ – в неделя от 20:00 ч. по bTV – се задава нова порция зашеметяващо силни участници, които ще завладеят сърцата на треньорите и на всички в залата с уникалните си гласове, чудесни изпълнения и невероятни житейски истории.

Със специални изненади към две прекрасни дами ще се включат изключителните Орлин Горанов и Николаос Цитиридис. Те ще влязат в ролята на вестоносци и лично ще им съобщят, че са приети за участие в десетия сезон на музикалното шоу. В неделя вечер зрителите ще чуят и вълшебното изпълнение на 15-годишната Александра Георгиева, която миналата неделя изненадващо разбра, че е одобрена за участие в „Гласът на България“, докато седеше в публиката на шоуто и ни най-малко не подозираше какво я очаква.

Невероятната история на младо момче от Украйна с огромен музикален опит и кариера от световна величина, което именно заради войната успява да се откъсне и отвори нова страница в живота си, ще разтърси истински зрителите пред екраните. Емоционалното му и класно изпълнение няма да остане незабелязано от звездните треньори, а един от тях дори ще му признае искрено, че „иска да се ожени за гласа му“.

Изумително изпълнение, което ще накара и четиримата треньори да се обърнат и да настръхнат от връхлетялата ги енергия от сцената, ще провокира Мария, която досега е най-честата жертва на СУПЕР БЛОК БУТОНА, да вземе нещата в свои ръце. Тя буквално ще си го „върне на Миро“, като го блокира и „отстрани“ от надпреварата за този участник, а дали това ще се окаже печеливш ход за нея или пък ще направи услуга на DARA или Лечев – ще стане ясно в неделя вечер от 20 ч. по bTV!

Странни птици, любители и пазители на бабини рецепти за крем-карамел, музикални фурии, инструктор на картинг писта и скаран със семейството си младеж са само част от героите, които ще връхлетят през екрана в неделния епизод. Някои от тях ще се опитат да „хванат последния влак“, явявайки се в предаването, други ще са тук заради приятелки, които са подали документите им за участие вместо тях, а трети просто „ще опитат пак“ – по-готови и мотивирани от всякога.

„Това момче ми заприлича на самия мен – с прическата, с шлиферчето, слабата фигура“, ще възкликне Миро след едно от изпълненията и емоционално ще си спомни за началото на своя музикален път, за детството, пианото, школите и „Златният Орфей“. По молба на DARA той ще сподели пред всички много личен и емоционален момент от първите години на дует „Каризма“ - за трудностите и приятелството, което остава.

Тази неделя бъдете готови за шеметно и емоционално шоу точно в 20:00 ч. по bTV! А дотогава не пропускайте ексклузивни срещи с участниците и звездните треньорите в епизодите на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg и в каналите на шоуто в социалните мрежи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

DARA, Мария Илиева и Иван Лечев сядат в треньорските кресла в Гласът на България

ГРАФА се завръща като треньор в „Гласът на България“ тази есен по bTV

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила