Филми Екшъни

Гладиатор

2 коментара

Джеймс Маршал изпълнява ролята на Томи Райли, талантлив млад боксьор от чикагските предградия, принуден да се пресели с баща си в беден квартал в Саут Сайд, където постоянно идват главорези, за да събират хазартните дългове на баща му.
Gladiator, 1992 / САЩ

Екшън


101 минути


Светована премиера: 6 март 1992

Режисьор: РОУДИ ХЕРИНГТЪН

В ролите: Джеймс Маршал, Куба Гудинг Джуниър, Браян Денехи, Дуейн Пери и др.Джеймс Маршал /Туин Пийкс/ изпълнява ролята на Томи Райли, талантлив млад боксьор от чикагските предградия, принуден да се пресели с баща си /Джон Хърд/ в беден квартал в Саут Сайд, където постоянно идват главорези, за да събират хазартните дългове на баща му.

За да спечели пари и да освободи баща си от затвора, Томи е принуден да участва в незаконни мачове със залагания, организирани от Джими Хорн /Браян Денехи/, който използва расовото напрежение, за да разпалва агресията по време на мачове.

Томи се сприятелява с най-добрия чернокож боксьор Линкълн /Куба Гудинг Джуниър/, млад съпруг и баща, който иска с помощта на юмруците си да се измъкне от гетото. Но скоро двамата приятели са изправени един срещу друг на ринга и връзката им е поставена на изпитание.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гладиатор