Архив Рокади

Гена Трайкова и Венелин Петков се завръщат като водещи на bTV Новините

2 коментара

Гена Трайкова и Венелин Петков се завръщат като водещи на bTV Новините.Виктория Петрова и Цветомир Семов остават на екран.
Гена Трайкова и Венелин Петков

От тази събота зрителите на bTV могат отново да гледат централната емисия на bTV Новините, представена от едни от най-обичаните водещи – Гена Трайкова и Венелин Петков. Двамата се завръщат на екран, след като в продължение на няколко месеца работиха по филми за рубриката bTV Документите. Този уикенд обаче зрителите ще ги видят само в събота, тъй като заради прякото предаване на финала на Формула 1 по bTV няма да има новини в 19.00 часа в неделя.

Последният епизод на поредицата на Гена Трайкова „Великата ерес” беше излъчен миналата неделя. Освен, че се завръща като водещ на bTV Новините, Гена пое отново задълженията си на продуцент на bTV Новините, като продължава да продуцира и bTV Репортерите. Венелин Петков ще съвместява работата си на водещ на централните емисии през уикенда със снимките за своя филм за bTV Документите – „Трансформация”, който ще бъде излъчен на 7 декември. Журналистът е и продуцент на рубриката bTV Документите.

Заместниците на Гена Трайкова и Венелин Петков – Виктория Петрова и Цветомир Семов – ще останат на екран като водещи на централната емисия. Така двойките, които ще представят bTV Новините в 19.00 часа, ще бъдат три, като Ани Салич и Юксел Кадриев ще водят предимно в делничните дни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Новините , Гена Трайкова , Венелин Петков

Късната емисия на bTV Новините – с нов начален час от 24 май

Рокади в bTV: Антон Хекимям заема мястото на Венелин Петков

Тържествени шествия, модерни просветители, малки мъдреци и 24 жени с кауза в платформите на bTV Media Group по случай 24 май

Всичко за променящия се континент и кандидатите за власт в Европа – в платформите на bTV

Ударно разследване в ефира на bTV разкрива схеми за наркотрафик в затворите