Архив Рокади

Гена Трайкова и Венелин Петков се завръщат като водещи на bTV Новините

2 коментара

Гена Трайкова и Венелин Петков се завръщат като водещи на bTV Новините.Виктория Петрова и Цветомир Семов остават на екран.
Гена Трайкова и Венелин Петков

От тази събота зрителите на bTV могат отново да гледат централната емисия на bTV Новините, представена от едни от най-обичаните водещи – Гена Трайкова и Венелин Петков. Двамата се завръщат на екран, след като в продължение на няколко месеца работиха по филми за рубриката bTV Документите. Този уикенд обаче зрителите ще ги видят само в събота, тъй като заради прякото предаване на финала на Формула 1 по bTV няма да има новини в 19.00 часа в неделя.

Последният епизод на поредицата на Гена Трайкова „Великата ерес” беше излъчен миналата неделя. Освен, че се завръща като водещ на bTV Новините, Гена пое отново задълженията си на продуцент на bTV Новините, като продължава да продуцира и bTV Репортерите. Венелин Петков ще съвместява работата си на водещ на централните емисии през уикенда със снимките за своя филм за bTV Документите – „Трансформация”, който ще бъде излъчен на 7 декември. Журналистът е и продуцент на рубриката bTV Документите.

Заместниците на Гена Трайкова и Венелин Петков – Виктория Петрова и Цветомир Семов – ще останат на екран като водещи на централната емисия. Така двойките, които ще представят bTV Новините в 19.00 часа, ще бъдат три, като Ани Салич и Юксел Кадриев ще водят предимно в делничните дни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Новините , Гена Трайкова , Венелин Петков

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините

bTV Новините отбелязват 23 години от първия си ефир

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри е новото лице на bTV Новините

Късната емисия на bTV Новините ще бъде от 22 часа през лятото

В програмата:

02:10 21.05.2024
Тв програма bTV
17:00 21.05.2024
Тв програма bTV