Архив Music Idol

Фолк грацията Мария празнува рожден ден

Добави коментар

Членът на журито в третото издание на Music Idol - Мария - днес празнува рожден ден.
Фолк грацията Мария празнува рожден денЧленът на журито в третото издание на Music Idol - Мария - днес празнува рожден ден. Фолк грацията ще отбележи празника си в столичен хотел. Заради ангажиментите си към шоуто певицата няма да заложи на голямо парти, а ще прекара рождения си ден със семейството си.

Междувременно екипът на шоуто е в трескава подготовка за кастингите на предаването. Все още се обработват данните на записалите се участници. Техният брой до момента е над 6 000, а записването за голямото надпяване ще продължи до 20-и януари. За разлика от предходните две години броят на записалите се момчета е почти двоен.

Голяма част от кандидат идолите споделят, че ще се явят на кастингите, само за да се срещнат с Фънки. Други смятат да смаят журито със страхотни по техните думи певчески и артистични възможности и стил.

С изключително задоволство талантите коментират повторното участие на Дони като член на журито. Голяма част от тях смятат, че с положителните си коментари в първото издание на шоуто и с перфектния си подбор на задачи за идолите в Music Idol 2 Дони е успял да ги мотивира да участват в кастингите. Самият Дони миналата година отпразнува 20 годни на сцена, 20 хит сингъла, 20 награди за музика, а зад гърба си е оставил повече от 3000 концерта. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер