Актуално В програмата

Фики е победител в осми сезон на "Като две капки вода"

Добави коментар

Фики е победителят в осми сезон на уникалото шоу за преобразявания „Като две капки вода“.

 Фики е победителят в осми сезон на уникалото шоу за преобразявания „Като две капки вода“

 

“За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щатлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури“, сподели изпълнителят, който спечели категоричната подкрепа на зрителите.

 

На второ място в звездната класация се класира Маги Джанаварова, следвана от DARA и JJ. По традиция победителят спечели специалната награда на шоуто – премиерен за България Ford Puma, предоставен от Мото-Пфое.

 

Добави описание


Специалната вечер представи емблематично трио, звездни гости и задължителните за шоуто призове, сред които „Мис Голямото Завръщане“, „Мистър Дебют“, „Мистър Респект“, „Мис Евъргрийн“, „Мис Дарование“, „Мистър Изненада“ и други. 

 

„Ти беше истински хамелеон по време на сезона! Пресъздаде Лайнъл Ричи по изумителен начин – благодарим ти за всичко, което направи на тази сцена“, сподели Юлиан Вергов след песента Hello, която беше избор на победителя за сезона.

В образа на Уитни Хюстън и песента I have nothing Маги Джанаварова огласи залата, спечелвайки бурни аплаузи. Чаровната певица не скри вълнението, признавайки, че за нея е чест да бъде на една сцена с изключителните артисти от шоуто. За финала DARA избра образа на незабравимата Мария Нейкова и песента „Вървят ли двама“, част от българския филм „Козия рог“.

 

„Със сигурност творческата лудост ми помогна – нито един образ не ми е бил твърде удобен, но беше истински интересно“, разказа Дара, която сподели, че по време на шоуто е пяла на четири езика.

 

С образа на Фреди Меркюри и емоционалното парче Who wants to live forever JJ направи запомнящо се финално изпълнение. „Това беше един „бърз“ и „яростен“ филм – имах възможност да пресъздам толкова образи. Не съм подозирал, че ще стигна до тук“,

 

Добави описание


Галя, Анди и Тото изненадаха зрителите с един от тоталните хитове на Ъпсурт и Белослава. Минути преди своето изпълнение триото призна, че влизането в тези образи е сбъдната мечта. „Когато човек излезе от зоната на комфорта, тогава започва да живее, а не просто да съществува. Благодаря за тази уникална възможност – предаването спаси живота ни през тези месеци“, сподели Тото. Димитър Маринов, който щедро предостави своето място сред финалистите, представи с артистизъм легендарния Тодор Колев. „Не можеш да бъдеш голям артист без да бъдеш голям човек!“, категоричен беше популярният актьорът, който изправи на крака жури и публика. Малко по-късно Луна се превъплъти в Мария Илиева, а популярното парче „Играя стилно“ прозвуча с нов текст и интерпретацията на певицата.


Специални гости на големия финал бяха Мария Илиева, Софи Маринова, Тита, Ненчо Балабанов, Коцето и Криско, които представиха своя интерпретация на нашумелия хит Corona Ciao, чао. Участниците в осми сезон на своя страна се обединиха в общо изпълнение с песента Heal the world.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star