ТВ анонси bTV

Енджи Касабие и семейството й в „Животът по действителен случай“

Добави коментар

Тази събота, 19 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ Александра Сърчаджиева ще поднесе на зрителите любопитна и доста различна среща с дамата, която отдавна е открила баланса между храненето и щастието – звездната диетоложка Енджи Касабие.

Срещата на водещата с екзотичната дама ще разкрие какво става в душата й и как е преминала през най-трудните й моменти. Екипът на предаването ще влезе в дома на Енджи, а самата тя ще ни разкаже какви са тайните за семейно щастие на нейната интернационална фамилия.

Зрителите ще се срещнат и с едно момиче на име Любина, което никога не е срещало любовта. Всичко, което е трупало в душата си до тук, ще се преобърне след намесата на специалистите от клиниката за красота. Любина ще получи нова външност и нови живот, каквито тя без съмнение заслужава.

Класацията „Топ 10“ е в силните ръце на Иво Аръков. С тях той е преровил много архиви и новини, за да покаже историите на 10 български звезди, които преди време бяха на върха на славата, но предпочетоха да продължат пътя си встрани от суетата.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“

​Яна Маринова с болезнени откровения в „Животът по действителен случай“​

Завръща се токшоуто „Животът по действителен случай“

Кали и майката на Поли Генова тази събота в „Животът по действителен случай“

Анелия разкрива коя е най-тежката й загуба в Животът по действителен случай