Актуално В програмата

Емил Каменов елиминира Бориса в Къртицата 2

Добави коментар

Емил Каменов спечели елиминационния тест и прати вечнооцеляващата Бориса у дома

Съботното живо предаване на Къртицата 2 се превърна в нощ на изненадите и предложи неочаквани обрати. Последната вечер на номинации в лагера, изправи на финалната права един срещу друг Емил Каменов и Ивайла Бакалова, които се оказаха с равен брой копия. Мини-тест определи участникът, който да играе в елиминационния дуел срещу Бориса.

Играта на фин баланс с различни монети, подредени една върху друга на дръжката на самурайски меч, провали монтанската сила Емил Каменов и го изправи за пръв път пред теста-капан на Къртицата. Топ-охранителят, който въпреки силната си физика е сред най-слабо представилите се играчи в Базата, изненадващо удържа най-важната си победа до момента. Емил Каменов спечели елиминационния тест и прати вечнооцеляващата Бориса у дома. Въпреки подозренията на главния редактор Ники Николов за симулативна игра от страна на топ-моделката, Бориса призна, че е играла честно и поздрави Каменов за победата му. На финала, 23-годишната хубавица заяви, че не тя е Къртицата. 

Голямата Битка от Арената снощи, подложи 8-те супергерои на свръх-изпитанието „Еволюция”, което се превърна в противоречив сблъсък на претенции, страхове и стратегии. Отборът на Бориса, Александър Сано, Евгени Иванов и Костя, успешно се справи с помийните препятствия и височини, като демонстрира задружен дух и внесе в сметката на Групата 6000 лв.

Пушката на стълбата

Костя скача

Вторият тим на Ивайла, Виктория, Емил Каменов и Георги, провали мисията, а Мис България и ММА боецът бяха запозрени в откровен саботаж на играта. Макар Ивайла да призна, че не тя е Къртицата, подозренията, че тя или Георги са новите провокатори в Базата остават.

Ивайла и Виктория

Георги на крана

Балансът по сметките в момента разпределя 141110 лв. за Групата срещу 69740 лв. за Къртицата.  Събота вечер даде ход и на импровизирано модно ревю, в което всички супергерои и техните дечица, представиха своите авторски тениски, изрисувани ръчно с благотворителна цел.

Тениските

Албумът със снимки на тениските може да откриете на страницата на Къртицата във Facebook, а всеки желаещ за закупи дадена блузка, трябва да хареса съответната снимка. Крайните купувачи ще бъдат избирани на лотариен принцип и ще присъстват наживо на полуфинала на предаването следващия петък.

Събраните средства и допълнителните 10000 лв., които Групата дари от сметката си, ще подпомогнат изграждането на Възстановителен център за онкоболни деца в с. Опицвет, общ. Костинброд /Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания/.

Предстои финалната седмица и последните битки в Къртицата 2. Супергероите вече са седем. Къртицата ще се ползва с пълен имунитет по време на предстоящите тестове. Зрителите ще решат кой ще стане големият победител в най-мащабната риалити игра в телевизионния ефир.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2