Лица За звездите

Елен Колева в специална бяла сватбена рокля с дантели

Добави коментар

Актрисата Елен Колева ще облече на ревю бяла сватбена рокля с дантели, везана по специална технология. Приказната дреха е ръчно бродирана, в нея са вплетени сребърни нишки и е украсена с кристали.
Актрисата Елен КолеваАктрисата Елен Колева ще облече на ревю бяла сватбена рокля с дантели, везана по специална технология. Приказната дреха е ръчно бродирана, в нея са вплетени сребърни нишки и е украсена с кристали.

Премяната  може да се приеме като намек за една по-сериозна стъпка в отношенията на Елен с нейния любим ­ бизнесмена Александър Найденов, приказват в светските среди, пише в.Монитор. На първо време обаче сватбената рокля, с която актрисата ще омае всички, е финалният акорд от ревюто на модна къща Romantika Fashion, което ще се състои на 1 февруари.

Дизайнерката София Борисова официално обяви,че Елен ще е лице на най-новата и колекция DIFFERENT за сезона пролет ­ лято 2011.

В ревюто ще вземат участие едни от най-известните топмодели на България. Новите тоалети ще покажат Юлия Юревич, Теди Велинова, Диляна Попова, Виктория Джумпарова, Елена Тихомирова, Стела Стойкова, Гергана Дончева, Петя Велкова, Жасмина Тошкова, Яна Грудева, Диана Митова. От Виена с частен самолет ще пристигне и миналогодишното лице на модната къща – Елица Стоянова, която също ще се включи във фиестата. Музикален гост на ревюто ще бъде Нели Петкова от „Шоуто на Слави”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Елен Колева

Eлен Колева е първият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Отново заедно: Елен Колева и Александър Найденов се събраха отново

Елен Колева: Обичам Александър и не го крия

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Търси се…” с Елен Колева и Александър Найденов – тази събота от 11:00 часа по bTV