Актуално В програмата

Eлен Колева е първият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Добави коментар

Елен Колева е първият известен участник във втория сезон на „Фермата”.

Елен Колева е първият известен участник във втория сезон на „Фермата”. Тя гостува днес в предаването „Тази сутрин” заедно с водещия и продуцент Андрей Арнаудов, за да разкрие пред зрителите своите мотиви и очаквания от участието ѝ в шоуто.

„Приех да участвам във “Фермата”, защото харесвам посланията и мисията на предаването. За разлика от други риалити формати, “Фермата” ще покаже важни за всички нас неща - бита, културата, традициите и занаятите на българина, както и неговите ценности. В личен план се надявам това приключение да ми донесе здравословна доза адреналин. Целият ми живот до тук е едно приключение, съпроводено от много рискове и адреналин. “Фермата”  ще бъде проверка за моята издръжливост и способността ми да  оцелявам сред непознати хора, и среда, различна от моята собствена. Ще опитам максимално да науча, да участвам пълноценно във всичко и да се забавлявам” – разкрива Елен част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.

„Много ще ми отива да съм сред природа и животни, защото те по никакъв начин не са ми далечни. Аз съм от Монтана и всяко лято бях при баба и дядо на село..... не мога да доя крава, но смятам, че ще се науча. Не съм водила тежък селски живот, но за разлика от много най-вече млади хора, които не знаят каква е разликата между овца и коза, този проблем при мен не съществува... Опитвала съм се да цепя дърва, нямам проблем да храня животните, копала съм. Да кажем, че имам някаква основа” – разказва Елен.

Попитана какви са отношенията ѝ с Калин Терзийски и дали и той ще участва във формата, актрисата разкри, че двамата не са заедно към днешна дата и тя няма представа как ще реагира, ако той е сред участниците.

„Не съм се настроила по никакъв начин – нито негативно, нито с някакъв страх. Влизам, защото искам да преживея това нещо, което ще е изключително преживяване за всички ни и да видим какво ще стане”- споделя Елен.

На въпроса как са се спрели на Елен Колева, водещият Андрей Арнаудов отговори 

„По отношение на известните участници в шоуто имахме няколко условия. Първо – искахме те да са наистина интересни, да можем да разкрием непозната част от техния персонаж на аудиторията и да не са били част от „риалити с преспиване”, както с Иван наричаме някои предавания, тъй като това би било в някакъв смисъл повторение за зрителите. Всеки един от известните участници има някакво специално качество или черта от характера, които ние смятаме, че ще изненадат зрителите.”

По отношение на останалите участници Андрей разкри, че по-голямата част от тях са от кастингите. Като цяло тази година участниците са много по-млади от тези в предишния сезон. Една част от тях са българи, живеещи в чужбина, които се връщат специално заради шоуто.

Относно новите елементи във формата Андрей сподели, че във втори сезон ще има много повече традиции и занаяти, ще има нови правила, които ще поставят в различни условия участниците, ще има повече екшън, повече битки и игри.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата , Елен Колева

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9