Актуално В програмата

Два топ сериала за силата на женското отмъщение тръгват в ефира на bTV Lady

Добави коментар

На какво е способна една жена, за да отмъсти за изневяра, и докъде е готова да стигне, за да получи своята лична вендета, зрителите ще разберат в епизодите на хитовите сериали „Смъртоносна изневяра“ и „Моята опасна жена“, които тръгват от тази седмица в ефира на bTV Lady.

Корейската драма „Смъртоносна изневяра“ започва още утре (30 юни) и ще се излъчва всяка делнична вечер след полунощ. Историята ще потопи зрителите в необикновения семеен живот на Хан У Сонг и неговата съпруга Канг Йо Джу. Хан е успешен бракоразводен адвокат, а Канг е една от най-успешните писателки в Южна Корея, авторка на редица криминални бестселъри. За да бъде убедителна в историите в книгите си, Канг посвещава ежедневието си в изследване на перфектното убийство. Отегчен от работохолизма на жена си, която пише роман след роман, Хан У Сонг се отдава на редица извънбрачни авантюри, докато не попада на Пек Су Джонг, която се влюбва в него до полуда. Когато Хан решава да прекрати отношенията им, тя решава да му отмъсти, като се сприятелява с жена му. Животът на У Сонг се преобръща завинаги, когато една вечер се прибира у дома и вижда разхвърляни листове, на които е изписано неговото име и посланието „Ако изневеря, ще умра“. Хан осъзнава, че аферите му са разкрити и Канг му е отредила централно място в първия си кървав роман по действителен случай.

Текст от potv.bg
Смъртоносна изневяра | Cheat on Me If You Can

Вижте повече

Смъртоносна изневяра | Cheat on Me If You Can

Вдъхновяващо отмъщение в "Смъртоносна изневяра“

Вълнуващи уикенд вечери очакват зрителите на семейния канал на bTV Media Group с турския криминален хит „Моята опасна жена“, който тръгва от събота (2 юли) и ще върви всяка събота и неделя от 20:00 ч. по два епизода. В центъра на сюжета е Дерин Гюндай – наследничка на едно от най-богатите семейства в Истанбул. От шест години тя е женена за любовта на живота си – Алпер Бозтепе, в когото вярва безусловно. Алпер е момче от бедно семейство, отгледан от майка си и по-голямата си сестра, чийто най-голям стремеж в живота са парите. С помощта на съпругата си той отваря собствен ресторант, където започва тайна връзка с очарователната Седа (Биге Юнал). Тя убеждава Алпер да убият Дерин, за да присвоят наследството й и да започнат живота си на чисто, но в нощта, в която двамата решават да я отровят, богаташката изчезва мистериозно. Оказва се, че Дерин е разкрила изневярата на мъжа си, и е инсценирала собственото си отвличане. Похитителят иска откуп от 1 милион долара, заплашвайки да убие Дерин, ако Алпер се обади в полицията. Алпер нарочно „търси помощ“ от властите, надявайки се така Дерин да бъде убита, но безчувствеността му го издава и полицаите го свързват като основен заподозрян. Тайните изплуват една по една на повърхността, а Алпер става заложник на собствения си капан.

Текст от potv.bg
Моята опасна жена | Tehlikeli Karım

Вижте повече

Моята опасна жена | Tehlikeli Karım

Дерин научава за изневярата на съпруга си, но все още безумно влюбена тя няма никакво намерение да се откаже от него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смъртоносна изневяра , Моята опасна жена

Вдъхновяващо отмъщение в новия сериал „Смъртоносна изневяра“ по bTV Lady