Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.89 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек разбира, че баща ѝ се е развел с Менекше и най-накрая те ще могат да станат семейство. Гедиз си мисли, че победата за президентското място му е в кърпа вързана, но се появява неочакван гост, който ще обърка плановете му. Вижте още какво ще се случи в еп.89 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 17 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 88 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Менекше обединява сили с Гедиз, за да си отмъстят заедно. Санджар дава 5% от акциите си и се развежда с Менекше.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 89 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 ноември 2022 по Diema Family.

Зехра гледа с голяма болка как любимият ѝ Каврук се жени за Айше.

Мелек разбира, че баща ѝ се е развел с Менекше и най-накрая те ще могат да станат семейство.

Гедиз си мисли, че победата за президентското място му е в кърпа вързана, но се появява неочакван гост.

Текст от potv.bg
-Край! Всичко свърши! Ако всичко стоеше по друг начин, сега щях да съм на колене пред теб и да ти дам пръстен – казва Санджар на Наре.
-Аз знам! Хайде да отидем при Мелек и да ѝ кажем за развода, преди да е разбрала, защото като си заминем… - не довършва Наре, защото идва Мелек.
-Ти си се развел, това ли криеше от мен? И сега какво? Вече сме семейство, нали? – пита радостна Мелек, а след това прегръща баща си и му благодари, а Санджар и Наре се споглеждат притеснено.
-Аз ти прощавам и никога няма да се отделя от теб! Никога! – заявява Мелек като целува баща си по бузите, а след това хваща баща си и го кара да прегърне Наре. -Сега се прегърнете и нека всички да знаят, че сега сме семейство! Елван, Зехра, бабо…. – тича към къщата Мелек.
-Бабо, Елван, татко се разведе! Най-накрая можем да бъдем семейство! – вика щастливо Мелек.
Текст от potv.bg

Всички се събират в гостната. Халисе казва на Санджар, че Айше иска да си тръгне и го пита, дали може да намери Каврук. В този момент пристига Каврук със служебно лице, което да регистрира бракът им с Айше. Каврук подканя Айше да се приготви. Зехра в същото вземе го гледа шокирано.

Санджар иска да разубеди Каврук, като му казва, че не разбира ли, че Айше го прави само заради къщата, която е получила, а Каврук му отговаря примирен, че е такава неговата съдба. Зехра ще стане президент на компанията, а той е само слуга и са му дали дом, но той забравил къде е мястото му и се загледал в звездите, затова заслужава да се ожени за Айше, която се омъжва за него, заради къщата.

Санджар му отговаря, че ще го побърка с тази постъпка. Каврук му обяснява, че ако не е женен за Айше, Халисе ще го изгони от имението, а утре той ще влезе в затвора и как ще изпълни клетвата, която му е дал, да защити семейството му от враговете им.

Текст от potv.bg

Зехра с болка гледа как любимият ѝ Каврук се жени за Айше.

Наре казва на Санджар, че все едно със Зехра са си сменили места, когато той се е женил, тя също е наблюдавала от място, където наблюдава Зехра и го моли да не допуска това, защото те ще бъдат като тях и много ще страдат!

Санджар отива при сестра си и ѝ казва, че те още не са се подписали, че Каврук я обича и я моли да отиде да попречи на брака им.

Зехра се изправя пред Каврук и го моли да не подписва! Айше обидена си тръгва, Каврук също става…

Наре поглежда към Санджар и му се усмихва, а той на нея!

Текст от potv.bg

Преди да си легне Мелек пита майка си и баща, защо след като Каврук е влюбен в Зехра е тръгнал да се жени за Айше. Санджар ѝ отговаря, че Каврук не е знаел, че Зехра също го обича. Наре обяснява, че всъщност Каврук е скрил от Зехра чувствата.

-Колко глупаво! Ако не беше ги скрил, Айше нямаше да плаче, а Зехра да е тъжна, тя толкова много плака и Каврук нямаше да се разстои. Защо ги е скрил? – казва Мелек.

Наре ѝ обяснява, че понякога крием истината от близките си, за да не ги разочароваме и да не им причиняваме болка.

-Да криеш е все едно да лъжеш, затова по-правилно е да кажеш истината, независимо колко ще боли – казва Мелек.
-Ние също крием нещо от теб – заявява Санджар.
-Ще ме заболи ли? – пита Мелек.
-Ще ни боли и тримата – отговаря Санджар.
-Какво сте скрили?
-Миличка, аз отстъпих настойничеството на майка ти. Аз реших, ти да отлетиш от мен.
-Мелек, утре летим за Швейцария – пояснява Наре.
-Аз не се отказах от вас! – казва Мелек и поглеждайки към баща си казва: - Но ти се отказа от мен!
-Не, нима мога… - недовършва Санджар, защото Мелек като стрела напуска стаята. Наре тръгва след нея, но Санджар ѝ казва, че той сама ще ѝ обясни.
Текст от potv.bg
Санджар настига Мелек, а тя плачейки го пита, защо ги оставя?

Санджар ѝ казва, че го прави заради майка ѝ, защото тя не се чувства добре тук, за което той е виновен, защото я е оставил и се е оженил за друга жена.

-Тя ще остане тук! Но нима това е честно? Ние трябва да се погрижим за майка ти.
-Защото тя се грижи за нас, нали?

Мелек прегръща баща си, а Санджар я взема на ръце и не спира да я милва и целува по косата.

Мелек и Санджар се връщат в стаята, а Наре прегръща дъщеря си и ѝ казва, че никъде няма да ходят и ще бъдат семейство, както тя иска.

Мелек ѝ казва, че ще заминат, защото вече са семейство, че тя е поговорила с баща си и въпреки, че ще има два дома ще има едно семейство.

Тримата отново се преглъщат!

-А може ли да поспя с двама ви сега? – пита Мелек.

Санджар ги хваща за ръце и лягат на леглото, Наре от едната му страна, а Мелек от другата, като той силно ги преглъща и целува.

Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в офиса в маслиновата градина, където са Зехра и Елван. Пристига Санджар и пита сестра си как е, а тя му казва, че се чувства така, все едно нея са изоставили пред олтара.

Санджар ѝ казва, че ако иска да се ожени за Каврук, той няма да има нищо против. Зехра му казва, че в момента не знае, но и е много приятна да знае, че брат ѝ стой като планина зад нея.

Текст от potv.bg
Започва гласуването за президент на компанията.

Гедиз гласува за себе си, Зехра също. Мюге за Зехра. Халисе за Гедиз, всички са изненадани, че Яхия гласува за Гедиз. Гласът на Менекше е решаващ и тя гласува за…, но преди да го направи Санджар вика да влезе Гюсие, която признава, че Менекше се е опитал да убие Мелек, като ѝ е дала сънотворно.

Санджар казва на Менекше да излезе за малко навън, за да ѝ каже нещо.

-Менекше, виждаш ли полицията, ако чуя име различно от това на Зехра, ще наредя да те арестуват, заради това, че си се опитала да убиеш дъщеря ми, а брат ти ще бъде свидетел – сочи Санджар към Неждет и полицията.
Менекше влиза и казва, че гласува за Зехра.
Санджар поздравява сестра си!
Текст от potv.bg
А след това всички се връщат в имението, където се сбогуват с Мелек и Наре., които Санджар ще закара на летището.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...