Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.42 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар прави опити, за да попречи на Наре да работи на едно и също място с Гедиз. Гювен иска все повече пари, за да предаде Акън, не само от Санджар, но и от собствената си дъщеря и Гедиз. Вижте още какво ще се случи в еп.42 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 13 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 41 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре не я интересува, какво мисли Санджар, а иска само едно, той да остане жив.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 42 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 13 септември 2022 по Diema Family .

Зехра започва да се влюбва в Мерт, но все още няма представа кой е той в действителност.

Гювен иска все повече пари, за да предаде Акън, не само от Санджар, но и от собствената си дъщеря и Гедиз.

Санджар прави опити, за да попречи на Наре да работи на едно и също място с Гедиз.

„Дъщерята на посланика“, еп.43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар и Гедиз се надпреварват с времето, и двамата искат да хванат Акън. Двамата мъже нямат представа, че Акин е прелъстил Зехра и тя може да...

Гедиз седи без настроение на терасата в офиса на пристанището, но вижда, че Наре слиза от едно такси и настроението му веднага се оправя.

Гедиз предлага на Наре да ѝ купи кола, подарък от компанията, за да идва на работа, а тя му отговаря, че няма нужда от подаръци, а той и без това се е съгласил да плати на баща ѝ. Наре се извинява, че първо му е създала проблеми с баща си, а сега и с неговия шофьор…

-Ние правим толкова неща, за да попречим Санджар да не убие Акън, но ако той разбере, тогава и за двама ни, това ще е края и единственият победител ще бъде Акън – казва Гедиз.
Зехра се среща с Акън, който се представя за Мерт, тя започва да се влюбва в него, но все още няма представа кой е той в действителност.

Акън кани Зехра на вечеря, уж да я запознае с майка си, а Зехра пита Санджар, дали ще я пусне на вечеря с приятел от Истанбул, като добавя да не се притеснява, защото и майка му ще бъде с тях. Санджар се съгласява да я пусне.

Санджар ядосан отива при Гювен и хващайки го за гърлото го пита, защо се подиграва с него. Гювен му отвръща, че ако го убие няма да намери Акън.
-Поне един път спази обещанието си! – казва Санджар.
-Аз държа на обещанието си, но шофьорът намери Акън и иска пари – отвръща Гювен.
-Какво е цената, този път? – пита Санджар.

-2 милиона евро – отговаря Гювен. Санджар го пита, дали му гарантира, че Акън няма да избяга, а Гювен му показва снимка на Акън. Санджар го заплашва, че ако го излъже, то той ще наруши обещанието си, че няма да убие дядото на дъщеря си.

Гювен изпраща съобщение на шофьора си, че Санджар се е съгласил на 2 милиона и сега може да поискат 3 от Наре и Гедиз.

Керим отива при Наре и Гедиз и им казва, че Санджар ще им даде 2 милиона, а те иска от тях 3 милиона. Гедиз му казва, че повече от 2,5 милиона няма да даде. Керим му отговаря, че ще говори с Гювен. Наре е притеснена, ако Керим и баща ѝ размислят и дадат Акън на Санджар?!

Санджар вижда Яхия да филтрува с Дуду пред офиса на пристанището. Той се приближава към тях, Санджар прави знак на Дуду и тя бързо влиза в компанията, а Санджар пита брат си, какво прави тук?

Яхия му отговаря, че е дошъл на работа, като си е мислил, че няма да го види тук. Санджар ядосан го пита, да не е намислил да изневери на Елван.

-Аз ли съм сега този, който бърка тази, която обича и тази, за която се е оженил? – пита Яхия.

Санджар му отговаря, че той не трябва да се сравнява с него, защото има куп проблеми и му казва да не плува след него, защото ще потъне.

Наре, която е в кабинета на Гедиз се обажда на баща си и му казва, преди да реши, на кой да предаде Акън да ѝ се обади. В този момент пристига Санджар и я пита, на кой е казала да ѝ се обади, а тя го лъже, че е говорила с Мюге.

-Не харесваш ли, кабинета си, че постоянно седиш в този на Гедиз? – пита Санджар и добавя. – Не искаш ли, да работиш в някой от нашите хотели, а?

Наре му отговаря, че не иска да ходи да работи в хотел, защото рабата ѝ тук ѝ харесва.

-Защо си дошъл? – пита Наре.
-Донесох рекламни материали, за да изберем училище за Мелек – отговаря той. Наре то пита, дали има той някакви предпочитания за училището, а той ѝ отговаря, че мисли, че някое с изучаване на чужди езици ще е подходящо за Мелек, защото тя е много добра в тях.

Пристига Гедиз и ги наблюдава, и виждаме, че не издържа на това, колко влюбено се гледат Наре и Санджар, той ги прекъсва, а Санджар го хваща и му казва, че трябва да отиде с него и го води в кабинета на Наре и му казва, как иска тя да работи в този кабинет, като интериора е скучен, а таванът твърде нисък и бързо излаза от компанията и отива на яхтата, а Гедиз го следва.

-Ти, да не ме повика, за да уволня Наре? Тя се върне, не тръгвай против нея, за да не избяга отново – казва Санджар.
-Не този път, няма да избяга, защото аз уважавам избора ѝ – отговаря Санджар.

Гедиз го пита, какво е отново намислил, а Санджар го пита, защо си мисли, че той не може да уважава чуждия избор.

-Санджар, ние с Наре ще поработим до обяд и след това ще я пусна да си ходи – казва Гедиз.
-Внимавай, Гедиз! Не казвай, че ти с дъщерята на посланика ще правиш нещо заедно! Няма сега да те пипна, но не забравяй на какво съм способен! И бъди честен с мен! Не ме лъжи!– предупреждава го Санджар.


Керим и Гювен решават да дадат Акън на Гедиз и Наре, защото ще им дадат повече пари, а и ще пратят Акън зад решетките.
Керим и Гювен решават да дадат Акън на Гедиз и Наре, защото ще им дадат повече пари, а и ще пратят Акън зад решетките.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...