Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.43 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар и Гедиз се надпреварват с времето, и двамата искат да хванат Акън. Двамата мъже нямат представа, че Акин е прелъстил Зехра и тя може да е в опасност. Вижте още какво ще се случи в еп.43 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 14 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар е съкрушен, когато разбира, че Акън е нападнал сестра му, и разбира истината, която не може да понесе. Вижте още какво ще се случи в...

В епизод 42 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар прави опити, за да попречи на Наре да работи на едно и също място с Гедиз. Гювен иска все повече пари, за да предаде Акън, не само от Санджар, но и от собствената си дъщеря и Гедиз..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 43 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 септември 2022 по Diema Family .

Елван продава всичките си златни накити и с парите купува най-различни неща за Мелек и къщата.

Мюге разбира, къде се намира Акин, и без да се колебае и веднага тръгва, за да му потърси сметка

Санджар и Гедиз се надпреварват с времето, и двамата искат да хванат Акън. Двамата мъже нямат представа, че Акин е прелъстил Зехра и че тя може да е в опасност.

Халисе разбира, че някой няма да дойде да я види и заповяда на Гюлсие да събере завивките от гостната, с който искаше да блесне, ако някой беше дошъл да я посети.

-Мамо, защо не излизаш? Лекарят каза, че трябва да правиш повече разходки – казва Менекше.

-Тя не иска да излезе, за да не я видят селяните, че е добре, защото до последно се надяваше, някой от тях да дойде да я види – обяснява Гюлсие.
-Гюлсие, заслужаваш да те накажа – ядосва се Халисе.
Зехра щастлива се прибира, за да се приготви за вечерята с Мерт и неговата майка.

Преди да излезе Зехра връща ключовете от колата на Каврук и го натъжава още повече, като му казва, че има среща с приятеля си и неговата майка. Каврук ѝ предлага да я закара, Зехра се съгласява.

Халисе разбира, че Каврук е влюбен в дъщеря ѝ.
Гедиз се прибира вкъщи, а майка му казва, че се притеснява за сестра му, че се е затворила вкъщи, дори и на работа на ходи.

Гедиз ѝ обещава да се погрижи. Той отива при сестра си и ѝ дава някакви документи, като ѝ казва, че ѝ е направил нейна лична сметка, след като е разбрал, че тя се притеснява да иска пари от него.

-Защо сега, искаш подсъзнателно да престанеш да си общуваш ли с мен? – пита Мюге.
-Не грешиш, аз и съзнателно и подсъзнателно не искам да общувам с теб – отговаря Гедиз.

В същото време Гювен се обажда на Гедиз.

-Парите готови ли са? – пита той.
-Ами Акън? Чакам адреса – отговаря Гедиз, а виждаме, че Мюге чува разговора му.
В същото време Санджар се обажда на Гювен и го пита, дали вече знае, къде се намира Акън, а той го лъже, че Керим още не му е казал.

Каврук докарва Зехра пред някакъв пансион и я пита, защо срещата ѝ е тук, а тя му отговаря, че това е семеен пансион.

Каврук я пита, дали познава добре мъжа, а тя му казва, че наистина го познава от скоро, но нима мъж, който е променил живота си, заради майка си може да е лош?! Каврук я моли да му се обади след вечерята, за да я вземе.

Акън кани Зехра в стаята, а тя го пита, къде е майка му, а той я лъже, че пие кафе с приятел от Истанбул и ще дойде.

Вечерта Наре е изумена от покупките, който са направили Елван и Мелек. Елван ѝ казва да не се ядосва, защото ѝ е омръзнало да яде всеки ден сухоежбини, а и в едно легло трудно се събират трите.

-Елван, всичко това струва скъпо. Откъде намери пари? – пита Наре.
Елаван мълчи, като се опитва да си скрие ръцете.
-Елван, къде са гривните ти? Какво си направила? – изненадана е Наре.

Разбираме, че Елван е продала всичките си бижута. Тя казва на Наре, че бижутата ѝ само са блестели и не е имала никаква полза от тях. Наре и Мелек прегръщат Елвен.

В този момент пристига Санджар, а Мелек радостна му показва какво са купили днес с леля ѝ Елван, като му казва, че има още и отива в стаята си, за да ги донесе.

В същото време Санджар пита Елван колко струва всичко това, за да заплати, а Наре му казва, че къщата принадлежи на Нея, Елван и Мелек и те сами могат да се грижат за себе си.

Пристига щастлива Мелек и показва на баща си новата си раница за училище, която лелея ѝ Елван е купила, същото така много тетрадки и още много неща за училище.

Тихичко Мелек казва на баща си, че с леля Елван са купили и още мебели за стаята ѝ, които утре ще дойдат, но не знаят как да кажат на майка ѝ.

Санджар моли Наре да излязат, за да поговорят преди да си тръгне.

Санджар пита Наре, как може тя да купи химикалки, учебници за училище на Мелек, а на него забранява, като я пита, как да компенсира пропуснатите 8 години… Наре се съгласява да плати мебелите на Елван, който тя е поръчала за стаята на Мелек, а също така да си поделят и таксата за училището на Мелек, защото и без това не ѝ плащат много.

-Не се притеснявай, на новата работа ще получаваш повече! Аз си тръгвам – казва Санджар и оставя Наре, която се опитва да го пита за каква работа става въпрос.
-Добре, остани на пристанището, но сега имам работа – казва Санджар.
-Санджар, Санджар – провиква се след него Наре като се опитва да го догони. -Не ме ядосвай, аз нямам нужда от нова работа!
-Утре, утре всичко ще разбереш! Всичко ще се промени, днес ти говоря лъжи, но утре ще разбереш истината – отвръща Санджар и си тръгва, като оставя Наре да гледа изненадана след колата му.
Гедиз се обажда на Наре, че е разбрал къде е Акън и казва адреса, а Мюге го чува.

Наре му казва, че иска и тя да отиде с него, защото Санджар е намислил него. Санджар се съгласява да мине да я вземе.

Наре излиза след брат си и се качва в новата си кола и тръгва към адреса, на който се намира Акън

В същото време Зехра иска да си тръгва, защото и е неудобно да остава насаме с мъж, който познава от скоро, след като майка му не се появи. Акън ѝ предлага да изпият по чаша вино в градината, където има хора, за да е спокойна.

Акън се прави, че звъни на майка си и казва на Зехра, че тъкмо се качва в такси и след 15 мин. ще бъде при тях.

Зехра не иска да пие вино, защото много бързо ѝ се доспива от него, но Акън я убеждава.

Санджар ядосан отива при Гювен и го пита, къде е адресът и къде е онази мустаката гад?

Вземайки телефона на Гювен, за да позвъни на Керим, той вижда съобщението, което Гювен изпрати на Керим, че Санджар дава два, да видим, дали те ще дадат три.

Санджар се обажда и казва на охраната да дойде в номера на Гювен.

-Ако не искаш да те убия и предам като труп на охраната, ще ми кажеш, кой спечели в надаването за Акън? Гедиз и дъщеря ти ли? – пита Санджар, а Гювен му кима, че е познал.

Санджар го пита за адреса, а той му отговаря, че Керим го знае само. Санджар отново преглежда снимката, която Гювен му изпрати и с помощта на охраната разбира адресът, където се намира Акън.

  • Какво ще се случи, кой пръв ще стигне до Акън – Мюге, Гедиз и Наре или Санджар.
  • Какво е замислил Акън да направи със Зехра?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...