Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.41 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре не я интересува, какво мисли Санджар, а иска само едно, той да остане жив. Вижте още какво ще се случи в еп.41 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 12 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 40 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар изпитва смесени чувства – хем иска да повярва на Наре, хем се чувства излъган.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 41 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 септември 2022 по Diema Family .

Зехра е щастлива, защото си мисли, че Мерт може да е мъжът за нея, но не знае, че той всъщност е Акън, който иска да я използва за своя пъклен план.

Гювен и Керим посещават Гедиз и му казват, че знаят къде е Акън и ще кажат на този, който им даде най-много пари.

Гедиз отива при Наре, за да ѝ разкаже какво се е случило. Наре казва на Гедиз, че трябва да спаси Санджар, защото той ходи по ръба на пропастта и постоянно гледа надолу, и може в един момент да скочи, но той няма крила и няма да полети, а ще умре.

„Дъщерята на посланика“, еп.42 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.42 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар прави опити, за да попречи на Наре да работи на едно и също място с Гедиз. Гювен иска все повече пари, за да предаде Акън,...

След като Наре изпадна в нервен срив, тя счупи прозореца и нарани ръката си. Санджар отива и взема аптечката от колата си и се връща. Наре го моли да си отиде.

-Поне да беше си обула обувки – казва Санджар, като гледа босите ѝ крака и се захваща да превърже ръката ѝ.
-Санджар, мен не ме боли ръката – отвръща Наре.
-Знам, знам – казва той и продължава да обработва раната ѝ.-Ако ти стане по-леко, то моето сърце, гори като в ада! В ада на съмнението!

Наре му казва, че двамата не са Отело и Дездемона, но и двамата са пълни със съмнения, но не трябва да им се подават, защото са родители и не трябва така да се държат, не трябва да страдат за миналото си. Наре му казва, че трябва да позволи на дъщеря им да живее нормален живот, да има дом, баща, да ходи на училище, а вечер да се виждат…

-Да ти си права, Мелек заслужава това и днес ще ѝ намерим училище – предлага Санджар.
-Ти наистина ли, ще забравиш миналото? – пита Наре.
-Може ли да излъжа? – пита Санджар, като добавя. -Скоро ти ме попита за моето предателство, ще забравиш ли за него?

Наре му казва, че се е примирила с мисълта, че принадлежи на друга, а Санджар ѝ отвръща, че той се побърква при мисълта, че е била с някой друг и я моли след като тя ще забрави да научи и него.

-Няма да забравим, но ще свикнем, ще водя дъщеря ни на училище, ще работя… - казва Наре но е прекъсната.
-На пристанището?! На теб ти е все едно за моите чувства – казва Санджар и излиза от стаята.
Санджар отива при Мелек и ѝ казва, че е време да си тръгва. Тя го 
прегръща и му казва, че не е против, че има друго семейство и го пита, 
дали отно...
Санджар отива при Мелек и ѝ казва, че е време да си тръгва. Тя го прегръща и му казва, че не е против, че има друго семейство и го пита, дали отново ще дойде. Санджар ѝ обещава и ѝ казва, че утре ще ѝ потърсят дори училище.

Каврук нервен чака да се прибере Зехра, тя пристига и му разказва, че е по-пътя е помогнала на един мъж, който се казва Мерт и го моли и утре да му даде колата, защото има среща с него.

Виждаме, че на Каврук въобще не му е приятно да чуе, как Зехра с възторг говори за този мъж. Зехра го предупреждава, че семейството ѝ не трябва да знае.

Гювен и неговият шофьор Керим отиват в дома на Санжар. Гювен казва на Гедиз, че Керим знае къде е Акън, много го търсят, но той е решил да дойде първо при него.

Керим добавя, че началната цена, за да каже, къде е Акън е един милион.

Гедиз отива при Наре и ѝ казва, че баща ѝ е бил при него и цената се е покачила. Наре му отговаря, че е говорила със Санджар и вече няма пречка да работи на пристанището, но проблемът е там, че Санджар почти е стигнал до истината, защото се е видял с Акън в Швейцария.

Гедиз я пита, какво знае Санджар, а тя му отговаря, че е ранила Акън, защото ѝ е попречил да дойде на сватбата му.

-Не разбираш ли, че така ти му даваш надежда, че все още ще се бориш за него – казва Гениз.
-Мен ми е все едно какво ще си мисли, важното е да остане жив! Гедиз, Санджар ходи по ръба на пропастта и постоянно гледа надолу и може в един момент да скочи, но той няма крила и няма да полети – отговаря Наре плачейки.


В същото време Гювен изпраща съобщение на Санджар, за да му каже, че е намерил Акън и иска да се види с него лично, утре.

Действието прескача на сутринната в дома на Неждет и майката на Менекше, където Локи се обажда на Менкше и ѝ казва, че сега не знае какъв ѝ е той. Менекше го пита, кой му е занесъл телефон в затвора, а Локи я пита, как вървят работите ѝ с мъжа ѝ. Тя ме отговаря, че вече са обсъдили тази тема и му е обяснил, че брат ѝ е планирал сватбата ѝ. В същият момент влиза в къщата Санджар и чува как Менекше казва на някой, че брат ѝ всичко е планирал.

Санджар нахлува в стаята и я пита, какво е планирал брат ѝ?

Менекше се чуди какво да измисли, и го лъже, че майка ѝ ще има гости и ако попитат, тя ѝ казвала да каже, че брат ѝ го е планирал. Санджар взема телефона ѝ и се обажда на номера, с който е говорила. Отсреща вдига Локи, но като чува гласа на Санджар го дава на Атике.

-Защо ни си записала номера на майка си? – учуден е Санджар.
-Защото го смени, преди дни – отговаря Менекше и вижда, че на блузата има отпечатък от ръка.

Санджар ѝ казва, че са боядисвали с Мелек, а тя му отвръща, че това не е детска ръка, а ръката на Наре и побеснява, как ще се прибира с отпечатък на чужда жена… Санджар ѝ казва, че е права, но той всички ще изправи.

-Какво ще направиш? – пита тя, но Санджар излиза и оставя Менекше притеснена да мисли върху последните думи на мъжа си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.51 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.49 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.48 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.47 (Diema Family) - какво ще се случи...