Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре признава на Мюге, че Акън я е изнасилил. Вижте още какво ще се случи в еп.30 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 26 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар е обсебен от мисълта, че Мюге е къртицата, която предава цялата информация на Акън. Наре разбира, че баща ѝ не е изтрил видеото с опита...

В епизод 29 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз научава нещо за Мюге, което го вбесява и напада Санджар.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 30 на сериала „Дъщерята на посланика“ , който може да гледате от 22:00 часа на 26 август 2022 по Diema Family

Елван чува телефонния разговор на Менекше и я разпитва. Халисе подслушва всичко и се кара на Ерван, Елван си тръгва загубила битката, но не знае, че Халисе заплашва Менекше.

Яхия се опитва да помогне на майка си, за да може тя да се върне в къщата и Санкар най-накрая да ѝ прости.

Санджар съобщава на майка си и жените в имението, че е сключил договор с дъщерята на посланика. Разбирайки какъв е Халисе се противи, като казва на сина си, че не иска да ги излага като прави Наре своя държанка. „Мамо, аз няма да я докосна, но ще изгоря целият свят заради нея!“ -отговаря Санджар на Халисе.

Наре признава на Мюге, че Акън я е изнасилил.

Санджар идва при Мюге, за да я води, за да купят желаната от нея кола.

Текст от potv.bg

Елван чува телефония разговора на Менекше и разпитва, за какво е повярвал Санджар.

-Не ме притискай, како Елван, защото ще загубиш – отвръща Менекше, а Елаван ѝ казва, че и е интересно, как ще загуби.

-Санджар ми обеща, че ще изпълни всяка една желание, че съм защитила тази жена и може да поискам, да те изгони от имението – казва Менкше.

В този момент се появява Халисе и чува разговора им.

-Кой, кой ще ме изгони, Санджар, който бяга към Испания след своята любима, като бик след червена кърпа? Ти си жената, на която са обещали да изпълнят едно желание, защото ти си защитила неговата Наре - обяснява болезнената истина Елван.
-Елван! – крещи Халисе. – Санджар не е заминал за Испания и ако още един път използваш името на тази жена, за да унижиш Менекше, ще ти покажа, какво ще ти се случи! Ако Яхия има дете от друга жена и ние те унижаваме, ще ти хареше ли това?

Елван си тръгва без да каже и дума под доволния поглед на Менекше.

-Ако ти, още един път заплашваш хората в имението, то ти първа ще си тръгнеш от тук! – казва ядосана Халисе на Менекше. -А, сега ми кажи от какво си защитила онази жена?

Менекше ѝ обяснява, че не е искала да защити Наре, а нея, затова е дала гривната си на брат си, да не прави това, което ще ядоса Санджар.

-За коя се мислиш, Менекше? Кой те помоли да ме защитаваш? Докато аз съм жива, аз господарката на това имение, а Елван и ти трябва да си знаете мястото! – казва твърдо Халисе.
Текст от potv.bg
Яхия се опитва да помогне на майка си, за да може тя да се върне в имението и Санджар най-накрая да ѝ прости.

Яхия отива в затвора и казва на Неждет, че ще плати на хората, които той е наел, за да дадат показания, че той няма нищо общо с нападението на Наре, а тъй като те са имали лични сметки за уреждане, те са решила да нападнат Наре, за да му отмъстят, като го натопят, че заради сестра си е нападнал Наре.

-А, а ти трябва само да потвърдиш това, което ти казах. Неждет, аз правя това, заради майка си, но ти само ако си посмял да споменеш името на майка ми, ще видиш какво ще ти се случи – заплашва го Яхия.
Текст от potv.bg

Санджар пристига със Зехра ядосан в имението и припомня на майка си, че не иска да я вижда тук и я пита дали да не я изпрати в затвора, вместо на хотел.

-Да, а ти тичай след крадлата, която открадна парите ни!

-Ти, нищо не знаеш, парите не ги е откраднала дъщерята на посланика!

-Защо си така уверен, нали тя ти написа писма и отведе дъщеря ти далече от теб?

-Твоята внучка заедно с майка ѝ са тук, те не са ходили никъде! – казва Санджар.

Всички са изненадани, а Елван го пита, затова ли не е заминал?

-Искам да кажа пред всички, за да не сплетничите! Ние сключихме договор с дъщерята на посланика! - казва Санджар, а Менекше изненадана пита за какъв договор говори.

-Ще ѝ намерим къща, в която ще живеят с Мелек, а аз щя взимам за почивните дни – съобщава Санджар.

-Ти искаше да ни изложиш пред целия град?! Искаш да кажеш, че дъщерята на посланика, ще стане държанка на Санджар Ефе – изненадана е Халисе.

Ядосан Санджар пита майка си, дали го слуша, защото първо, пребила Наре, а след това я направила негова държанка?!

-Тя е майка на дъщеря ми, аз няма да я докосна, но заради нея, ако трябва, ще изгоря целият свят! Мамо, докато не съм те изпепелил, е по-добре да си тръгнеш от дома ми, като се върна теб да те няма! – казва Санджар.
Текст от potv.bg

Каврук, Мелек и Наре разглеждат къщи онлайн, когато се обажда приятелката ѝ Изабел, която ѝ казва, че ѝ се е обадил Акън, а тя му е предложила да се срещнат и я пита, дали да му даде телефона, а Наре ѝ казва, че може.

Наре си записва час при Мюге, но без да си казва името, а след това казва на Каврук, че ако дойде Санджар да вземе Мелек да не я води в имението.

-Заради Халисе ли? Аз забравих да ти кажа, че тя не е там, защото Санджар я изгони.

-Защо? – не разбира Наре.

-А ти как мислиш? – пита Каврук и като вижда, че Наре е изненадана, добавя. -Няма защо да се изненадваш, дори и да сте разделени, той е все още твоят Санджар Ефе и ще направи на прах всеки, който посмее да те обиди!

-Каврук, той не ми е никой, освен баща на дъщеря ми!

Каврук я пита, защо говори така Санджар заради нея е изгонил майка си, а тя му отвръща, че и тя постоянно гони баща си….

Текст от potv.bg
Наре отива при Мюге и ѝ признава, че Акън я е изнасилил, но тя не иска да ѝ повярва и я пита, защо я лъже?!
-Ти ми казва, че ми вярваш – казва Наре.
-Аз не ти вярвам и няма да повярвам – отговаря Мюге като бяга от кабинета си.

Наре казва на Мюге да не казва на Акън, че е тук, защото тя ще разкажа на Гедиз за отношенията им с Акън, същото така, ще кажа, че мястото на парите, който открадна Акън си разкрила ти.

-Извинявай, че така постъпвам с теб, но Акън не е такъв за какъвто го мислиш, той е много лош човек и когато го разбереш аз ще бъда до теб, за да те подкрепя, защото знам колко е лошо, когато никой не е до теб и не ти вярва в най-тежкият ти момент – казва Наре.
Текст от potv.bg

В този момент Санджар идва в болницата при Мюге и вижда Наре, която се качва на асансьора, а стигайки до кабинета на Мюге вижда Мюге да плаче пред него, а тя виждайки го прегръща Санджар плачейки.

Санджар я моли да му разкаже защо е плакала, а Мюге му отговаря, че при него е била пациентка с много тъжна история.

-Ти защо си тук, терапия ли ти е нужна? – пита Мюге.
-Хайде, да ходим да купим колата, да похарчим парите, затова съм тук – казва Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...