Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мави и Санкар изглаждат отношенията си след поредната караница. Гювен и Седат искат да се обединят с г-жа Халисе срещу Мави. Вижте още какво ще се случи в еп.163 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 1 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.164 (Diema Family)  - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.164 (Diema Family) - какво ще се случи...

Бора разочарова Елван. Халисе продължава да не одобрява брака на Зехра и Каврук и отказва да присъства на церемонията. Вижте още какво ще се случи в...

В епизод 162 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Състоянието на Мави бързо се подобрява, но животът на Каврук е в опасност въпреки операцията. Санджар е освободен от ареста, но Седат се заканва, че ще превърне живота им с Мави в ад...

НА КРАТКО какво се случва в епизод 163 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 1 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Яхия се измъчва от грешки, които е допуснала в миналото.

Мави и Санкар изглаждат отношенията си след поредната караница.

Гювен и Седат искат да се обединят с г-жа Халисе срещу Мави.

Каврук е изписан от болницата и чува как Халисе и Зехра се карат заради него.

Действието продължава от предния епизод Санджар и Зехра притеснени и със сълзи на очи, гледат как лекарите се борят за живота на Каврук.

Сърцето на Каврук започва да бие отново, а Санджар и Зехра радостни се прегръщат.

Действието се пренася в имението, където Халисе търси сметка на Яхия, защо е оставил Дуду. Яхия казва на майка си, че не е оставил Дуду на произвола на съдбата, а ѝ е преписал къщата, за да има къде да живее. Дуду казва на Халисе, че тя ни иска тази къща и в момента живее у приятелка, а Яхия може да прави каквото иска с тази къща, нея не я вълнува. Дуду обяснява на Халисе, че не може да си намери работа, защото е имала връзка с Яхия и всички се страхуват

Действието се пренася в болничната стая на Мави, където идва Санджар.

Мави му казва, че знае, че той е много ядосан и има право и го подканя да не сдържа гнева си в себе си. Тя му казва, че сигурно ще я попита, защо е отишла при Седат, но тя не е имала друг избор, защото е трябвало да се действа бързо! Санджар ядосан я пита, как е могла да отиде при този психопат, дори да се каче в колата му. Мави отново му казва, че не е имала друг избор. Двамата се карат, а след това сдобряват.

Действието се пренася пред стаята на Каврук, където са Зехра и Елван. Зехра казва на Елван да тръгва, а Елван ѝ отговаря, че не може да я остави сама, защото и без това само ще мисли за тях.

В този момент Яхия се обажда на Елван и ѝ казва, че звъни на нея, защото Зехра няма да му вдигне. Той я пита, дали имат нужда от нещо, а Елван му отговаря, че не и добавя, че ако има нещо Мави и Санджар също са тук, да не се притеснява.

Елван се връща при Зехра. Зехра я пита, дали е добре, а Елван ѝ казва, че въздухът в болницата не ѝ действа добре. Зехра ѝ предлага да излезе на улицата, Елван тъкмо да ѝ каже, че няма нужда, започва да ѝ се повдига и казва, че ще я послуша и ще излезе навънка.

В същото време Яхия се обажда на един от хората си и го моли да разузнае всичко за Бора.

Тъкмо да влезе в къщата излиза Дуду и го пита, дали има шанс, той да ѝ прости, дори майка му ги подкрепя и го моли да не ѝ обръща гръб. Дуду се опитва да целуне Яхия, а той без да каже нищо я отблъсква и влиза в къщата.

Санджар казва на хората си, че от този момент ще направят живота на Гювен непоносим. Санджар им казва да кажат, че всеки, който напусне работата си при Гювен е добре дошъл да работи за него!

Сутринта докторът съобщава на Зехра и останалите, че Каврук е отворил очи и ще се оправи.

Действието прескача след 2 седмици.

Санджар води Мави и Мелек на гроба на баща си. Той пита Мави, какво знае за своя баща, дали е жив. Мави му обяснява, че има личните му данни, но тъй като той не я е признал официално, няма подробна информация. След смъртта на дъщеря си се е опитала да го открие, но не е успяла.

Гювен и Халисе се срещат.

-Радвам се, че приехте да се срещнем! – казва Гювен.

-Вие не ме разбрахте правилно! Аз съм тук, за да разбера, какво искате от моите деца? – отвръща Халисе.

Седат казва, че са поискали да се срещнат с нея, защото Санджар им е обявил война и всички работници на Гювен са се уволнили и отишли да работят при Санджар. Халисе отговаря, че това не я засяга.

Гювен кара направо и казва, че Мави е опасна жена, която е отвлякла Мелек, направо от къщата му, а тогава не е била омъжена за Санджар, затова не се знае сега на какво е способна. Гювен я моли да му помогне и заедно да се отърват от Мави, като добавя, бе Садат ще вземе жена си и ще заминат.

-Вие, да не сте полудели?! Аз не само, че снаха си няма да ви дам, но и здравей няма да ви кажа!

-Г-жо Халисе, все пак помислете върху нашето предложение – казва Седат.

Каврук е изписан от болницата и чува как Халисе и Зехра се карат заради него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...