Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.164 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Бора разочарова Елван. Халисе продължава да не одобрява брака на Зехра и Каврук и отказва да присъства на церемонията. Вижте още какво ще се случи в еп.164 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 2 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 163 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мави и Санкар изглаждат отношенията си след поредната караница. Гювен и Седат искат да привлекат г-жа Халисе в борбата им срещу Мави.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 164 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 2 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Бора разочарова Елван.

Халисе продължава да не одобрява брака на Зехра и Каврук и отказва да присъства на церемонията.

Седат измисля нова идея за Гювен насочена против Мави и Санджар.

Санджар казва на Мави, че иска да има син, а тя му признава, че не иска да има повече деца, след дъщеря ѝ.
-Ние имаме прекрасна дъщеря, да я обградим с обич и грижи! Ти, да не се разстрои? – пита Мави.
-Не, но нека да поговорим за това по-късно! – отговаря Санджар.

В този момент Санджар получава гласово съобщение от Халисе, която със заповеднически тон му казва, че трябва да се върне в имението. Санджар се ядосва, а Мави се смее.

Яхия се среща с приятеля си, на който поръча да проучи Бора и следи за Елван.

Яхия го пита, дали Елван е заедно с Бора, а той му отговаря, че двамата живеят в караваната на Бора.

В този момент покрай тях минава Дуду. Тя казва на Яхия, че цяла седмица се опитва да се свърже с него и го пита, защо не ѝ отговаря, като иска да седне при тях. Яхия ѝ казва, че обсъждате нещо важно и тя не може да седне при тях. Ядосана Дуду си тръгва.

Санджар и Мави пристигат в имението. Халисе ги посреща.

-Синко, ти се върна, всичко наред ли е?
-Благодаря мамо, с нас всичко е наред!
-Г-жо Мави отидете в гостната, Гюлсие ще ви направи чай, защото със Санджар нещо трябва да обсъдим!

Санджар казва на майка си, да казва каквото има пред Мави, защото няма какво да крият от нея. Халисе се прави на обидена и слиза в гостната. Санджар казва на Мави, че току-що са пристигнали, а майка му веднага е започнала.

Мави и Санджар отиват при нея, а тя му казва, че Зехра не е могла да организира сама сватбата си и го пита, дали той е замесен в това. И ако е направил нещо, зад гърба ѝ, той трябва да знае, че тя е против тази сватба и да предупреди всички, защото това вече ѝ е омръзнало.

-Каврук и Зехра ще се оженят днес, мамо! – казва Санджар.
-Хм, от този момент ти не си глава на това семейство! Ти не можеш да вземаш решения, защото нямаш нито право, нито статус! Разбра ли ме! - отсича Халисе.

Намесва се Мави, която казва, че Санджар е с вързани ръце, защото става въпрос за щастието на Зехра и тя е уверена, че и тя иска дъщеря ѝ да бъде щастлива. Затова я моли да им разреши така, както те искат, за да са щастливи!

-Ти може да се развеждаш и отново да се омъжваш, но тава за нас е неприемливо! Като нейна майка, много добре знам, кое е най-добро за дъщеря ми! И как, ти смееш да говориш за това тук, момиче?! Може да слушаш, но не и да се бъркаш! Запомни това! - казва Халисе.
-Мамо, знам, че си ядосана на мен, но не си го изкарвай на Мави! - казва Санджар.
-Синко, аз не се ядосвам, аз мисля само за вашето щастие! Но вие всички сте слепи и глухи! Виновна ли съм, че се тревожа за вас? – пита Халисе.
-Не се тревожи, а ни пусни, така на всички ще ни бъде спокойно! - казва Санджар.

Халисе казва, че като гледа, май двамата са планирали това, защото тя си мислила, как Санджар може да разреши такова нещо. Санджар пита майка си за какво разрешение говори, когато Каврук не е чужд човек, а от дете го познават.

Халисе си държи на своето, като казва, че сватба няма да има. И бързо, бързо напуска стаята. Санджар се ядосва на майка си. Мави му казва, че като приключи сватбата тя ще си отиде.

-Мави, моля те, остани!
-Санджар, не мога да остана, когато така се отнасят с мен!
-Ще говоря с мама и всичко ще решим! Кълна ти се!
-Дай ми време, моя хубава жена!
-Бедничкият ми!
Действието прескача преди сватбата на Зехра и Каврук. Елван споделя на Мави, че мисли, че е бременна, но се страхува да си направи тест. Мави ѝ казват, че ще оставят теста за след сватбата и я моли да се успокой, а тя ще е до нея, ако желае. Елван ѝ благодари.

На сватбата пристига и Бора.

Яхия пита Бора пред Елван, кога смята да си върви, защото е разбрал, че договорът му за наема на кафето приключва след седмица.

Елван чувайки това, много се разстройва, че Бора не ѝ е казал нищо.

Елван пита Бора, дали наистина смята да си замине. Той ѝ отговаря, че дори да си замине, ще е на няколко часа разстояние. Елван е много разочарована от него.

Мави съветва Зехра да говори с майка си преди церемонията. Зехра ѝ обещава да пробва.

Зехра отива при майка си и я моли да дойде с нея, защото днес е най-щастливият ѝ ден. Плачейки Халисе ѝ казва, че не може да стои до нея, като знае, че тя ще бъде нещастна и прави голяма грешка. И тя няма настроение да празнува тази грешка. Тя не одобрява този брак, дала е дума и няма да предаде гордостта си.

-Знаеш ли, мамо, много ми се искаше да можеше да ме обичаш така, като обичаш себе си!


Зехра и Каврук се женят, въпреки неодобрението на Халисе.
Действието прескача в къщата на Гювен, където Седат дава идея на Гювен да се ожени за Халисе и така всичките му проблеми ще бъдат решени.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...