Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.162 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Състоянието на Мави бързо се подобрява, но животът на Каврук е в опасност въпреки операцията. Санджар е освободен от ареста, но Седат се заканва, че ще превърне живота им с Мави в ад. Вижте още какво ще се случи в еп.162 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 28 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 161 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Седат изнудва Мави и двамата попадат в автомобилна катастрофа. Санджар е разкрит от един от хората на Гювен, а Каврук е тежко ранен...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 162 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Преди катастрофата Мави записва признанията на Седат и ги изпраща на Фарук. Разбирайки това Седат отива в полицейския участък и прави признания.

Състоянието на Мави бързо се подобрява, но животът на Каврук е в опасност въпреки операцията.

Санджар е арестуван, той казва на полицая, че жена му и приятелят му са в болница, дали може да му съобщят, ако има промяна в състоянието им. Полицаят му казва да е мислил, преди да е извършил престъплението, че не може да направят отстъпки за него.

Действието се пренася пред операционната, където са Яхия, Халисе и Зехра и чакат да разберат, какво е състоянието на Каврук. Халисе ядосана прави забележка на дъщеря си, че от няколко чака не е спряла да плаче, като добавя, че ако нещо стане с Каврук, значи така му е било писано.

-Ако нещо се случи с Каврук, ти ще отговаряш г-жо Халисе! – заканва се ядосана Зехра, като добавя: - А, сега замълчи, мамо!
-И за какво, аз ще отговарям? – пита Халисе.
-Мамо, ако един път беше помислила за моето щастие! Ние с Каврук да се бяхме оженили! - отговаря плачейки Зехра.

Халисе скача от пейката и пита дъщеря си, как може да говори така на майка си, която е прави всичко за щастието на децата си, но никой за това не ѝ е благодарен, нито тя, нито братята ѝ.

Яхия се намесва и казва на майка си да престане, по-късно да говорят!

В този момент пристигат Елван и Бора.

Елван прегръща Зехра, като ѝ казва, че веднага е дошла, след като е разбрала и я пита, как е Каврук. Плачейки Зехра ѝ отговаря, че е много зле. Елван пита Яхия, дали операцията е свършила, а той ѝ отговаря, че все още не е, защото състоянието на Каврук е критично, тъй като е загубил много кръв. Зехра не спира да плаче, а Елван се опитва да я успокои, като вади шише, за да ѝ даде вода, но вижда, че е свършила. Бора ѝ казва, че ще отиде да вземе вода и чай.

-Кой е този? – пита Халисе Яхия.
-Сигурно приятел на Елван – отговаря Яхия.
-Какъв приятел и като какъв е дошъл тук? – пита недоволна Халисе.
-Не знам, но ще разберем! – отговаря Яхия.

Действието се пренася в болничната стая на Мави, която е все още в безсъзнание. При нея е Седат. Идвайки на себе си, Мави си мисли, че при нея е Санджар и изрича името му.

-Спокойно, Санджар не е тук, него го арестуваха! Тук съм само аз!

Мави започва да вика да изведат този човек от стаята ѝ, като вика имената на Фарук и Каврук.

-Само аз съм тук, а по твоя Каврук са стреляли и сега се бори за живота си в операционната.

Мави иска да стане. Седат я спира!

-Къде тръгна! Ти въобще не трябва да ставаш! Аз вече говорих, ще наема вертолет и ще те закарам в Истанбул, защото трябва да те видят добри лекари!
-Аз никъде, няма да ходя с теб Седат!
-Ще трябва! Аз вече ти казах! Съдбата на Санджар е в мои ръце! Ти ще дойдеш с мен!
-Аз измених тази съдба!
-И как го направи?
-Измених я!
-Хаха, ти имаш предвид записа на телефона ти?

Хили се Седат и вади от джоба на сакото си телефона на Мави и го стъпква с крак, като казва, че телефонът ѝ се е счупил по време на катастрофата.

Действието се пренася в полицията, където адвокат Фарук пристига при Санджар и му казва, че Каврук е все още в операционната, а Мави се оправя. И добавя, че има добра новина за него, че Мави е записала признанието на Седат и му го е изпратила преди катастрофата.

-Той си е признал, че се е намушкал сам? – пита Санджар.
-Не точно, но достатъчно, за да ви освободят! – отговаря Фарук.

Седат разбира, че Мави наистина го е записала и изпратила записа в полицията. Той се заканва, че ще превърне живота им със Санджар в ад.

Седат отново се договаря с Гювен, да се обединят срещу Санджар и Мави, като му обещава, че няма да се спре, докато не ги унищожи.

Действието се пренася в болницата. Яхия пресреща Бора и му казва, да му даде на него да отнесе водата и чая, а той ще е по-добре да си ходи, защото не е от семейството.
-Твоят приятел се бори за живота, а ти за това ли се притесняваш? Или има нещо друго? – пита Бора.
-Виж, никой не знае, кой си ти и с какво се занимаваш! Ако си мислиш, че Елван си няма никой, то много грешиш!
-Да! Бъди откровен, това е първото, а кой съм аз и с какво се занимавам, знаят всички! За разлика от теб, нищо не крия! И последно, нито моето его, нито твоето, е важно, а важно е Елван да е щастлива! Тя вече е изгубила половината от живота си с тебе, нека поне сега да е щастлива!

Елван пита Бора, дали е проверил как е Мави, а той ѝ казва, че вече е по-добре и са я преместили на третия етаж. Чувайки това, Халисе казва на Яхия да остане със сестра си, а тя скоро ще се върне.

Халисе отива при Мави като ѝ пожелава по-бързо да се оправи. Мави я пита, как е Каврук, дали е излязъл от операционната, а след това за Мелек.

Халисе ѝ отговаря, че Малек нищо не знае, защото ако знаеш, че жената, която приема като своя майка се среща с бившия си съпруг, много ще се разстрои.

-Моля ви, излезете от стаята ми! – казва Мави.
-Виж, макар и тайно да сте подписали със сина ми, аз не те приемам за своя снаха! И никога няма да приема! - отсича Халисе.
-Вървете си! – казва Мави.

Халисе си тръгва.

Действието се пренася пред операционната, където лекарят казва на Зехра и останалите, че операцията е минала успешно, но животът на Каврук е все още в опасност, а също така да се подготвят и за най-лошото. На Зехра ѝ прилошава.

Действието се пренася в полицията, където пристига Седат и признава, че Санджар не е виновен за нищо. Вечерта Санджар е освободен.

Санджар пристига в болницата и казва на Яхия да заведе майка им у дома, а той ще остане със Зехра.

Малко по-късно идва лекуващия лекар на Каврук и им казва, че нищо хубаво не може да им съобщи, но може да пусне едни от тях да го види. Санджар казва да отиде Зехра, а Зехра брат ѝ. Намесва се Елван, която пита лекаря, дали не може и двамата да влязат при Каврук, защо единият му е като брат, а другия като жена. Лекарят се съгласява.

Санджар и Зехра влизат при Каврук, но сърцето му спира.

Каква ще е съдбата на Каврук, ще разберем много скоро!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...