Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.16 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре си поставя за задача да сдобри Санджар и Гедиз. Халисе се заема да отстрани Наре от пътя им, което едновременно радва и плаши Менекше. Вижте още какво ще се случи в еп.16 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 8 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 15 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар прекъсва всякакви връзки с Гедиз, след като разбира, че приятелят му не само се опитва да помогне на Наре, но и е влюбен в нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 15 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 август 2022 по Diema Family

Наре си поставя за задача да сдобри Санджар и Гедиз.

След като е отстранен от работа, Гювен се срива, без да знае, че зад всичко това стои Акън. Доведеният му син го лъже и обвинява Санджар, а колкото и да му е ядосан, посланикът му вярва.

Халисе се заема да отстрани Наре от пътя им, което едновременно радва и плаши Менекше, защото Елван я предупреди, че ако се опита да навреди на Наре или Мелек, много ще съжалява.

Наре моли Санджар да се сдобри с Гедиз, а той ѝ казва, че тя е като земетресение, което е дошло неочаквано и разрушило всичко, а той и Гедиз са останали под развалините от където няма как да се измъкнат.

Мелек показва на Менекше, че не се страхува от нейните заплахи.

„Дъщерята на посланика“, еп.17 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.17 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре моли Мюге за помощ, за да помири Гедиз и Санджар. Наре вече има план, но ѝ трябва човек от имението на Санджар, за да превземат...

Наре се връща холдинга и записва в тефтера си.

„Първи работен ден – да сдобря двамата глупаци!“

Наре влиза в компанията, където работниците са се събрали и си шушукат един на друг, как е могла да застане между тях… как сега ще работят с нея?

Наре се прави, че не ги е чула и им казва, че г-н Гедиз я е представил, но тя не знае техните и им предлага да се запознаят. Всички напускат залата освен Дуду и Денис.

Наре казва на Денис да дойде при нея в кабинета и я моли да ѝ разкаже за работата в компанията, като я пита какво е станало със срещата с японците? Денис ѝ казва, че са я отменили без да обяснят защо. Наре я моли да ѝ даде документите за срещата и пита, къде са отседнали японците. Дениз ѝ отговаря, че за тази сделка е отговаряла Сюнгюл, която е излязла по майчинство, а документите са в г-н Санджар. Наре я моли за някакъв служебен телефон и казва да ѝ изпрати адреса на хотела, където са отседнали японците. Виждайки Дуду в салона я пита как се казва и ѝ казва, че е назначена за неин помощник и трябва да се свърже със Сюнгул и да разбере къде са документите по сделката с японците, а след това да ѝ се обади.

-Чакай, аз съм тук, за мениджърската позиция, г-н Санджар ми я предложи – отвръща Дуду.
-Аз съм шеф на отдела с връзки с обществеността и ако искаш работа, аз те наемам, като мой помощник. Г-жо Денис, ако Дуду не иска тази работа, намерете някой който да я замести, защото информацията за проекта трябва да е при мен, докато аз се добера до хотела – нарежда Наре.

По-късно Дуду ѝ се обажда и ѝ разказва какво е научила за проекта с японците. Наре я пита, да разбира ли, че се е съгласила да работи за нея, а Дуду ѝ отговаря, че някой хора се нуждаят от работа, за да живеят….

Наре хваща японския представител точно в момента, в който той тръгват към летището и ги моли да поговорят. Той ѝ отговарят, че има 5 минути. Те влизат в лобито на хотела. Наре му казва, че говори много добре турски, а той на нея, че владее добре японски. Тя му обяснява, че баща ѝ е бил посланик в Япония и се оказва, че двамата имат общи познати…

-Явно вие сте видели караницата между двамата, затова сте решили да си заминете без да подпишете договора – казва Наре.
-Много съжалявам, Наре Сан, но ние не работим с враждуващи партньори – казва японеца.

Наре успява да го убеди, че ще помири Санджар и Гедиз, дори ще ги накара на празника в неделя да танцуват зайбег, а той ѝ дава един ден време, за да го направи, иначе ще си замине без да подпише договора.

След като отстранен от работа, Гювен се срива, без да знае, че зад всичко това стои Акън. Доведеният му син го лъже и обвинява за всичко Санджар, а колкото и да му е ядосан, посланикът му вярва.

-Искаш ли ти, чичо Гювен да вземеш всичко на Санджар? Защото аз знам, как да го направиш – пита Акън.

Халисе се заема да отстрани Наре от пътя им, като плаща на брата на Менекше да се погрижи и махне дъщерята на посланика от живота им, което едновременно радва и плаши Менекше, защото Елван я предупреди, че ако се опита да навреди на Наре или Мелек, много ще съжалява.

-Мамо, какво ще стане, ако Санджар разбере? – пита притеснена Менекше, но влиза Елван и двете не довършват разговора си.

Вечерта Наре отива в имението на Санджар и моли Каврук да повика Санджар. Каврук отива и казва на Санджар, дали може да излезе, защото не знае какво става с коня. Санджар излиза и го пита, дали дъщерята на посланика е тук, че така реагира Гедже и той му казва, че да.

Наре казва на Санджар, че е дошла да му разкаже нещо. И му разказва, че японеца е видял техният бой, но тя го е задържала.

-Твоето, здравей на японски беше превъзходно – казва Санджар, като ѝ показва запис от камерите в хотела.
-Ти с това ли се занимаваш? Цял ден да наблюдаваш в камерата? – пита Наре.

Санджар ѝ иска телефона на който ѝ записва номера и ѝ казва повече да не идва тук… защото тя е като земетресение, което идва без да пита, а те двамата с Гедиз са под развалините и не може да се измъкнат от там. Затова да не се надява, че те някога ще се помирят.

-Целуни Мелик от мен! – казва преди да ти тръгне Наре.
-Не мога, защото и тя ми е сърдита, заради теб! – отвръща Санджар.

Менекше казва на свекърва си, че я боли глава и се качва в стаята си, където се обажда на брат и го пита, защо цял ден не ѝ е отговарял и го пита, какво е говорила с него свекърва ѝ, как ще се отърват от Наре?

Санджар ядосан влиза в къщата и се качва направо в кабинета си.

Мелек става от масата отива и взема роклите си от гардероба и ги занася на Менекше, като ѝ казва, че може да ги нареже всичките, защото тя ще спи с баща си и се качва и сяда пред вратата на кабинета му. Вътре Санджар не знае какво да прави, когато чува звук, който идва от пред вратата.

-Миличка, какво правиш тук? – пита Санджар.
-Чакам те! Защото ти си се скарал с приятеля си, чичо Яхия ти е сърдит, а ти постоянно си сърдит на мама, а сега и на мен – изброява Мелек.
-Аз не съм сърдит на теб госпожице, а ти му се сърдиш – отвръща Санджар.

-Днес правя пауза и няма да ти се сърдя, но утре отново ще съм ти сърдита – заявява Мелек.
-Защо ме чакаш пред вратата, дъще? – пита Санджар.
-Защото аз когато бях тъжа, ти стоеше пред вратата ми, а сега на теб ти е тъжно и аз ще постоя пред твоята, разбра ли ме? – пита Мелек. Санджар ѝ казва да влезе в стаята, а тя му отговаря, че това няма да помогне и го моли да влезе вътре, а тя ще постои отвънка.

Санджар влиза вътре и сяда на стола си и с усмивка, гледайки снимките на баща си и дядо си с гордост им казва, че това е неговата дъщеря! След време Санджар вижда, че Мелек е заспала и я занася в стаята ѝ…

Посланикът пристига в Турция. Какво е намислил, защото си настройва навигатора на автомобила си до полицейското управление в Мугла.

Наре пита Гедиз ако убеди Санджар, той ще се помири ли с него.

Гедиз ѝ обяснява, че те имат общо минало, всичко до сега са делили по равно проблеми, престъпления…

-Престъпления?! – изненадана е Нара.
- Просто дума – отвръща Гедиз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...