Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.17 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре моли Мюге за помощ, за да помири Гедиз и Санджар. Наре вече има план, но ѝ трябва човек от имението на Санджар, за да превземат крепостта отвътре. Мюге и Наре молят Елван за помощ. Вижте още какво ще се случи в еп.17 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 9 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 16 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре си поставя за задача да сдобри Санджар и Гедиз. Халисе се заема да отстрани Наре от пътя им, което едновременно радва и плаши Менекше..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 17 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 август 2022 по Diema Family

Наре моли Мюге за помощ, за да помири Гедиз и Санджар. Наре вече има план, но ѝ трябва човек от имението на Санджар, за да превземат крепостта отвътре. Мюге и Наре молят Елван за помощ.

Елван казва на Яхия, да свали пръстена, но той е упорит и отказва да ѝ прости.

Менекше моли брат си да не изпълнява плана, който свекървата ѝ е измислила.

Наре е изненадана да види баща си в Мугла.

Мелек моли баща си да танцува зайбег на празника.

Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.18 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.18 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре е нападната. Изглежда, че Санджар и Гедиз са се помирили, но щастието им скоро приключва, когато планът на Гювен и Акън успява и полицията пристига....

Бащата на Наре влиза в полицейското управление в Мугла и казва на входа, че има среща с инспектора по имуществени престъпления.


На закуска Рафика пита дъщеря си Мюге, дали чужденката е още в дома им. Мюге ѝ обяснява, че снощи докато са чакали Гедиз да се прибере, тя не е позволила на Наре да си тръне.

-Браво дъще, какво ще кажа на Халисе, когато ме попита? – тюхка се Рафика.
-Ще ѝ кажеш, че Гедиз и Мюге не са ѝ разрешили да си тръгне – отговаря дъщеря ѝ.

Наре пита Мюге, как може да помири Гедиз и Санджар.

-Гедиз може и да отстъпи, но Санджар е инатлив като магаре – казва Мюге.

-Аз имам план, но ми трябва съюзник в къщата на Санджар – обяснява Наре.

Мюге ѝ отвръща, че в онази къща има само един разумен човек и това е Зехра, но тя няма да направи нищо против брат си, но тя знае някой, който ще се погрижи за всичко.

Действието се пренася в имението на Санджар, където Елван моли съпруга си, да свали халката, но да се върне в стаята им, но Яхия е категоричен, че няма да свали пръстена!

В този момент Мюге се обажда на Елван, а тя ѝ отговаря, че тъкмо за нея си е мислила, защото има нужда от помощ, тъй като се е скарала с Яхия. Мюге ѝ отвръща, че днес не е на работа и може да дойде у тях, за да обсъдят всички проблеми. Елван веднага се съгласява.

Текст от potv.bg

Менекше, която е тръгнала да се види с брат си, среща Дуду и ѝ казва, че много съжалява, че Гедиз е взел Наре на нейното място, но може да поговори със Санджар да я вземе при него на работа.

-Благодаря, но аз искам да работя по специалността, а и Наре ме взе за нейна асистентка – отговаря Дуду.

Менекше моли брат си да не прави това, за което ѝ е казал по телефона. Той е учуден, а тя му обяснява, че ако всички разберат, че той го е направил, какво ще стане с нея?

-Има ли значение, нали свекървата ти го измисли? – пита той.
-Ако Санджар разбере, дали ще изхвърли майка си, не той ще изгони мен – отговаря Менекше.
-И как този глупак ще разбере? – пита брат ѝ.
-Дори и да не разбере, този твой план на мен с нищо няма да ме помогне. Санджар винаги ще си спомня за нея, ако остане. Докато тя е жива, Санджар няма да иска да има от мен деца! Затова забрави, аз ще намеря начин да се избавя от тази жена и детето ѝ – обяснява Менекше.
-Какво ще ми дадеш, за да забравя? – пита брат ѝ.

Менекше му подава една гривна и ѝ казва, че това е подарък от сватбата ѝ, а той казва, че ако прибави и обеците към гривната, наистина ще забрави. Менекше му казва довечера да мине покрай тях и тя ще му ги даде.

Текст от potv.bg

Елван пристига в дома на Мюге и още от вратата я пита, защо мъжът ѝ след като го е накарала да си сложи халката не иска да влиза в спалнята им, и разбира, че Санджар не иска да спи при Менекше, заради Наре, но не може да разбере, защо Яхия не иска. Елван е изненадана като вижда Наре.

-Боже, тръгвам си! Защото ако свекървата разбере, че съм говорила с Наре ще ме изгони от къщата – отвръща Елван.

Мюге ѝ обяснява, че са сами в къщата и я кани да седне. Елван се здрависва с Наре и ѝ казва, че иска да разбере всички подробности и я пита, след като е искала да развали сватбата, защо не е дошла по-рано. Елван не спира да говори и казва на Мюге, че отива да направи кафе, а Наре да не ходи никъде, защото има много въпроси.

-Мюге, какво става, тя толкова много говори, не можеш да я спреш – казва Наре.
-Това е Елван – отвръща Мюге.

Елван пристига с кафето, а Наре ѝ казва, че са искали да обсъдят нещо с нея. Тя обяснява, че на Санджар и Гедиз трябва да подпишат договор за партньорство с японците, а след като го подпишат, тя не смята да остане да работи компанията, така смята, че Санджар и Гедиз ще спрат да се сърдят, и ще се сдобрят.

-А, аз с какво мога да помогна? – пита Елван.
-Ти ще ни помогнеш да завладеем крепостта отвътре – отговаря Наре.
Текст от potv.bg

Елван отива при Мелек и я пита, дали знае какво е това зайбек, а Мелек ѝ обяснява, че когато баща ѝ е играел този танц, майка ѝ много се е разстроила. Елван ѝ обяснява под секрет, че се е видяла днес с майка ѝ и тя ще бъде много щастлива, ако баща ѝ танцува зайбек на празника, а баща ѝ ще го направи, ако тя го поиска от него.

Елван я пита, дали ще може да убеди баща си да изиграе танца, а Мелек ѝ отговаря, че ще опита.

Текст от potv.bg

Вечерта Санджар вижда Яхия и го пита, дали още му е сърдит, а той му отговаря, че не.

-Кой може да разбере, защо го направих, ако не ти? – пита Санджар.
-Аз те разбирам! Заради Наре! Ти създаде компанията заради Наре и сега заради нея се съсипваш. Много добре те разбирам и ако преди това се беше случило, щях да ти кажа да дадеш всичко, важното е да сме живи и здрави – отговаря Яхия.
-Значи няма проблем? – пита Санджар.

-Има! У нас съм Яхия на Елван, а навън Яхия на Санджар Ефе, никой не мисли, че мога да бъда самостоятелен. Никой не ме пита от какво имам нужда, това е проблемът, братко. Аз те разбирам, но не знам, дали ти можеш да ме разбереш? – отвръща Яхия.

Текст от potv.bg

Наре се среща с японския представител в ресторанта в хотела и му казва, че е била много изненадана, когато той ѝ позвънил, а той ѝ казва, че има изненада за нея.

Наре е изненадана да види баща си, а японеца, казва, че е поканил баща ѝ и той е приел поканата му.

Санджар вижда от камерата в ресорната, че Наре се среща с баща си и японския представител и се пита, какво ли е замислила, отново тя?

Санджар е прекъснат от Мелек, която го моли утре да танцува зайбег, а той ѝ отговаря, че няма да стане, и го пита откъде е разбрала, а тя му казва, че от леля си Елван, а Снадр ѝ отвръща, че утре ще я заведе при майка ѝ, а Мелек много се радва, че ще се види с майка си.

Наре се държи мило и любезно с баща си, но след като японеца си тръгва, тя ядосана пита баща си, защо е тук? Той я моли да не крещи, защото всички гледат в тях, а тя му отговаря, че и без това всички ги гледат и тя вече е свикнала, ще свикне и той. Гювен признава на дъщеря си, че са го отстранили от работа, защото Тибор е подал жалба срещу него в посолството. Наре разбира, че баща ѝ не е платил дълга и го пита, какво е направил с парите на Санджар и разбира, че той отново ги е проиграл и сега има проблеми.

-Ти си тук, за да искаш още па,и от Санджар ли? – пита бясна Наре.
-Не говори глупости, аз предадох документите на Мелек на Санджар – отвръща Гювен.

-Тогава, защо си тук? Какво гадост си намислил този път? – пита Наре.

Разбираме, че Гювен е предал документи в полицията, които уличават в някой незаконни неща компанията на Санджар и Гедиз.

Гювен обяснява на Наре, че е пристигнал да си почине… Наре го пита, защо се съюзява с врага ѝ, а той ѝ отвръща, че няма къде да остане. Наре го настанява в хотела на Санджар в най-луксозния апартамент.

Текст от potv.bg

Елван изпраща sms на Наре, за да ѝ каже, че със зайбека нищо не се е получило, защото Мелек ги е предала на баща си.

-Нищо, ние ще предизвикаме земетресение, дори аз да остана под развалините – говори си сама Наре.

Санджар и семейството му приключват с вечерята, когато Наре му се обажда, и го моли да излезе, защото иска да поговори с него.

-Мама ли е дошла? Искам да я видя! – радостно казва Мелек, която последва баща си.

Санджар излиза с Мелек и до конюшнята вижда Наре, която си говори с Каврук. Мелек радостна прегръща майка си и тихичко я пита, след като си е намерила работа, кога ще я вземе при нея, а Наре също тихичко ѝ прошепва, че скоро.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.57 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.56 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.55 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.54 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...