Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.15 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар прекъсва всякакви връзки с Гедиз, след като разбира, че приятелят му не само се опитва да помогне на Наре, но и е влюбен в нея. Вижте още какво ще се случи в еп.15 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 5 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 14 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз взема Наре на работа в компанията и признава на Санджар, че е лудо влюбен в нея. Какво ще направи Санджар?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 14 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 август 2022 по Diema Family

Санджар прекъсва всякакви връзки с Гедиз, след като разбира, че приятелят му не само се опитва да помогне на Наре, но и е влюбен в нея.

Семействата и на двамата мъже са шокирани от решението на двамата добри приятели да се разделят не само в личния си живот, но и в бизнеса.

Гедиз назначава Наре за шеф на международния отдел, но дали тя ще се съгласи при това положение да работи с него?

Елван предупреждава и дава съвет на Менекше по повод дъщерята на посланика и дъщеря ѝ.
„Дъщерята на посланика“, еп.16 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.16 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре си поставя за задача да сдобри Санджар и Гедиз. Халисе се заема да отстрани Наре от пътя им, което едновременно радва и плаши Менекше. Вижте...

Действието продължава от предния епизод.

-Аз съм влюбен, приятелю и безусловно ѝ вярвам! – признава Гедиз.
-Край на партньорството и приятелството ни! До моята смърт или твоята! – отвръща Санджар.
-Санджар, синко – спира го Халисе.
-Вземи жените и се прибирайте вкъщи! Кажи на Яхия веднага да се прибере! – нарежда Санджар и тръгва да влиза в компанията, когато се сблъсква с Наре. Двамата се гледат укоряващо в продължение на минута, без да си кажат нищо… и той я отминава.

Халисе нарежда на снахите си и Рафика да тръгват, но преди и тя да си тръгне заплюва Наре.

-Гедиз, вие да не се побъркахте, какво направихте? – пита Наре, а той нищо не ѝ отговаря и влиза в компанията.

Санджар нарежда на секретарката, че иска адвокатът им до минути да е в кабинета му. Гедиз влиза и нарежда същото.

-Гедиз, за какво са ви адвокати? – не разбира Наре.
-Разделяме се! – отвръща той.
-Какво? Ще разделите компанията? Ще сложите край на партньорството! Какви са тези глупости? – не може да повярва какво се случва Наре.
-Добре, аз не искам тази работа! А сега отиди и кажи на онзи твърдоглавец и седнете, и обсъдете всичко – предлага Наре.

-Наре може ли да си отидеш! – моли я Гедиз и тя си тръгва, но Наре отива в кабинета при Санджар и го моли да не постъпват така, защото са приятели и всичко са изградили заедно.

Санджар ѝ казва да си върви!

Санджар за момент си спомня хубавите мигове, които са имали с Гедиз, а в същото време и Гедиз също си спомня същите моменти и очите му се пълнят със сълзи.

Санджар и Гедиз излизат от кабинетите си по едно и също време, а между тях се оказва Наре, която не си е тръгнала. Наре ги гледа с умоляващ погледа.

Гедиз и Санджар отиват в заседателната зала, където разделят компанията.

Санджар се отказва от своята половинка от пристанището, като го оставя на Гедиз, а Гедиз се отказва от своята половинка от маслиновата гора, като я оставя на Санджар.

-Обичайно виждам как партньорите се бият за собствеността си и за пръв път виждам, как доброволно си я дават – учуден е адвоката.

Отвънка Наре написва молбата си уволнение и я дава на Санджар и им казва да престанат с тези глупости.

-Ти не се бъркай – казва Гедиз.
-Ти не можеш да ми кажеш какво да правя – отвръща Наре.
-Знам, че ти е сложно да работиш с мен! Кажи какво искаш да направя? – пита Наре Санджар, но той нищо не ѝ отговаря и тръгва да излаза.
-Така лесно ли, ще оставиш най-добрия си приятел, Санджар Ефе? – пита Наре. Санджар се обръща и гледайки Гедиз му казва, че ако приятелството им му го е затруднявало, то тежестта на раздялата им ще поеме той и си тръгва.


Гедиз е съсипан, а Наре му казва, че сега не е време да тъгува, а да тръгне след Санджар и да го убеди да се сдобрят!

Гедиз изляза от заседателната зала и казва на хората, които са се събрали в салона, че пътищата им с Санджар се разделят, но на за всички, който работят на пристанището няма да има изменения.

Казва на Наре, че я назначава за шеф на международния отдел и Дениз, която отговаря за всичко, когато него го няма ще ѝ обясни всичко. Разпорежда се Гедиз и напуска кампанията.

Санджар се прибира вкъщи и вижда Мелек да си играе и смее със Зехра и Каврук в двора на имението. Той се приближава и чува как Зехра ѝ казва, че прилича на баща си, а Мелек ѝ отговаря, че прилича на майка си.

Санджар си спомня случката от сутринта, когато тя го попита, кога Гедиз ще намери работа на майка ѝ, а той ѝ отговори, че Гедиз е премислили и тя трябва да свикне с неговия дом, а Мелек го попита, колко време трябва да седи при него, за да се отплати за парите, които е дал за нея на дядо ѝ.

-Дъще – вика я Санджар, а Мелек виждайки го бяга и се скрива от него.

Санджар събира семейството си и им казва, че повече не са партньори с семейство Ъшъклъ.

-Това няма как да стане! Няма да го допусна! – не е съгласна Халисе.

Санджар казва на майка си, че не ѝ е искал разрешение и неговото решение е окончателно. Халисе казва да уволни момичето и да върнат всичко, както си е било преди. Санджар ѝ отговаря, че никой не може да уволни, защото пристанището не е тяхно, защото го е дал на Гедиз!

Яхия не е съгласен, че брат му е дал дела му от пристанището на Гедиз.

Халисе се противопоставя на Санджар, че няма да има подялба, докато е жива и вече един път, тази жена го е взела от тях, но повече няма да допусне това!

Наре намира Гедиз на мястото, където той я заведе преди ден, за да се успокои и му казва, че не иска да работи на пристанището, за да може двамата със Санджар да се помирят.

Гедиз обяснява на Наре, че като Санджар му е дал неговата половина от пристанището, той му е изпратил послание, че за него той вече е мъртъв!

-Ако искаш може да си отидеш или да останеш, за да ми помагаш, когато ми е зле. Ти решаваш! – казва Гедиз.
-Добре, шеф! Аз отивам на работа – отговаря Наре.

Действието се пренася в имението на Санджар, където Елван казва на Менкше, да не тормози Мелек, защото може и малко да е луда, но не тъпа, и много добре знае, че тя е нарязала сватбената си рокля, а след това хвърли вината на детето.

-Един съвет от мен, когато обичаш някой го обичаш с неговите недостатъци и минало. И не се опитвай повече да се отървеш от дъщерята на посланика и нейната дъщеря, защото днес ще съжаляваш. Днес батко Санджар се раздели с най-добрия си приятел, заради дъщерята на посланика и ще му бъде много лесно да се раздели с теб – предупреждава Елван.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...