Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.14 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гедиз взема Наре на работа в компанията и признава на Санджар, че е лудо влюбен в нея. Какво ще направи Санджар? Вижте още какво ще се случи в еп.13 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 3 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 13 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз разбира, че Санджар все още обича Наре при това много болезнено. Менекше заплашва Мелек. Наре най-накрая се разкрива пред Гедиз и му разказва какво е направил Акън с нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 14 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 август 2022 по Diema Family

Гедиз е шокиран от случилото се с Наре и решава, че няма да я остави, дори ѝ предлага работа.

Мелек се страхува от мащехата си и не смее да каже на никого какво ѝ е казала жената на баща ѝ. Мелек пита баща си, колко време трябва да остане при него за парите, които е платил на дядо ѝ.

Санджар е изненадан, че Гедиз е взел Наре на работа. Гедиз му признава, че е повярвал на Наре, защото е лудо влюбен в нея. Какво ще направи Санджар?

„Дъщерята на посланика“, еп.15 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.15 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар прекъсва всякакви връзки с Гедиз, след като разбира, че приятелят му не само се опитва да помогне на Наре, но и е влюбен в нея....

Действието продължава от предния епизод, където Наре разказ на Гедиз, какво е направил Акън с нея.

-И бащата ти, не ти повярва, че Акън те е изнасилил? – пита бесен Гедиз.

Наре отново си спомня онази вечер, как е слязла долу, а баща ѝ като я е видял и помага да се качи в стаята ѝ, където все още е Акън.

-Какво става тук? – пита посланика.
-Татко, той ме изнасили – отговаря съсипана Наре.
-Не лъжи! Ние с Наре, малко повече си пийнахме, чичо Гювен и… тя ви беше ядосана, но тя е малка и лекомислена, но аз поемам цялата отговорност и ако разрешите още веднага ще се оженим – предлага Акън.

-Аз няма да се омъжа за теб! Ти ме изнасили – казва Наре като ударя с ръце Акън.

-Чичо, тя говори така, защото се срамува – отвръща Гювент. Наре моли баща си да повика полиция, защото Акън я е изнасилил. Гювен затваря врата и казва на дъщеря си да не вика, защото ще събере всички…

-Стига с тези твой капризи! Стига! Бягаше по онзи беден селяк, а сега се опитваш да съблазниш Акън. Отиди и се измий, а след това си лягай и не се опитвай да се мяркаш пред очите ми! След седмица ще се ожените! – нарежда посланика и излаза от стаята.

Акън казва на Наре, че баща ѝ от много години е хвърлил око на богатствата, на които наследник е той и дали според нея, той ще поиска да си развали отношенията с него и дали ще ѝ повярва?!

Гедиз я пита, защо не е отишла в полицията? Наре му казва, че е отишла, но са повикали баща ѝ, а той не е искал да подаде жалба. След това избягала, но не са могли със Санджар да сключат граждански брак, а само религиозен.

-Как така? Предния ден си била изнасилена, а на другия си се омъжила за Санджар? С тази травма? – не може да повярва Гедиз.

Наре му отговаря, че тогава не е имала време да мисли, но не е казала на Санджар, за да го предпази, защото си е мислела, че ако се оженят, той няма да убие Акън и заедно ще излекуват раните ѝ… Наре си спомня как Санджар не ѝ е повярвал и изгонил…

-Санджар не ми повярва -казва Наре, а Гедиз не може да повярва, че приятелят му е постъпил така и в гнева си предлага на Наре работа в неговата компания.

-Гедиз, ти побърка ли се? – пита Наре.

-Да! Повярвах ти и се побърках – отговаря Гедиз.

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда усеща, че Серкан страда за нещо, но не иска да ѝ сподели. Еда убеждава Селин да не се крие от Ферит, а да се изправи...

Санджар се прибира и на вратата го посреща строгия поглед на майка му, която го пита, къде се е шляел по нощите и му казва, че го е оженил, за да продължи рода им. Санджар нищо не ѝ отговаря, а само ѝ пожелава Лека нощ и се отправя към стаята на Мелек. В този момент излиза от стаята си Менекше.

-Вие да не сте се наговори ли, ще ме побъркате! – казва Санджар.
-Аз чух, че се прибра и исках само да те видя – казва Менекше.

-Прибирай се, утре ще се видим – отвръща Санджар и влиза в стаята на дъщеря си.

Мелек казва на баща си да не ляга на леглото ѝ. Санджар я пита, дали някой не я е обидил и той ще приключи с него, и ще легне да спи, защо е много уморен.

Мелек си спомня заплахите на Менекше, но не смее да каже на баща си.

-Аз съм голямо момиче и искам да остана сама – казва Мелек.
-Ей богу, не мога да разбера тези жени! – казва Санджар, като целува Мелек по бузата и излиза от стаята ѝ, но не влиза при Метекше, а отива в кабинета си.

Менкше разбира и се побърква от гняв!

Елван се опитва да накара Яхия да сложи халката си, като го заплашва, че ако не го направи, няма да спи при нея. Яхия се ядосва и ѝ казва, че ще сложи пръстена, но няма да спи при нея и отива в кабинета, който вече е зает от Санджар.

Двамата се настаняват на леглото…, а след малко пристига и Зехра, и е много учудена да ги види тук и ляга между двамата.

-В голямото имение се преместихме, но спим в едно легло – смее се Санджар.

-Както в детството – припомня Зехра, а Санджар си спомня как тримата са спели в колибата в маслиновата горичка.

Посланикът отива да се моли на Акън да му даде пари, за да си върне дълговете. Акън се съгласява…., но посланикът не знае, кой го чака в посолството и отново всичко, организирано от Акън.

Посланикът временно е отстранен от длъжност.

На закуска Мелек пита баща си, кога Гедиз ще намери работа на майка ѝ?

-Защо питаш, дъще? – пита Санджар.

-Защото аз ще се върна при мама, когато си намери работа – отговаря хлапето.

Санджар отговаря, че Гедиз, няма да намери работа за майка ѝ, но Мелек му казва, че той е обещал!

-Гедиз премисли, а и е лъжа, че тя ще те вземе, когато си намери работа, затова свиквай с нас и тази къща – заявява Санджар.

-Колко дни трябва да съм тук, за парите, които ти плати на дядо? – пита Мелек и тичешком се качва в стаята си. Зехра успокоява брат си, че тя ще поговори с Мелек.

Действието се премества къщата на Гедиз, където той буди Наре, като ѝ казва, че ще закъснее за първия си работен ден и днес имат важна среща с японците, а той е донесъл всички дрехи, които тя си е харесала вечера в магазина.

-Гедиз, казах ти, че няма да работа – казва Наре.
-Това е среща с японците, която е много важна – подчертава Гедиз.

Действието се връща в имението на Санджар, където Халисе разбира, че Сонгюл е родила и казва на снахите си, да се приготвят, защото ще отидат да я видят. Санджар предлага да ги откара, защото днес има важна среща в компанията.

В същото време в имението пристига дъщерята на тяхна близка, която си търси работа, а Санджар ѝ казва, че е дошла в подходящия момент, защото жената, която днес е родила е освободила едно работно място.

Санджар стига до компанията и казва на майка си, че ще изпрати шофьор, като казва на Дуду, да дойде с него. Вътре нарежда на секретарката да изпрати шофьор, който да закара майка му в болницата и пита, къде е Гедиз.

-Той е в кабинета на Сонгюл – казва момичето.

Санджар казва на Дуду, така се казва момичето, че тъкмо ще я запознае с шефа си, защото той не идва тук често.

Отваряйки вратата Санджар е изненадан да види Наре точно тук.

-Какво става тук? – пита Санджар.

-Ние взехме на мястото на Сонгюл, ново момиче, партньоре! Искаш ли да се запознаеш? – пита Гедиз…

-Какво ще стане с мен? – пита Дуду.
-Вие? – не разбира Гедиз.
-Санджар Ефе сутринта ми предложи тази длъжност – отговаря Дуду.

-Колко жалко, ние вече си намерихме човек – отвръща Гедиз.

-Ела отвънка – казва Санджар на Гедиз, а Наре тръгва след тях.

Навънка започва да вали дъжд.

-Ти нали ми даде дума – пита Санджар.

-Нищо не съм ти давал, Наре я взе обратно – отговаря Гедиз.

Двамата си разменят по няколко удара.

-Аз съм твой брат, а тази жена е никоя за теб – казва Санджар, като ударя Гедиз.

-Тази жена е преживяла много. Изнасили са я, а любимият ѝ човек я е изхвърлил от дома си и се е хвърлила от скалата, но заради мен, този път няма да си отиде! – отвръща Гедиз като ударя Санджар.

-Ти си ѝ повярвал дотолкова, че си готов да нарушиш обещанието, така ли? – бесен е Санджар.

-Повярвах, че съм готов да наруша обещанието. Толкова много ѝ повярвах, че не виждам болката ти – отговаря Гедиз.

-Защо повярва? Виж, сега ще умреш в ръцете ми – пита Санджар и с целия си гняв се нахвърля върху приятеля си.

-Ако си влюбен, ти също ще повярваш! – отговаря Гедиз. Санджар го гледа изненадан… - Аз съм много влюбен, братко! Толкова съм влюбен, че съм готов да повярвам безусловно!

-Партньорството ни приключи и братството, и приятелството! От днес нито ти на моето погребение, нито аз на твоето! – казва Санджар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...