Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.137 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Санджар разкрива душата си пред Мави, а тя му разказва какво е крила от миналото си. Вижте още какво ще се случи в еп.137 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 24 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 136 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Джейлян ражда бебето си. Кахраман Бос е шокиран! По молба на г-жа Халисе Дуду и Яхия си правят ДНК тест.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 137 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 януари 2023 по Diema Family.

Халисе иска да сключи сделка с Караман.

Яхия и Дуду научават резултатите от ДНК теста за бременност, но Халисе ги надхитрява.

Санджар разкрива душата си пред Мави, а тя му разказва какво е крила от миналото си.

Джейлян пристига с бебето в имението. Мелек се радва много на бебето, а Джейлян ѝ казва, че тя може да му избере име.

-Тогава нека да бъде Гедиз! Нали може? – казва Мелек.

Джейлян и останалите се съгласяват с нея.

В този момент пристига Яхия, който също поздравява Джейлян и казва, че е дошъл да говори с брат си, но след като всички са тук, ще каже и на тях, че с Дуду смятат скоро да се оженят, защото скоро ще стане баща.

Санджар поздравява Яхия, като поглежда към Елван, която бързо напуска стаята.
Действието прескача по-късно в офиса на Кахраман, където Халисе му предлага да откара Мави на остров Кос, а в замяна тя ще му даде Джейлян и сина му.

След като Халисе си тръгва, Кахраман се обажда на Мави и я пита, дали все още иска да замине за остров Кос и ако е така, той утре сутринта в 6 часа лично ще я закара.

Дуду и Яхия получават резултата от ДНК теста, който показват, че бебето е от Яхия.

Разбираме, че това не е истинския резултат, защото Халисе отново е подкупила лекаря. Лекарят я пита, дали иска да разбере истинския резултат, когато стане готов, а тя кима с глава.

Действието прескача на сутринта. Кахраман чака Мави, но тъй като тя не идва, а е много студено, той казва на един от хората си да намери Мави и да я доведе, а той ще чака в лодката.

Камерата ни показва Мави, която напуска хотела с куфар с ръка. Един младеж я пресреща и ѝ казва, че лодката на Кахраман е в другата посока и той ще я заведе.

Камерата се връща на лодката на Кахраман, където се връща човекът, който Кахраман прати да намери Мави и му казва, че не е успял да я открие.

Камерата ни показва как Мави се качва на лодката, която младежът ѝ показа и е много изненадана, когато от вътрешността на яхтата се показа, не Кахраман, а Санджар.

Виждайки го, Мави веднага тръгва да слиза от лодката. Санджар се опитва да я спре, като ѝ казва, че иска да поговори с нея, а тя му отвръща, че не иска!

Санджар я настига и спира, като ѝ казва, че иска да ѝ разкаже, какво е станало преди 8 години, а след това тя ще му разкаже, какво нея я притеснява и ще я закара, където иска.
-На Кос?
-Първо да поговорим, а след това ще те заведа, където искаш! Искам да си излея душата си пред непознат!
Санджар и Мави се връщат на лодката. Санджар ѝ разказва, че много болка е причинил на любимите си хора, но тогава е бил млад и невеж, а сега не би постъпил така дори с непозната жена, а камо ли с любимата си!
-Това, което говорят истина ли е? Ти си я изгонил? – пита Мави.
-Да – признава си Санджар.
-Санджар, каква е тази любов?
-Толкова лошо ни възпитаваха, че аз си мислех, че така трябва да постъпят мъжете! Мислех си, че мъжката гордост е по-важна от любовта! Каква глупост? Аз си мислех, че Наре ми е изневерила, а всъщност аз изневерих на себе си и на сърцето ми има такава рана, която никога няма да се затвори! Моята грешка, аз няма да мога да поправя никога! Ти знаеш ли, как се живее така?! Когато не можеш да си простиш и понесеш наказание?!
-Добре, а ти попита ли, за това, което е станало?
-Попитах! Много години след това тя ми каза, че не е искала аз да стана убиец! Онази нощ, заради своята болка, аз не чух нейните викове! Аз съсипах живота си, унищожих най-големия си подарък от съдбата! Всяка сутрин се събуждам с болка в сърцето, но вече няма надежда и нищо не мога да поправя!
-Какво се случи с нея?
-Тя замина! Остави ни с дъщеря ни и замина!
-Ти имаш дъщеря?
-Да, Мелек – отговаря Санджар и на тъжното му лице веднага грейва усмивка.
-Знаеш ли, на теб ти е провървяло, че дъщеря ти е до теб! А моята дъщеря почина! - признава Мави, като започва безутешно да плаче.
-Преди колко време почина? – пита Санджар след като Мави се успокоява. Тя му отговаря, че преди 8 месеца и 11 дни. И като докосва верижката на врата си с ръка, казва че се е казвала Екин и след месец е щяла да стане на 10 години. Починала е при катастрофа. Санджар я пита, дали тя е шофирала, Мави му казва, че не, но тя е виновна за случилото се…

Санджар я пита, защо иска да отиде на Кос, а тя му отговаря, че просто иска да отиде, за да избяга от самата себе си.

Мави му казва, че е изпълнила обещанието си и го пита, дали ще я закара на острова? Мави и Санджар разбират, че не могат да отплават, защото полицията търси Мави, заради фалшивото свидетелство за управление на яхта.

Полицията арестува Мави, а Санджар ѝ казва, че ще дойде с нея, за да я подкрепи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...