Лица Фолкзвезди

Джина Стоева се превърна в горска нимфа

Добави коментар

Като горска нимфа се появява хитовата Джина Стоева в новия си видеоклип. Той е към песента “Бивша”, с която певицата ще атакува летните класации.

Като горска нимфа се появява хитовата Джина Стоева в новия си видеоклип. Той е към песента “Бивша”, с която певицата ще атакува летните класации.За снимачен терен на клипа служи язовир Искър и околностите му. Изпълнителката сменя пет визии, дело на топ манекенката и стилистка Теди Велинова, гримьорката Силвия Стойчева и фризьорката Поли. Вярна на традицията да експериментира, и този път ще видим Джина с нетрадиционната за нея дълга коса.


“В клипа има сцени, в които съм сама в една рибарска лодка. Това ми навя спомени за острова на “Survivor”, разказва Джина. “Целта ни беше да направим типично летен клип и мисля, че се получи”, доволна е сексапилната изпълнителка на “Ара мюзик”. “Най-много харесвам визията си в гората, където търсехме ефекта и визията на нимфите от древногръцката митология. Нещо дълбоко мистично и романтично намирам аз в този образ и се опитах да го пресъздам максимално”, разказва Джина.

Режисьори на “Бивша” са Румен Атанасов и Лъчезар Костов. Песента с гръцко звучене по аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Росен Димитров ще е включена в новата компилация “Fresh Hits Лято 2008”.

Очаквайте скоро Джина Стоева и “Бивша” ексклузивно по Фен ТВ!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джина Стоева

Джина Стоева научи езика на глухонемите

Джина Стоева и Ивена – “Рандеву” на 1 януари

Джина разказва за Олимп по Фен ТВ

Слънчева алергия мъчи Джина Стоева

Джина Стоева “наказва” момичета в новия си клип