Лица За звездите

Слънчева алергия мъчи Джина Стоева

Добави коментар

Слънчева алергия мъчи Джина Стоева преди “Бургас и морето”. Певицата очаква коментари, че мястото ѝ не е на този конкурс.
Джина СтоеваДжина Стоева е в трескава подготовка за участието си на националния конкурс за песен “Бургас и морето”. Там тя ще изпълни на живо под съпровода на фестивалния оркестър композицията “Жива съм”, която е по музика и аранжимент на Георги Георгиев-Герасим и текст на самата изпълнителка.

За тоалета си Джина Стоева отново се довери на дизайнерката Нина Тодорова. Той ще е стилна дълга рокля в синьо-зелен цвят. “Като цвета на морето”, пояснява тя.

На сцената ще ѝ партнира балет “Дюн”. “Аз също ще се включа в хореографията и усилено упражнявам стъпките. Освен това за тонус и кондиция всекидневно тичам поне по 3 километра.”, споделя част от подготовката си за конкурса сексапилната дама.

Успоредно с положителните емоции, и леко неразположение връхлетяло Джина Стоева.
“Получих неприятна слънчева алергия, изразяваща се в ситни пъпчици и зачервени петънца по нежните места от тялото ми. Дерматологът ми предписа медикаменти за мазане и силно се надявам неприятното дразнене да отшуми до финала на конкурса.”, споделя проблема си изпълнителката. “Дори ще ви издам една малка бабина тайна за отнемане на топлината от тялото – спи се върху зелеви листа”, смее се русенката.

Джина СтоеваОтносно изписаното в печатните медии, че “чалгаджийката” Джина Стоева е тазгодишната ябълка на раздора на фестивала, певицата сподели следното: “Вече съм се настроила, че ще има негативно настроение към мен от някои хора. Сигурна съм, че ще има коментари, че мястото ми не е на “Бургас и морето”. Но аз имам самочувствието, че с Герасим сме направили една много силна и мелодична песен, която се харесва. Амбицията ми не е толкова за награда, колкото да представя парчето по най-добрия начин. А този конкурс в крайна сметка е за песен, не за изпълнител, нали?! Кандидатствах по каналния ред и бях на седмото небе, когато разбрах от пресата, че “Жива съм” е допусната до финала. Пожелавам успех на всички участници, а фаворити сред песните са ми “Летя” в изпълнение на Силвия Кацарова и Васил Найденов, “Танц с вечерния дъжд” на група “5-те сезона” и “До утре”, изпята от Боян Михайлов.”

Конкурсът “Бургас и морето” ще се излъчи на живо по БТВ на 1 август /събота/ от 20,00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джина Стоева , Бургас и морето

Мария Игнатова предложи брак на Димитър Рачков

Дамян Попов в стил „Готие” на „Бургас и морето”

Джина Стоева научи езика на глухонемите

Джина Стоева и Ивена – “Рандеву” на 1 януари

Джина разказва за Олимп по Фен ТВ