Музика Поп-фолк

Джина Стоева “наказва” момичета в новия си клип

Добави коментар

В неочаквана за нея роля влезе атрактивната Джина Стоева. Русокосата изпълнителка грабна камшик и се превърна в истинска мъчителка. Обект на нейните “мъчения” са няколко нежни, но непослушни момичета.
В неочаквана за нея роля влезе атрактивната Джина Стоева. Русокосата изпълнителка на “Ара мюзик” грабна камшик и се превърна в истинска мъчителка. Обект на нейните “мъчения” са няколко нежни, но непослушни момичета.

Джина Стоева “наказва” момичета в новия си клип

Всичко това е сюжетът на новия видеоклип на чаровницата - “Малка мръсница”, който вече е факт в ефира на Фен ТВ. Режисьор е Николай Нанков.

За пръв път виждаме една агресивна и “лоша” Джина. Облечена предизвикателно в червено боди и черни жартиери, с черно домино, тя е силната и господарката.
Все пак изпълнителката отново остава вярна на себе си в едно отношение и както винаги показва сексапилното си тяло, изваяно с фитнес и плуване.

Джина Стоева “наказва” момичета в новия си клип“Песента е много различна от всички, които досега съм изпяла, затова с продуцента ми категорично решихме и видеоклипът да е такъв. Първите въпроси, които получих за това парче, бяха: “Какво е това заглавие?” Дори мисля, че шокирах доста хора с тази провокация, защото феновете ми са свикнали да ме “виждат” в по-различно амплоа от това на мръсница. Може би дълбоко в мен се крие тази “малка мръсница” и сега ѝ дойде времето да я извадя на показ . Шегувам се. Парчето е много динамично, на гръцкия композитор Димитрис Декос и определено му подхождаше по-раздвижен текст и видеореализация”, споделя гласовитата Джина.

По идея на самата певица, в една от визиите е с полепнала захар по устните, което внася допълнителна съблазън.
“Малка мръсница” е един от хитовете в момента по клубове и дискотеки.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джина Стоева

Джина Стоева научи езика на глухонемите

Джина Стоева и Ивена – “Рандеву” на 1 януари

Джина разказва за Олимп по Фен ТВ

Слънчева алергия мъчи Джина Стоева

Джина Стоева се превърна в горска нимфа