Архив Big Brother

Ден преди старта на Big Brother Family, завесата се повдига!

Добави коментар

Първи думи от съквартирантите. Въоръжен с 25 чифта обувки, съквартирант ще се бори за голямата награда в Big Brother Family
Първи думи от съквартирантите. Въоръжен с 25 чифта обувки, съквартирант ще се бори за голямата награда в Big Brother Family

Big Brother FamilyНапрежението преди старта на първото семейно риалити в България се усети още в първата вечер от изолацията на участниците. Бъдещите съквартиранти вече са настанени в хотел без право на контакт с външния свят. Емоциите, които вълнуват семействата, започнаха да ескалират още в първите часове след пристигането им.

Един от мъжете, които ще влязат в къщата, изрази небивали претенции към организаторите.
Свикнал на живот само в шест звездни хотели, съквартирантът упорстваше да бъде преместен в по-голяма стая при по-луксозни условия. С желанията си мъжът изпита търпението на организаторите и опъна нервите на съпругата си до краен предел. След дискусии, които продължиха няколко часа, той беше настанен в луксозен апартамент на по-горен етаж, за който доплати от джоба си. Задоволството му не трая дълго, защото не му бе позволено да се разхожда из коридорите на хотела и той нервно крачеше из апартамента си. Неговата съпруга смирено остана в определената от организаторите стая.

Друга семейна двойка също изрази своите претенции. Техните желания приятно изненадаха екипа на Big Brother family. Воден от романтичен порив, мъжът се опита да подкупи охраната, като настояваше да му доставят червена роза, с която да изненада своята любима. След като се усамотиха в стаята си, поръчаха ягоди и шампанско.

Всички семействата пристигнаха изолирани едно от друго и влязоха в хотела облечени с пелерини. С изключение на най-капризния участник всички са настанени в еднакви стаи с големи прозорци, които за сметка на това не се отварят. Нямат телевизор, нито телефон, но им е позволено да пушат. Всички стаи са с големи спални, покрити с ленени чаршафи. Едно от семействата обаче пожела да спи на отделни легла. Как ли ще се справят в къщата и ще спи ли мъжът на дивана ще разберем след 22-ри март?

Веднага след влизането в хотела от семействата бяха иззети всички пари, кредитни карти, лични документи, телефони и ключове. Събрани са общо 1525 лв., 926 лв. от тях бяха взети само от едно семейство. В багажа бяха намерени и 40 чуждестранни монети. Екипът на Big Brother family временно се сдоби с общо 11 портфейла. В нито един от тях не бяха открити семейни снимки. Организаторите “конфискуваха” 1 лаптоп, флаш памет и компакт дискове с неясно съдържание.

Неуточненият брой на семействата, които ще влязат в къщата в понеделник, буди голямо любопитство. Организаторите събраха общо 27 мобилни телефона. Някои от съквартирантите дадоха първите си интервюта пред екипа на предаването, като отговориха на 3 въпроса, пуснати на бял лист под вратата на стаите им. (Изпращаме ви сканирани копия, с написаните на ръка отговори на съквартирантите като прикачените файлове.)

Само едно семейство носеше в багажа си книги. В друг куфар бяха открити блокчета за рисуване и “Не се сърди човече”. Само едни родители бяха взели снимка на детето си. 6 здравноосигурителни книжки, 1 пациентска карта и 3 рецепти ще бъдат предоставени на медицинския екип на предаването. В един от куфарите имаше документи за издръжка.

Въпреки че участниците имат право само на 1 чанта с багаж в къщата, суетна двойка дойде с 14 куфара, в които имаше 25 чифта обувки, предимно мъжки.
Млада дама пък е приготвила над 10 различни парфюма за престоя си в Big Brother family. Семействата са се настроили за топло време и носят в багажа си повече летни дрехи. Почти всички мъже имаха електрически самобръсначки.

Не бяха минали и няколко минути, откакто семействата са затворени в хотела и вече даваха специални поръчки на организаторите.
Имаше молба за блокчета и моливи за рисуване, памперси, лекарства.

Организаторите предоставиха на всички бира, безалкохолни напитки, солети, вафли, шоколадови десерти и ядки. За вечеря всички семейства заявиха месни ястия.

Семейни записки под възглавката:


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала