Актуално В програмата

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Добави коментар

Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два дни преди финала на „Един за друг“.

Търпението, хладнокръвието и късметът изневериха на Даяна и Йордан в сложната игра и семейството от Велико Търново загуби за втори път шанса да се бори за голямата победа в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир.

Според условието на играта всички двойки трябваше да играят едновременно, а провалът за една от тях беше равностоен на отпадане. Най-бързо в играта с блокчета се справиха Поля и Димитър, следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната битка останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едва няколко секунди и успяха да извоюват мястото си в надпреварата.

„Оставаше ни се в играта и бяхме сигурни, че можем да я вземем, но така е било писано. Ние надминахме себе си тук. Това, което човек може да изживее в „Един за друг“, няма къде другаде да му се случи – такива емоции, такива приключения и такъв адреналин! Благодарни сме, че бяхме част от предаването и че се запознахме с толкова приятни хора. Научихме много и се прибираме по-влюбени, по-силни, по-сплотени и по-мотивирани от всякога!“, споделиха Даяна и Йордан.

Какви предизвикателства още очакват оставащите четири двойки? Как ще отпразнуват участниците любовта си в следващия епизод на „Един за друг“, не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“