Архив Big Brother

Датският принц идва за красивата Елеонора, четвъртък вечер Big Brother Live...

Добави коментар

Датският принц идва за красивата Елеонора, четвъртък вечер Big Brother Live...
Датският принц идва за красивата Елеонора, четвъртък вечер Big Brother Live...

ЕлеонораМисии
Подготовка за Великден
Четвъртък вечер Big Brother Live...


Велинградската красавица Елеонора и съпругът ѝ Давид са една от двойките в къщата, чиито роли в семейството са обърнати.

Тя работи и изкарва парите, с които преживяват. Тя взима решенията, а мъжът ѝ се старае да угоди на всяка нейна прищявка. Неговият глас почти не се чува.

Давид и ЕлеонораВ понеделник видяхме драматичната изповед, която Елеонора направи пред Big Brother. Тя  сподели, че не е щастлива от прибързаното си обвързване със съпруга си и в живота ѝ има друг мъж. Той се казва Николай и живее в Дания. Именно Николай е човекът, заради когото Елеонора е готова да промени живота си.

В своята изповед, Елеонора сподели, че Николай е мъжът, на когото се възхищава. Пръстенът, който носи Ели, също е от наго. Дали това е един вид обещание?! Приела ли е Елеонора предложението на Николай да замине заедно с дъщеричката си в Дания?

Сега мистериозният Николай идва от Копенхаген, за да чуе признанията на Елеонора и може би да ѝ предложи един по-щастлив живот?! Какво ще се случи, когато тази вечер кокетката види принцът на своите мечти?
Какво ще си кажат те двамата?
Направила ли е красавицата вече своя избор?
Какво ще се стане със съпруга ѝ Давид и общото им дете Анжелина?
Всичко това ще разберем тази вечер в 20:00часа по Нова телевизия.


Мисии...
Мисия „Мистър Биг Брадър”

Кой е най-забележителният мъж в Big Brother Family е въпрос, от който се интересуват не само жените в къщата, но и може би всички зрителки. За да даде отговор на публиката, Big Brother организира конкурс Мистър Биг Брадър. Жури на конкурса ще бъдат жените в къщата, а победителят ще се окичи с титлата „Мистър Биг Брадър Фемили”!

Конкурсът ще протече в два кръга. В първия всеки мъж ще дефилира в тоалет, отразяващ последните модни тенденции в плажното облекло в Милано, а журито ще оценява артистичността, харизмата и физиката му.


Във втория журито ще оценява разбиранията на мъжете за семейно щастие. Какви въпроси ще зададат жените на мъжете в къщата и как ще бъдат оценени гледайте петък вечер в дейли епизодът! Тогава освен гордия носител на титлата ще видите и първоаприлската шега, която Big Brother си направи със съквартирантите!

Ванеса и СветлинМисия „Най-щастливо семейство в къщата”...
По време на живото предаване довечера, двойките в къщата ще избират най-щастливото семейство.
От резултатите на конкурса зависи изпълнението на тайната мисия на любовния четириъгълник – Ива – Цветелин – Ванеса – Светлин. Те не трябва да попадат на последните места в класацията.

На кои места ще се подредят двете фалшиви семейства?

При какви условия ще останат в къщата, ако мисията им е успешна?
Как ще се отразят съмненията, които Ива и Цветелин събудиха с отказа да изпълнят на мисията с целувката?

ИваМистерия върлува в къщата на Big Brother Family. От вчера Ива разказва на съквартирантите си, че е бременна. Дали тя е знаела за това още с влизането си в къщата и как е успяла да прикрие бременността си? дали не се е случило вътре по време на престоя ѝ с бившия ѝ съпруг Цветелин?

Истина ли е това или хитър трик, с който фалшивото семейство Цветанови се опитват да спечелят съчувствието на останалите съквартиранти?
Повярваха ли съквартирантите на думите на Ива и ще осигури ли това по-висока позиция в класацията измежду другите двойки в къщата с разказа за бременността? Ще разберем довечера в Big Brother Live!

Подготовка за Великден...

  • На рафтовете в магазина на Big Brother Family вече има боя за яйца и козунаци! За любителите на домашно приготвен великденски козунак има и необходимите продукти. Агнешкото е единственото, което още липсва в магазина.
  • Боядисват ли яйца вече съквартирантите в къщата и кой ще спази традициите на Великден?
  • Как ще посрещнат празника?
  • Дали семействата са вече достатъчно близки, за да съберат пари и да си направят заедно една голяма обща трапеза?
  • Ще отправят ли молба към организаторите за агне и вино?
  • Кои ще са децата, които ще зарадват родителите си за празника с посещение в къщата? Какви игри и изненади ще има за тях?
  • Предстои да разберем...
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала