ТВ анонси ТВ анонси

Да преживееш Джефри Епщайн

Добави коментар

След смъртта на компрометиралия се финансист и предполагаем сексуален хищник Джефри Епщайн, Crime+Investigation® ще излъчи разследващия документален филм „Да преживееш Джефри Епщайн“...

 

8 и 15 септември, вторник, 22.00 ч. по Crime + Investigation

След смъртта на компрометиралия се финансист и предполагаем сексуален хищник Джефри Епщайн, Crime+Investigation® ще излъчи разследващия документален филм „Да преживееш Джефри Епщайн“, който представя историите на осем оцелели, придружени от разказите на близки до него хора.

Четиричасовият документален филм разследва милиардера-финансист от Ню Йорк, който е заподозрян за това, че е използвал връзките си с богатите и известните, за да прикрие агресивното си поведение и престъпни сексуални отношения с млади момичета. Показвайки как Епщайн е организирал псевдосексуална схема на Понци, за да привлича непълнолетни момичета, филмът изследва последствията за оцелелите, които не са получили правосъдие.

Сериалът предоставя платформа на тези смели жени да споделят преживяванията си, докато ние проследяваме възхода на Епщайн до безмерно богатство, хората от обкръжението му, които потенциално са му сводничели и са го защитавали, както и втория му арест, шокиращата му смърт и неразказани досега истории. 

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да преживееш Джефри Епщайн