ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Разтърсващи престъпления: Австралия: Джерард Бейдън Клей Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедията.60 мин.
Документално
01:00Какво е нужно за убийство: Какво се случи с Джана Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват вещест30 мин.
Документално
01:30Какво е нужно за убийство: Зловещия спящ Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват веществени дока30 мин.
Документално
02:00Неразрешени случаи: Семейна тайна Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
03:00Разтърсващи престъпления: Ейприл Джоунс Търсенето на петгодишната Ейприл Джоунс е най-мащабното издирване на изчезнало лице в историята на британската полиция. Тя изчезва през октомври 2012 г. На 6 октомври местният жител Мар Бриджър е обвинен за отвличан60 мин.
Документално
04:00Разтърсващи престъпления: Австралия: Джерард Бейдън Клей Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедията.60 мин.
Документално
05:00Какво е нужно за убийство: Какво се случи с Джана Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват вещест30 мин.
Документално
05:30Какво е нужно за убийство: Зловещия спящ Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват веществени дока30 мин.
Документално
06:00Истории за престъпления: Дълбоко затънал: Томас Капано Томас Капано е юрисконсулт в офиса на губернатора на Делауер. Изпада в ярост, когато Ан-Мари Фахи, една от любовниците му, скъсва с него заради друг мъж.60 мин.
Документално
07:00Истории за престъпления: Забавление до смърт: Даниъл Улф Даниъл Уолф е водач на най-прочутата индианска банда в Канада. Той убива двама членове на конкурентна банда и ранява няколко невинни. Полицията се опитва да разследва, но хората се боят да говорят.60 мин.
Документално
08:00Какво е нужно за убийство: Убийствата в Клиър Лейк Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
08:30Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
09:00Ловецът на убийци: Основна улика Бременна жена и двамата й малки синове са убити и натискът върху отдел Убийства да залови хладнокръвното чудовище - убиец нараства. След изтощително преследване из целия град Кенда започва да стеснява кръга около главния з60 мин.
Документално
10:00Бандите във Великобритания: с Гари и Мартин Кемп: Глазгоу Гари и Мартин Кемп изследват исторически разкази и съвременни истории, за да обрисуват пред нас впечатляваща картина на бандитската Великобритания. Те проучват две банди от Глазгоу, свирепите напад60 мин.
Документално
11:00Бандите във Великобритания: с Гари и Мартин Кемп: Ливърпул Реката Мърси играе ключова роля в разрастването на престъпните банди в Ливърпул. Епизодът представя две много различни престъпления от страна на банди: едното - за 6 пенса, а другото - за 40 млн. 60 мин.
Документално
12:00Бандите във Великобритания: с Гари и Мартин Кемп: Манчестър Гангстерската култура в Манчестър има отдавнашни традиции. В този епизод Гари разследва страховитите Скътълс - банда, появила се преди над 100 години, а Мартин ни представя безмилостната банда Гу60 мин.
Документално
13:00Бандите във Великобритания: с Гари и Мартин Кемп: Бирмингам Гари и Мартин ни представят бандите в Бирмингам, втория по значимост град във Великобритания - от бойното поле на хиподрумите в началото на 20. в. до времето над 80 години по-късно, когато престр60 мин.
Документално
14:00Какво е нужно за убийство: Убийствата в Клиър Лейк Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
14:30Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
15:00Истории за престъпления: Забавление до смърт: Даниъл Улф Даниъл Уолф е водач на най-прочутата индианска банда в Канада. Той убива двама членове на конкурентна банда и ранява няколко невинни. Полицията се опитва да разследва, но хората се боят да говорят.60 мин.
Документално
16:00Първите 48 часа: Какво ни свързва Мъж е застрелян с Калашников в собствения си дом и следователят от Атланта Кевин Лиънпачър установява, че съпругата на жертвата крие мрачна тайна, която вероятно е разбила семейството.60 мин.
Документално
17:00Първите 48 часа: На самотно място В Ню Орлиънс млада майка е открита простреляна и изгорена в багажника на колата си, когато една вечер, през която излиза да се забавлява, се оказва последната й нощ.60 мин.
Документално
18:00Разтърсващи престъпления: Ангъс Синклеър Разтърсващи престъпления разкрива истината за най-големите скандали, виждани досега, и представя по нов начин историите за най-ужасяващите престъпления от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.60 мин.
Документално
19:00Какво е нужно за убийство: Убийствата в Клиър Лейк Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
19:30Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци: Основна улика Бременна жена и двамата й малки синове са убити и натискът върху отдел Убийства да залови хладнокръвното чудовище - убиец нараства. След изтощително преследване из целия град Кенда започва да стеснява кръга около главния з60 мин.
Документално
21:00Истории за престъпления: Забавление до смърт: Даниъл Улф Даниъл Уолф е водач на най-прочутата индианска банда в Канада. Той убива двама членове на конкурентна банда и ранява няколко невинни. Полицията се опитва да разследва, но хората се боят да говорят.60 мин.
Документално
22:00Премиера Първите 48 часа: Смъртоносна рап-музика Престрелка в рап музикално студио в Атланта води до смъртта на двама души. Следователите разкриват, че мотивът е отмъщение.60 мин.
Документално
23:00Премиера Убийството на Лейси Питърсън: Епизод 1 Лейси Питърсън, бременна в осмия месец, изчезва безследно в Модесто, Калифорния. Предприето е мащабно издирване, а вниманието на полицията се насочва към съпруга й Скот.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg