ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Ерика и Омар, юношите убийци Епизодът представя случая на Ерика де Нардо, която заедно с приятеля си Омар убива собствената си майка и братчето си в Нови Лигуре, Италия, през 2001 г.60 мин.
Документално
01:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Убит от мафията Злото отблизо представя историите на хора, познавали, обичали или доверявали се на лица, издирвани за зловещи престъпления, а също и от страна на съжителствали с тях, смели се с тях или изпитали нежността на чудовищен индиви60 мин.
Документално
02:00Убийци: Отвъд мита: Хонка: Изкормвача от Занкт Паули Фриц Хонка удушава жени в Хамбург и укрива труповете им. След като е разкрит, твърди, че е получил указания от викторианския лондонски убиец Джак Изкормвача да извърши злодеянията.60 мин.
Документално
03:00Американски изкормвач в Лондон: Малките камъчета обръщат колата Възможно ли е двама известни убийци всъщност да са един и същи човек? Джеф Мъджет разследва теория, според която Х. Х. Хоумс е същевременно и Джак Изкормвача.60 мин.
Документално
04:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Ерика и Омар, юношите убийци Епизодът представя случая на Ерика де Нардо, която заедно с приятеля си Омар убива собствената си майка и братчето си в Нови Лигуре, Италия, през 2001 г.60 мин.
Документално
05:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Убит от мафията Злото отблизо представя историите на хора, познавали, обичали или доверявали се на лица, издирвани за зловещи престъпления, а също и от страна на съжителствали с тях, смели се с тях или изпитали нежността на чудовищен индиви60 мин.
Документално
06:00Първите 48 часа: Код на честта В Атланта ветеран с медали, който също така е и почитан дядо, става жертва на засада, докато разглежда имот за отдаване под наем.60 мин.
Документално
07:00Неразрешени случаи: Дейв Райчърт и Убиеца от Зелената река тед Бърди убива по ужасен начин поредица от красиви, тъмнокоси жени. Описван като чаровен и красив, Тед Бънди не е типичния убиец. Бънди сяда на електрическия стол през 1989 г.60 мин.
Документално
08:00Ловецът на убийци: Случаят, който трябва да разреша Ловецът на убийци ни отвежда зад кулисите на детективската работа с един от най-добрите в света следователи на убийства, за да научим как тези престъпления се разкриват.60 мин.
Документално
09:00Първите 48 часа: Фатална грешка Нощ на безкраен купон води до смъртта на невинен мъж. Въпреки сериозните улики следователите стигат до задънена улица, но скоро откриват неочакван мотив.60 мин.
Документално
10:00Неразрешени случаи: Прокълнатото семейство Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
11:00Разтърсващи престъпления: Сюзи Ламплю Разтърсващи престъпления разкрива истината за най-големите скандали, виждани досега, и представя по нов начин историите за най-ужасяващите престъпления от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.60 мин.
Документално
12:00Неразрешени случаи: Дейв Райчърт и Убиеца от Зелената река тед Бърди убива по ужасен начин поредица от красиви, тъмнокоси жени. Описван като чаровен и красив, Тед Бънди не е типичния убиец. Бънди сяда на електрическия стол през 1989 г.60 мин.
Документално
13:00Лия Римини: Сциентологията и след това: Изцеление цял живот Лия води емоционален разговор с две приятелки от детинство, Шантал Додсън и Шери Олинс, относно общите им преживявания, израствайки в сциентоложка среда.60 мин.
Документално
14:00Първите 48 часа: Фатална грешка Нощ на безкраен купон води до смъртта на невинен мъж. Въпреки сериозните улики следователите стигат до задънена улица, но скоро откриват неочакван мотив.60 мин.
Документално
15:00Неразрешени случаи: Прокълнатото семейство Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
16:00Ловецът на убийци: Случаят, който трябва да разреша Ловецът на убийци ни отвежда зад кулисите на детективската работа с един от най-добрите в света следователи на убийства, за да научим как тези престъпления се разкриват.60 мин.
Документално
17:00Съпруги убийци: За да изчезне той Две истории за съпруги със смъртоносни намерения, готови на всичко, за да изчезнат съпрузите им.60 мин.
Документално
18:00Съпруги убийци: Убийство заради печалбата След като унищожителен пожар в жилищен блок причинява смъртта на съпруг инвалид, на следователите са им нужни месеци, за да открият истинския виновник.60 мин.
Документално
19:00Съпруги убийци: Клубът на лъжеца Две истории за коварни съпруги, неспособни да признаят истината.60 мин.
Документално
20:00Първите 48 часа: Дяволът в мен/Следа от кръв Мъж е застрелян в Тулса, а в Атланта спор ескалира до такава степен, че единият от конфронтиращите се мъже е мъртъв, а животът на друг е в опасност.60 мин.
Документално
21:00Разтърсващи престъпления: Сюзи Ламплю Разтърсващи престъпления разкрива истината за най-големите скандали, виждани досега, и представя по нов начин историите за най-ужасяващите престъпления от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.60 мин.
Документално
22:00Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Среща със смъртта: Скот Сингълтън Роби Колтрейн представя случая на Скот Сингълтън, убил 17-годишно момиче, след като го подмамва уж на интервю за работа.60 мин.
Документално
23:00Ловецът на убийци: Нощни ужаси Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg