ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Великите разследвания на прокурорката Кларк: Дрю Питърсън Марша Кларк разследва изчезването на 23-годишната майка на четири деца Стейси Питърсън. Дали виновникът за смъртта й, както и за тази на бившата си жена, не е настоящият й съпруг Дрю?1 ч. 55 мин.
Документално
01:55Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Далеч от дома: Кю Су Ким Роби Колтрейн представя шокиращия случай на лондонски хазяин, измъчвал и убил по садистичен начин двама от своите наематели.55 мин.
Документално
02:50Убих най-добрия си приятел: Подвластен на смъртоносна магия Дружбата между двама най-добри приятели в Калифорния, вманиачени по готическата култура, е разрушена от мрачен, но чаровен юноша, който успява да омае и двамата. Обсесията на младежите по тъмната55 мин.
Документално
03:45Убих най-добрия си приятел: Моя приятелка, моя любима, моя убийца В сънливо градче в Охайо две момичета се откриват онлайн и приятелството им разцъфтява. Скоро се появяват и по-дълбоки чувства. Когато обаче едно от тях започва да излиза с друг, ситуацията45 мин.
Документално
04:30Ловецът на убийци: Куршум с моето име Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.45 мин.
Документално
05:15Фрицъл, представен от Фред Дайнидж: Чудовището от Уърстър Дейвид Макгрийви убива трите деца на семейство, в което живее като гледач на малките. Фред Дайнидж установява съдбоносната грешка, струвала живота на невръстните създания.45 мин.
Документално
06:00Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Далеч от дома: Кю Су Ким Роби Колтрейн представя шокиращия случай на лондонски хазяин, измъчвал и убил по садистичен начин двама от своите наематели.2 ч.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Изчезнал в Минесота Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства проучват веществени д20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Съседката Млад мъж е застрелян в Атланта от 70 м разстояние и следовател Дарин Смит разкрива ескалираща вражда, заплашваща да разедини живущите в един квартал.45 мин.
Документално
08:05Първите 48 часа: Къщата на ужасите/Последна саможертва В Тулса двама младежи се борят за живота си след нападение с чук. Детективите бързат да заловят извършителя, преди да атакува отново. В Атланта полицаите установяват, че жертва на убийство е сторила б45 мин.
Документално
08:50Часовете преди убийство: Неизбежна смърт Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката меж45 мин.
Документално
09:35Обажда се убиец: Браян Кокс Документалната поредица за действителни престъпления представя историите на убийци, обадили се на спешния телефон и съобщили за убийство, но представили го като трагичен инцидент, нахлуване в дома на престъпник или дело на неиз55 мин.
Документално
10:30Обажда се убиец: Фостър Крисчън Документалната поредица за действителни престъпления представя историите на убийци, обадили се на спешния телефон и съобщили за убийство, но представили го като трагичен инцидент, нахлуване в дома на престъпник или дело на 55 мин.
Документално
11:25Сатанински жени: Трейси Рихтър Това е историята на Трейси Рихтър - човек може да я вземе за майка героиня, но реално е жена, отмъстила на бившия си съпруг с помощта на убийствен заговор, в който го замесва като виновното лице.55 мин.
Документално
12:20Истината срещу истината: Чандра Ливай Нанси Грейс и Дан Ейбрамс разследват отново неразкритото убийство на Чандра Ливай. Ингмар Гуандике е осъден по това дело, но има право на нов процес, след като се установява, че свидетел е излъгал. Прокурорите обаче с55 мин.
Документално
13:15Градски кошмари: Да убиеш истината Една съпруга изчезва след като мъжът и настанява в дома им любовницата си. След 10 години инцидент с яхта разкрива страшната тайна.55 мин.
Документално
14:10Градски кошмари: Докато смъртта ни раздели Жестоката истина за смъртта на любящата съпруга Колет, повалена от шофьор беглец в Дербишър през 2009 г.55 мин.
Документално
15:05Неразрешени случаи: Кръгът на приятелите Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
16:05Неразрешени случаи: Отвлечен/Обещанието на следователя Напредъка в ДНК технологиите помага да се залови убиец, който преди повече от 10 години изнасилва и убива 6 годишно дете.55 мин.
Документално
17:00Първите 48 часа: Съседката Млад мъж е застрелян в Атланта от 70 м разстояние и следовател Дарин Смит разкрива ескалираща вражда, заплашваща да разедини живущите в един квартал.60 мин.
Документално
18:00Първите 48 часа: Къщата на ужасите/Последна саможертва В Тулса двама младежи се борят за живота си след нападение с чук. Детективите бързат да заловят извършителя, преди да атакува отново. В Атланта полицаите установяват, че жертва на убийство е сторила б60 мин.
Документално
19:00Убих най-добрия си приятел: Майки от Мисисипи Лъла Янг и Линда Лийдъм са на пръв поглед типични майки, отглеждащи децата си заедно, до момента, в който едната от тях не прибягва до измама, палеж и убийство, за да спомогне за сбъдването на съвместните им м60 мин.
Документално
20:00Убих най-добрия си приятел: Смъртоносни води Бивш диджей, живеещ в Калифорния, наследява пари от богатия си баща. Най-добрият му приятел е банкер и предлага помощ с управлението на наследството, но двамата се скарват. Следват остър конфликт, убийство и по60 мин.
Документално
21:00Ловецът на убийци: Разбит Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
22:00Сатанински жени: Трейси Рихтър Това е историята на Трейси Рихтър - човек може да я вземе за майка героиня, но реално е жена, отмъстила на бившия си съпруг с помощта на убийствен заговор, в който го замесва като виновното лице.60 мин.
Документално
23:00Обажда се убиец: Дарлийн Джентри Документалната поредица за действителни престъпления представя историите на убийци, обадили се на спешния телефон и съобщили за убийство, но представили го като трагичен инцидент, нахлуване в дома на престъпник или дело на60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg