ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Ловецът на убийци: В хватката на смъртта Заедно с лейтенант Кенда и с помощта на драматични художествени възстановки ще съпреживеем отново някои от най-обезпокояващите и провокативни случаи на убийство, по които Джо е работил с екипа си.60 мин.
Документално
01:00Ловецът на убийци: Кървава невинност Карл Тейлър е жестоко пребит до смърт с тъп предмет в каросерията на празно 18-колесно полуремарке.55 мин.
Документално
01:55ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Канибала с арбалета Стивън Грифитс е докторант по криминология и изучава серийните убийци. Познатите му обаче са в шок, когато научават, че всъщност Стивън е убил три жени.55 мин.
Документално
02:50ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Нощния преследвач: Делрой Грант Делрой Грант се грижи за болната си съпруга през деня, но нощем се превръща в сериен изнасилвач. Тези, които са го познавали обсъждат тази демонична двойнственост.55 мин.
Документално
03:45Ловецът на убийци: В хватката на смъртта Заедно с лейтенант Кенда и с помощта на драматични художествени възстановки ще съпреживеем отново някои от най-обезпокояващите и провокативни случаи на убийство, по които Джо е работил с екипа си.45 мин.
Документално
04:30Ловецът на убийци: Кървава невинност Карл Тейлър е жестоко пребит до смърт с тъп предмет в каросерията на празно 18-колесно полуремарке.45 мин.
Документално
05:15Първите 48 часа: Хеликоптерът За следователите на убийства часовникът започва да тиктака в момента, когато са повикани на местопрестъплението. Шансът им а разрешат случая намалява наполовина, ако не открият улики в първите 48 часа.45 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: Г-н Ел Ей Домашно парти по случай 4 юли завършва с насилие. Млад мъж опитва да избяга от мястото, но е застрелян, седейки зад волана на колата си. Особена улика насочва вниманието на лейт. Джо Кенда към самообучил се гангстер, намислил 60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Роднинството е по-важно от брака Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучв20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Г-н Ню Орлиънс/Без подслон За следователите на убийства часовникът започва да тиктака в момента, когато са повикани на местопрестъплението. Шансът им а разрешат случая намалява наполовина, ако не открият улики в първите 48 часа.45 мин.
Документално
08:05Ловецът на убийци: Кръв по релсите Кондуктор на влак открива обезглавено тяло върху релсите. Лейт. Кенда няма друг избор, освен да се вслуша в глас, идващ от отвъдното. Спален чувал в мазе крие тялото на тийнейджърка. За да открие убиеца, Кенда трябва да 45 мин.
Документално
08:50Неразрешени случаи: Задният прозорец/Воайорът Бруталното убийство на жена от Флорида е разрешено, когато ДНК доказателствата посочват убиеца. Също така отпечатък от стъпало, който съвпада с отпечатъка, оставен от убиец преди 18 години, вкарва виновника за45 мин.
Документално
09:35Разтърсващи престъпления: Австралия: Трагедията в Порт Артър През 1996 г. Мартин Браянт, на 28 г., убива 35 души и наранява 23 други в кървав акт на насилие в Порт Артър. След шокиращите престъпления са предприети бързи действия за промяна на австралийско55 мин.
Документално
10:30Разтърсващи престъпления: Болница Степинг Хил Поглед зад кулисите към поредицата загадъчни случаи на смърт в болницата Степинг Хил в Стокпорт, Манчестър, през 2011 г.55 мин.
Документално
11:25Разтърсващи престъпления: Стивън Райт Ще научим подробности за убийствата, извършени от Стив Райт, наречен Удушвача от Съфолк, убил пет проститутки в Ипсуич през 2006 г.55 мин.
Документално
12:20Разтърсващи престъпления: Стивън Порт Епизодът представя страховитите престъпления на Стивън Порт, серийния убиец от Източен Лондон, отровил четирима млади мъже със смъртоносна доза от наркотик, използван при изнасилване.55 мин.
Документално
13:15ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Канибала с арбалета Стивън Грифитс е докторант по криминология и изучава серийните убийци. Познатите му обаче са в шок, когато научават, че всъщност Стивън е убил три жени.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци: Кръв по релсите Кондуктор на влак открива обезглавено тяло върху релсите. Лейт. Кенда няма друг избор, освен да се вслуша в глас, идващ от отвъдното. Спален чувал в мазе крие тялото на тийнейджърка. За да открие убиеца, Кенда трябва да 55 мин.
Документално
15:05Какво е нужно за убийство: Отмъщението на селяка Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, и други водещи следователи на убийства проучват веществе30 мин.
Документално
15:35Какво е нужно за убийство: Господарят Боб Поредицата разследва най-известните убийства в света, разкривайки истината за мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства, проучват веществени дока25 мин.
Документално
16:00Разтърсващи престъпления: Австралия: Трагедията в Порт Артър През 1996 г. Мартин Браянт, на 28 г., убива 35 души и наранява 23 други в кървав акт на насилие в Порт Артър. След шокиращите престъпления са предприети бързи действия за промяна на австралийско60 мин.
Документално
17:00Първите 48 часа: Г-н Ню Орлиънс/Без подслон За следователите на убийства часовникът започва да тиктака в момента, когато са повикани на местопрестъплението. Шансът им а разрешат случая намалява наполовина, ако не открият улики в първите 48 часа.60 мин.
Документално
18:00Градски кошмари: Докато смъртта ни раздели Жестоката истина за смъртта на любящата съпруга Колет, повалена от шофьор беглец в Дербишър през 2009 г.60 мин.
Документално
19:00Градски кошмари: Детективи под наблюдение Минават 14 месеца преди тялото на Тати Роджърс да бъде открито, след като тя е убита и погребана от полския си любовник.60 мин.
Документално
20:00Градски кошмари: Изгаряща ревност Поглед към жестокия палеж извършен над семейство Бимпсън в Ливърпул 2008-та. Изгарянията убиват тригодишната Франческа в навечерието на Рождество.60 мин.
Документално
21:00Разтърсващи престъпления: Джеймс Бълджър Денис Фъргюс споделя мисли относно убийството на сина си. Двугодишният Джеймс Бълджър е измъчван и убит от десетгодишните Джон Венабълс и Робърт Томпсън през 1993 г.60 мин.
Документално
22:00Чудовището в семейството ми: Убиеца от Крейгслист: Ричард Бийзли Дъщерята на Ричард Бийзли, Тоня, живее с вината за това, че е научила баща си как да пуска обяви в Крейгслист. Тоня се среща с мъж, чийто баща е бил една от четирите жертви на Бийзли.60 мин.
Документално
23:00Първите 48 часа: Убийство на хълма За разследващите убийство часовникът започва да отмерва времето в момента, в който са повикани на местопрестъплението. Шансът им да разрешат случая намалява наполовина, ако не установят улики през първите 48 часа.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg