ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Деца убийци: Епизод 1 Драматични лични истории за млади убийци и техните жертви, с ексклузивен достъп до техните близки. Емоционалните разкази са и анализ на насилието с оръжие и показват последствията от него за самите убийци, както и за жертвите и съотв1 ч. 55 мин.
Документално
01:55Градски кошмари: Разходка в мрака Трагичната история на Рейчъл Моран, която изчезва в новогодишната нощ на 2004-та година. Изчезването й предизвиква масово полицейско претърсване, което в крайна сметка ги довежда при убиеца й.55 мин.
Документално
02:50Часовете преди убийство: Непрощаващ син Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката межд55 мин.
Документално
03:45Часовете преди убийство: Опасен бизнес Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката между45 мин.
Документално
04:30Неразрешени случаи: Изгубената сестра/Слухове за убийство Чистач в училище е заподозрян в убийството на младеж, но при липсата на доказателства случаят остава неразрешен. След като гледа НЕРАЗРЕШЕНИ СЛУЧАИ жена се обръща към полицията за да отвори отново 45 мин.
Документално
05:15Неразрешени случаи: Карл Юджийн Уотс: Убиеца в неделната утрин В продължение на 20 г. убиецът в неделя сутрин намушква преминаващи жени. Сътрудничеството на различните служби на реда изправят убиеца пред съда.45 мин.
Документално
06:00Какво е нужно за убийство: Изкормвача от Род Айланд Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват в30 мин.
Документално
06:30Какво е нужно за убийство: Убиецът от Кливланд Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Автор на смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни представя ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд и други водещи разследващи убийства организации проучват веществени доказате20 мин.
Документално
07:20Ловецът на убийци: Очевидецът изчезва яко дим Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.45 мин.
Документално
08:05Ловецът на убийци: Пей, малка птичке Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци: Няма връщане обратно Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.45 мин.
Документално
09:35Джоунстаун: Жените, планирали касапницата: Епизод 1 Специалният двучасов епизод представя четири жени от близкия кръг на Джим Джоунс, помогнали с планирането на убийствата през 1978 г. в Джоунстаун, един от най-мащабните случаи на убийства - самоубийства 1 ч. 50 мин.
Документално
11:25Обажда се убиец: Доминик Айзъм Документалната поредица за действителни престъпления представя историите на убийци, обадили се на спешния телефон и съобщили за убийство, но представили го като трагичен инцидент, нахлуване в дома на престъпник или дело на н55 мин.
Документално
12:20Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Далеч от дома: Кю Су Ким Роби Колтрейн представя шокиращия случай на лондонски хазяин, измъчвал и убил по садистичен начин двама от своите наематели.55 мин.
Документално
13:15Часовете преди убийство: Лудницата в ума му Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 55 мин.
Документално
14:10Часовете преди убийство: Червената река Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката межд55 мин.
Документално
15:05Неразрешени случаи: Загадка в планината/Капка кръв Човек, който иска да облекчи съвестта си дава на полицията информация, която ще помогне да бъде разкрито убийството на майка на 7 деца. Също така - защо 86 годишна старица е убита с възглавница?60 мин.
Документално
16:05Неразрешени случаи: Нападателят в спалнята През 1979 г. в Калифорния е изнасилена и пребита млада бременна съпруга. Получила е и мозъчно сътресение. Обвинява в деянието тогавашния си съпруг, който прекарва 17 г. в затвора до момента, в който ДНК-анализ не55 мин.
Документално
17:00Какво е нужно за убийство: Информаторът Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени до30 мин.
Документално
17:30Какво е нужно за убийство: Удушвачът в блатата Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
18:00Какво е нужно за убийство: Убиеца от Крейгслист Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателст30 мин.
Документално
18:30Какво е нужно за убийство: Снайперисти в столицата Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказате30 мин.
Документално
19:00Ловецът на убийци: Очевидецът изчезва яко дим Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци: Пей, малка птичке Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.60 мин.
Документално
21:00Ловецът на убийци: Няма връщане обратно Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.60 мин.
Документално
22:00Истината срещу истината: Робърт Блейк Нанси Грейс и Дан Ейбрамс проучват отново неразкритото убийство на съпругата на актьора Робърт Блейк - Бони Лий Бейкли. Блейк е съден за убийството й и оправдан, но е намерен за виновен за смъртта й в граждански съдеб60 мин.
Документално
23:00Часовете преди убийство: Лудницата в ума му Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg