ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Деца зад решетките: Живот или условно освобождаване: Боби Боби е на 17, футболист в гимназията, когато приятелката му Криси споделя тъмна тайна. Думите й го подтикват да стреля по родителите й. Единият загива. Сега, след 25 години, той се надява да докаже60 мин.
Документално
01:0060 дни в затвора: Истински гангстер Още на влизане в килията си Стив научава, че обитателите на затвора в окръг Пинал са по-хитри, отколкото е мислел. Абнър се извинява на Чиканос, но влиза в конфликт с бандата Кинфолк.55 мин.
Документално
01:55Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Убиецът с две брадви: Денис Смоли Роби Колтрейн представя осем от най-трудните, сложни и объркващи случаи на убийство, разследвани досега от британската полиция.55 мин.
Документално
02:50Ловец на убийства: Бруто тонаж В резултат от наглед произволно нападение е убита Мери Моубъс, а полицията е объркана от наличието на страховит брой заподозрени. Когато обаче лейт. Кенда попада на значими нови улики, си дава сметка, че някой лъже.55 мин.
Документално
03:45Ловец на убийства: Врата № 12 Всички съседи са изумени, когато близките приятели Луис Матос и Колийн Джонсън са застреляни хладнокръвно и то без очевидна причина.45 мин.
Документално
04:30Ловец на убийства: Непредсказуем човек Лейт. Джо Кенда прекарва 23 години в полицейското управление на Колорадо Спрингс - почти цял един живот, свързан с безброй спомени за заловени убийци и участие в разследването на близо 400 убийства.45 мин.
Документално
05:15Ловец на убийства: Г-н Ел Ей Домашно парти по случай 4 юли завършва с насилие. Млад мъж опитва да избяга от мястото, но е застрелян, седейки зад волана на колата си. Особена улика насочва вниманието на лейт. Джо Кенда към самообучил се гангстер, намислил 45 мин.
Документално
06:00Ловец на убийства: Кръв по релсите Кондуктор на влак открива обезглавено тяло върху релсите. Лейт. Кенда няма друг избор, освен да се вслуша в глас, идващ от отвъдното. Спален чувал в мазе крие тялото на тийнейджърка. За да открие убиеца, Кенда трябва да 60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 1 Безкомпромисно проучване на работата на полицейските управления в действие.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Бегачо, бегачо В Мобил набързо извършена финансова измама води до двойно убийство, а начинаещ следовател на убийства приема лично случилото се.45 мин.
Документално
08:05Първите 48 часа: На самотно място В Ню Орлиънс млада майка е открита простреляна и изгорена в багажника на колата си, когато една вечер, през която излиза да се забавлява, се оказва последната й нощ.45 мин.
Документално
08:50Ловец на убийства: Написано с кръв Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.45 мин.
Документално
09:35Ловец на убийства: Кръв по релсите Кондуктор на влак открива обезглавено тяло върху релсите. Лейт. Кенда няма друг избор, освен да се вслуша в глас, идващ от отвъдното. Спален чувал в мазе крие тялото на тийнейджърка. За да открие убиеца, Кенда трябва да 55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство: Откачен и смъртоносен Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събит55 мин.
Документално
11:25Отдел Убийства: Атланта: тъмното стълбище Разследването на случая на Бриджит Шийл отвежда детективите отново на местопрестъплението. Те претърсват градския парк за улики и откриват камера за наблюдение с ценен запис на колата на Бриджит в момента на убийс55 мин.
Документално
12:20Разтърсващи престъпления: Питър Тобин Питър Тобин е сред най-известните серийни убийци в Обединеното кралство. През периода 1991 г. - 2006 г. изнасилва и убива три момичета: Дайна Макникъл, Вики Хамилтън и Анджелика Клък, но и преди тези престъпления е из55 мин.
Документално
13:15На живо: Полицейски патрул: Епизод 3 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
13:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 4 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Изчезналият стажант Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств25 мин.
Документално
15:05Ловец на убийства: Твърде млад, за да умре В резултат на яростно нападение из засада в заведение за хамбургери е убито 16-годишно момче. Лейт. Кенда трябва да пресее огромен брой слухове и намеци, за да стесни фокуса върху един основен заподозрян.55 мин.
Документално
16:00Първите 48 часа: Дяволът в мен/Следа от кръв Мъж е застрелян в Тулса, а в Атланта спор ескалира до такава степен, че единият от конфронтиращите се мъже е мъртъв, а животът на друг е в опасност.60 мин.
Документално
17:00Часовете преди убийство: Луди години Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията през 60 мин.
Документално
18:00Разтърсващи престъпления: Джон Суини Джон Суини брутално убива две от приятелките си, разчленява телата им и ги изхвърля в канали. Последващите му действия са зловещи - крие улики в своите абстрактни картини. Понастоящем още пет негови приятелки се водят 60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа: Стари рани В Тулса млада жена е убита при стрелба от преминаващ автомобил, а приятелят й - очевидната мишена, продължава по пътя си невредим. Ледърман разговаря с група тийнейджъри, разкривайки отдавнашна вражда, в търсене на убиеца на же60 мин.
Документално
20:00Ловец на убийства: Да събудиш мъртвите Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
21:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 5 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
21:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 6 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
22:00Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Изчезнал яко дим: Дейвид Гилрой Роби Колтрейн представя осем от най-трудните, сложни и объркващи случаи на убийство, разследвани досега от британската полиция.60 мин.
Документално
23:00Премиера Какво направи убиецът после: Шаан Робъртс Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между моме60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg