ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Ливай Белфилд Семейството и някогашните приятели на убиеца на 13-годишната Мили Даулър ще разкажат подробности за живота на този безмилостен убиец.60 мин.
Документално
01:00ЗЛОТО ОТБЛИЗО: Иван Грозни: Айвън Пейн На пръв поглед уважаван стълб на обществото, римокатолическият ирландски свещеник Айвън Пейн се оказва насилник на деца.55 мин.
Документално
01:55Великобритания: Най-страшното табу: Паркинсън Джейдън е млада, красива и новото момиче в класа. Влюбва се обаче в лошо момче - Бен Блейкли. Въпреки предупрежденията от страна на приятелите й, че не е подходящ за нея, Джейсън не се вслушва, но никой и не п55 мин.
Документално
02:50Тайните на моргата: Чудовище сред нас Тайните на моргата представя ключови дела за убийства от гледната точка на медицинските специалисти, работещи заедно с разследващите детективи в търсене на справедливост за жертвите и семействата им.55 мин.
Документално
03:45Мери Кей Литурно: Автобиография: Епизод 1 Шокиращата история на учителка от района на Сиатъл, чиято любовна връзка с 13-годишния й ученик Вили Фуало се превръща в международна сензация и я изпраща в затвора за седем години. Ще видим разговори с Мери, Вили1 ч. 30 мин.
Документално
05:15Не съм го извършил аз: Уилям Дилън Погрешно осъден за убийство, Уилям Дилън гасне зад решетките в продължение на цели 27 години, а в същото време най-малкото четирима истински убийци са на свобода. В този епизод той споделя своята мъчителна история.45 мин.
Документално
06:00Тайните на моргата: Чудовище сред нас Тайните на моргата представя ключови дела за убийства от гледната точка на медицинските специалисти, работещи заедно с разследващите детективи в търсене на справедливост за жертвите и семействата им.60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: За безверието и смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест20 мин.
Документално
07:20На живо: Полицейски патрул: Епизод 12 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
07:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 13 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:05На живо: Полицейски патрул: Епизод 14 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
08:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 15 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:50Разтърсващи престъпления: Убийството на Стивън Камерън Разтърсваща история, документираща убийството чрез наръгване с нож на 21-годишния моторист Стивън Камерън по време на магистрална свада през 1996 г.45 мин.
Документално
09:35Градски кошмари: Убиецът със сателитна навигация Виталия Балютавичиене изчезва внезапно и полицията е изправена пред загадка. С помощта обаче на съвременните технологии следователите успяват да идентифицират отвлеклия я човек и представят безпрецедентна и55 мин.
Документално
10:30Градски кошмари: Окървавени ръце Макар и забелязан в кръчма с кръв по ръцете, убиецът на тийнеджърката Колет е арестуван едва цели 27 години след убийството.55 мин.
Документално
11:25Убих най-добрия си приятел: Майки от Мисисипи Лъла Янг и Линда Лийдъм са на пръв поглед типични майки, отглеждащи децата си заедно, до момента, в който едната от тях не прибягва до измама, палеж и убийство, за да спомогне за сбъдването на съвместните им м55 мин.
Документално
12:20Убих най-добрия си приятел: Детегледачката Ан предлага да е детегледачка на децата на приятелката си Джейми, но дружбата им е застрашена. И двете трябва да направят ужасен избор… Бихте ли пожертвали най-добрия си приятел, за да спасите семейството си?55 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци: Съдбата е по-страшна от смъртта За да залови безжалостен маниак, лейт. Джо Кенда трябва първо да разкрие самоличността на жертвата, след което да сбере късчетата от злощастния любовен триъгълник, довел до смъртта й.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци: Острието на бръснача Полицията открива 24-годишния Патрик Рей прострелян в тила. Всички улики сочат, че е самоубийство, но инстинктът на лейт. Джо Кенда му подсказва друго. С напредване на разследването той разкрива убийство колкото шок55 мин.
Документално
15:05Великите разследвания на прокурорката Кларк: Дрю Питърсън Марша Кларк разследва изчезването на 23-годишната майка на четири деца Стейси Питърсън. Дали виновникът за смъртта й, както и за тази на бившата си жена, не е настоящият й съпруг Дрю?1 ч. 55 мин.
Документално
17:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 12 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
17:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 13 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
18:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 14 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
18:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 15 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
19:00Тайните на моргата: Смъртоносна раздяла Тайните на моргата представя известни случаи на убийство от гледната точка на съдебните лекари, работещи съвместно със следователите в търсене на правосъдие за жертвите на насилствена смърт и техните близки.60 мин.
Документално
20:00Култове и екстремни вярвания: Дванадесетте племена Въпреки хипарското си представяне, Дванадесетте племена са обвинявани във физическо насилие над деца и потискане на жени. Сега, изолираната от семейството си бивша членка, Сами Бросо, смята да разобличи н60 мин.
Документално
21:00Елизабет Шоуф: Момичето в бункер: Епизод 1 Специално заснет документален филм за ужасяващата истинска история на Елизабет Шоуф по собствените й думи. Включени са нови кадри и разговори с Шоуф, родителите й и полицаи. Филмът разкрива пред зрителите пътуван60 мин.
Документално
22:00Кой уби Тупак?: Крипс срещу Блъдс В тази поредица бележитият адвокат по гражданско право Бенджамин Кръмп и журналистката Стефани Фредерик разследват убийството на Тупак Шакур. Те интервюират свидетели, преглеждат доказателствата и проверяват различни теор60 мин.
Документално
23:00Кървава следа: Изкуството на преследването Обир на магазин завършва със смърт. Докато престъпникът се опитва да прикрие доказателствата в действие влиза високотехнологично оборудване, което ще насочи детективите в правилната посока, преди следите да са из60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg