ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Ловец на убийства: Манифест Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
01:00Градски кошмари: Врагът отвътре Когато Антоанета Гуарино престава да отговаря на телефонните обаждания на близките си, те имат предчувствие, че се е случило нещо лошо. Наемателят й казва, че е заминала на гости на приятели, но къде е всъщност тя?55 мин.
Документално
01:55Мансън говори: В съзнанието на един луд: Част 1 Използвайки придобити наскоро аудиозаписи на убиеца Чарлз Мансън, пенсионираният детектив от Лос Анжелис Клиф Шепард и изследователят Чарли Кук се опитват да свържат неразрешено убийство от миналото с Мансън1 ч. 50 мин.
Документално
03:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 6 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
04:10На живо: Полицейски патрул: Епизод 7 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
04:30Първите 48 часа: Открадната невинност Млада майка и приятелят й са убити пред децата й. Следователите от Тулса се надяват, че един подозрителен автомобил ще ги отведе до убиеца.45 мин.
Документално
05:15Ловец на убийства: Заподозрян номер 1 Майка на две деца е открита мъртва в най-богаташкия район на Колорадо Спрингс. Лейт. Кенда е в недоумение до мига, в който не проучва личния й живот. По друг случай Джо Кенда е извикан на мястото на убийство, което се45 мин.
Документално
06:00Часовете преди убийство: Тайни от покрайнините на града Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката ме60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Лош романс/Извън контрол В Минеаполис сомалийско момиче е жестоко убито в леглото си и сержантите Чарли Адамс и Крис Томсън разкриват тайна интимна връзка, която в крайна сметка довежда до смърт.45 мин.
Документално
08:05Първите 48 часа: Открадната невинност Млада майка и приятелят й са убити пред децата й. Следователите от Тулса се надяват, че един подозрителен автомобил ще ги отведе до убиеца.45 мин.
Документално
08:50Ловец на убийства: Заподозрян номер 1 Майка на две деца е открита мъртва в най-богаташкия район на Колорадо Спрингс. Лейт. Кенда е в недоумение до мига, в който не проучва личния й живот. По друг случай Джо Кенда е извикан на мястото на убийство, което се45 мин.
Документално
09:35Ловец на убийства: Манифест Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство: Тайни от покрайнините на града Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката ме55 мин.
Документално
11:25Градски кошмари: Съвършеното убийство В този филм ще видим историята на един мъж, който под заплахата от развод убива съпругата си за да запази фермата си. Макар и зад решетките, Адриан все още не разкрива къде са останките на мъртвата му съпруга.55 мин.
Документално
12:20Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Среща със смъртта: Скот Сингълтън Роби Колтрейн представя случая на Скот Сингълтън, убил 17-годишно момиче, след като го подмамва уж на интервю за работа.55 мин.
Документално
13:15На живо: Полицейски патрул: Епизод 6 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
13:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 7 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: Господарят Боб Поредицата разследва най-известните убийства в света, разкривайки истината за мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства, проучват веществени дока30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Дамата с киселината Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, и други водещи следователи на убийства проучват веществени25 мин.
Документално
15:05Ловец на убийства: Къде е Клаудия Джейн Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
16:00Първите 48 часа: На ул. Бърбън/Смъртоносен капан В Ню Орлиънс двойна стрелба на ул. Бърбън шокира целия град, а в Тулса мъж е убит с откос от ловна пушка, като вероятно е бил примамен в смъртоносна клопка.60 мин.
Документално
17:00Часовете преди убийство: У дома е най-хубаво Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката60 мин.
Документално
18:00Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Убийства в провинцията: Греам Бекхаус Роби Колтрейн разследва защо Греам Бакхауз опитва да убие жена си, поставяйки бомба в колата й, преди да убие съседа си през 1984 г.60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа: Паднал герой/Поледна сделка За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
20:00Ловец на убийства: Пречка в нощта Красива, млада пилотка е открита вързана в леглото и простреляна в главата. Джо трябва да реши дали е случайно нападение или разплата. Мъж е убит, прегазен от кола, чийто шофьор избягва. Полицаите са озадачени, но Кенда о60 мин.
Документално
21:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 8 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
21:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
22:00Убийци: Отвъд мита: Бала: Убиецът романист Убийството на един мъж страшно много прилича на онлайн история за убийство от автора Кристиан Бала. Баса е основен заподозрян и проведеното полицейско разследване води до ареста и осъждането му.60 мин.
Документално
23:00Премиера Аз бях дете булка: Неразказаната история Елизабет Варгас насочва вниманието ни към обезпокоителния проблем с децата булки в Америка. В този вдъхновяващ филм Варгас се среща с няколко жени, които споделят мъчителните си истории на малтретиране и р2 ч.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg