ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Премиера Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
00:30Премиера Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
01:00Полицейска камера: Епизод 1 Сержант Шон Ларкин води поредицата, в която различни типове полицейски камери представят нередактиран и уникален поглед към криминалната активност от гледната точка на един полицай.30 мин.
Документално
01:30Полицейска камера: Епизод 2 Сержант Шон Ларкин води поредицата, в която различни типове полицейски камери представят нередактиран и уникален поглед към криминалната активност от гледната точка на един полицай.25 мин.
Документално
01:55Часовете преди убийство: Убийство за милион долара Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между с55 мин.
Документално
02:50Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Окончателният провал на сциентологията Сциентологията обещава освобождаване от житейските злини, но жертвите на депресия често нямат към кого да се обърнат. Изслушвайки трагичните истории на Арън Пулин и Тейлър Ту55 мин.
Документално
03:45Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Втори сезон: Специален епизод Мостът към пълната свобода Стремежът на всеки сциентолог е да се изкачи на върха на Моста на пълната свобода. Лия и Майк водят дискусия по темата за Моста и защо сциентолозите харчат 45 мин.
Документално
04:30Първите 48 часа: Лош късмет За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.45 мин.
Документално
05:15Първите 48 часа: Епизод 16 За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.45 мин.
Документално
06:00Първите 48 часа: Епизод 20 За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Таксиметраджията убиец Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, и други водещи следователи на убийства проучват веществ20 мин.
Документално
07:20Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
07:45Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
08:05Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
08:30Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
08:50Разтърсващи престъпления: Манчестър Поредицата продължава с представянето на още от най-ужасяващите престъпления, извършвани на територията на Великобритания. В първия епизод ще научим за терористичния акт на Манчестър арина през май 2017 г.45 мин.
Документално
09:35Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: ДНК от едно убийство: Андрю Джордж Хилда Мъръл, 78-годишна видна експертка по отглеждане на рози, е открита мъртва в гората край родния си град. Въпреки мащабното разследване от страна на британската полиция у55 мин.
Документално
10:30Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Тялото в куфара: Лоренцо Саймън На 12 май 2014 г. при рутинна рехабилитация на Бирмингамския канал във водите му е открит човешки торс в куфар. Не е възможно да се извлече ДНК, липсват другите части на тялото 55 мин.
Документално
11:25Убийството на Джонбене: нейният баща споделя Филмът представя непоказвани досега подробности, включително отговора на Джон Рамзи на медийното отразяване във връзка с 20-ата годишнина от убийството на Джонбене, интервю с брат й от 1998 г. и ДНК-улики, хвър1 ч. 50 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци: Жертвен агнец Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци: Осмисляш деня ми Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
15:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Специално от сезон 2 (B) Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.60 мин.
Документално
16:05Истината срещу истината: Аднан Сайед Блокбъстър подкастът Сериен убиец повдига въпроси относно осъждането на Аднан Сайед за убийството на бившата му приятелка Хай Мин Лий. През март 2018 г. апелативен състав отменя присъдата на Сайед и постановява, че той55 мин.
Документално
17:00Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
17:30Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
19:00Какво направи убиецът после: Сайма Хан Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на извър60 мин.
Документално
20:00Чудовището в семейството ми: Кийт Джеспърсън Мелиса се среща с член на семейството на една от жертвите на баща си, за да изрази съжалението си и емпатия по повод ужасяващото му престъпление.60 мин.
Документално
21:00Чудовището в семейството ми: Дейл Хоснър Ранди Хоснър, брат на серийния стрелец Дейл Хоснър, споделя тази лична история за човека, всял ужас и страдание в град Финикс при продължилата година и половина поредица от извършени от него убийства.60 мин.
Документално
22:00Фрицъл, представен от Фред Дайнидж: Ханрати Фред Дайнидж проучва вероятни доказателства за това, че Джеймс Ханрати всъщност е бил невинен и не той е убил Майкъл Грегстън, въпреки че през 1962 г. е обесен за престъплението.60 мин.
Документално
23:00Първите 48 часа: Епизод 20 За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg