ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Деца убийци: Беглецът/Родени убийци Юноша от провинциална Индиана извършва двойно убийство, като твърди, че е бил обладан от демон. Заедно с други двама затворници планира бягство, за да е на свобода и убива отново.60 мин.
Документално
01:00Джо Фрост за британските деца убийци: Даниъл Бартлам Експертът по родителски грижи Джо Фрост изследва психологията на децата убийци, като започва със случая на Даниъл Бартлам, който на 14-годишна възраст убива майка си с чук.55 мин.
Документално
01:55Убийства с нож в Джърси През 2011 г. Деймиън Ржезовски напада свирепо роднини и приятели по време на барбекю. Засегнати от случая лица разказват за случилото се през онзи ден и анализират факторите, довели до ужасяващото убийство на множество хора.55 мин.
Документално
02:50Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Падината на мъртвеца: Нишан Бакунц През 2002 г. пожарникар, който не е на работа, открива тяло в поле. Тялото е обгорено и неразпознаваемо. Полицията може само да установи, че мъжът е умрял насилствено, наръга55 мин.
Документално
03:45Джо Фрост за британските деца убийци: Джеймс Феъруедър Експертът по родителски грижи Джо Фрост изследва случая на дете, обсебено от серийните убийци, което наръгва до смърт двама непознати в Колчестър през 2014 г.45 мин.
Документално
04:30Джо Фрост за британските деца убийци: Шарън Кар Джо Фрост прави профил на Шарън Кар, най-младата убийца, осъдена във Великобритания, след като на 12-годишна възраст наръгва до смърт жена.45 мин.
Документално
05:15Джо Фрост за британските деца убийци: Майкъл Хамър Джо Фрост анализира мотивите на 14-годишно момче, убило свой съученик, след като го подмамва в дома си, използвайки фалшифицирано писмо, уж написано от техен учител.45 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: Лоша луна Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
07:00Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Хеликоптерът За следователите на убийства часовникът започва да тиктака в момента, когато са повикани на местопрестъплението. Шансът им а разрешат случая намалява наполовина, ако не открият улики в първите 48 часа.45 мин.
Документално
08:05Часовете преди убийство: Зли зверове Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката между с45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци: Написано с кръв Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.45 мин.
Документално
09:35Тайните на моргата: Загубени в гората Тайните на моргата разглежда известни случаи на убийства от гледната точка на съдебни лекари, които си сътрудничат с детективи, за да осигурят справедливост за жертвите на убийства и техните семейства.55 мин.
Документално
10:30Кървава следа: Свързване на уликите Жена е застреляна от упор докато разговаря по телефона в колата си. Точно преди изстрелите, жертвата изкрещяла: Ето го!. Не споменала име, но полицията смята, че знае кой е извършителят. Специалистът по балистика ще пом55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа: Хеликоптерът За следователите на убийства часовникът започва да тиктака в момента, когато са повикани на местопрестъплението. Шансът им а разрешат случая намалява наполовина, ако не открият улики в първите 48 часа.55 мин.
Документално
12:20Култове и екстремни вярвания: Деца на Бога Ейми Брил разказва за детството си сред Деца на Бога, група, известна с педофилия и религиозна проституция. Ейми и останалите, родени и отгледани в групата, се обединяват, за да проучат епидемия от самоубийства с55 мин.
Документално
13:15На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
13:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 10 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: Трагедията в парка за каравани Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни представя ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд и други водещи разследващи убийства организации проучват вещес30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Какво се случи с Джана Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват вещест25 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци: Написано с кръв Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
16:00Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Време на смърт: Албърт Уокър Рибар от Девъншър изтегля мрежите си на 28 07 1996 г. и открива нещо зловещо: тяло на мъртвец сред улова от деня. Няма какво да помогне за установяване самоличността на мъртвия, о60 мин.
Документално
17:00Истината срещу истината: Робърт Блейк Нанси Грейс и Дан Ейбрамс проучват отново неразкритото убийство на съпругата на актьора Робърт Блейк - Бони Лий Бейкли. Блейк е съден за убийството й и оправдан, но е намерен за виновен за смъртта й в граждански съдеб60 мин.
Документално
18:00Истината срещу истината: Аднан Сайед Блокбъстър подкастът Сериен убиец повдига въпроси относно осъждането на Аднан Сайед за убийството на бившата му приятелка Хай Мин Лий. През март 2018 г. апелативен състав отменя присъдата на Сайед и постановява, че той60 мин.
Документално
19:00Истината срещу истината: Лейси Питърсън Нанси Грейс и Дан Ейбрамс разглеждат отново случая със смъртта на Лейси Питърсън. През 2004 г. съпругът й Скот е осъден за убийството й и в момента очаква изпълнение на смъртната си присъда в Калифорния. Скот обжалв60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци: Написано с кръв Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
21:00Великите разследвания на прокурорката Кларк: Имението Спрекълс Марша проучва подозрителната смърт на Ребека Захау, интимна приятелка на фармацевтичен магнат - мултимилионер. Разследващите определят случая като самоубийство, но не е ли била всъщност насилс2 ч.
Документално
23:00Премиера Първите 48 часа: Невъзможното: част 1 За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 час60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg