ТВ програма Crime & Investigation Network - Днес

00:00Единадесетте: Убиец на свобода Разследване на серийния убиец Ед Бел, който обрисува картина на живота си, действията си и последните мигове от живота на своите жертви, за да разясни какво точно се случва в Галвестън през 70-те години на миналия век.60 мин.
Документално
01:00Ловецът на убийци: Оправдано Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
02:00Разтърсващи престъпления: Джема Макклъски Поредицата Разтърсващи престъпления разкрива истината за най-големите скандали и най-шокиращите престъпления във Великобритания, представяйки историите през очите на хората, оказали се в центъра на съответната тра60 мин.
Документално
03:00Да измериш злото: Най-страшните убийци на Великобритания: Епизод 3 Най-страшните убийци на Великобритания съчетава ужасяващи истории за едни от най-извратените мозъци на Великобритания с архивни кадри, свидетелства от експерти и въздействащ презентатор - 60 мин.
Документално
04:00Какво е нужно за убийство: Роднинството е по-важно от брака Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучв30 мин.
Документално
04:30Убиецът до теб: Тиха смърт Елжбиета и съпругът й Яцек на пръв поглед имат щастлив брак, но след като Елжбиета умира в съня си, родителите й изпитват подозрения и изискват да й се направи аутопсия. Тя разкрива двойния живот на Яцек.30 мин.
Документално
05:00Единадесетте: Убиец на свобода Разследване на серийния убиец Ед Бел, който обрисува картина на живота си, действията си и последните мигове от живота на своите жертви, за да разясни какво точно се случва в Галвестън през 70-те години на миналия век.60 мин.
Документално
06:00Първите 48 часа: Мъжка игра В Атланта млад мъж е прострелян и оставен да умре в храстите. Загадъчен линкълн Таункар може да крие ключа за успеха на разследването, водено от следовател Калвин Томас.60 мин.
Документално
07:00Разтърсващи престъпления: Стивън Лорънс На 20-ата годишнина от смъртта на Стивън Лорънс семейството му си припомня ужасяващото му убийство през 1993 г. и продължилата дълги години борба за правосъдие.60 мин.
Документално
08:00Какво е нужно за убийство: Отровата е предпочитана Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
08:30Какво е нужно за убийство: Беглец и убиец Поредицата разследва най-известните убийства в света, разкривайки нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства, проучват веществени доказат30 мин.
Документално
09:00Убийството на Лейси Питърсън: Медийна лудост При появата на гаджето на Скот Питърсън, Амбър Фрей, медийното внимание ескалира.60 мин.
Документално
10:00Премиера Неразрешени случаи: Задният прозорец/Воайорът Бруталното убийство на жена от Флорида е разрешено, когато ДНК доказателствата посочват убиеца. Също така отпечатък от стъпало, който съвпада с отпечатъка, оставен от убиец преди 18 години, вкарва вин60 мин.
Документално
11:00Първите 48 часа: Смъртоносен спор/Сърце до сърце В Тълса, по време на ожесточена улична битка, е убит млад баща, а в Атланта мъж, защитаващ честта на своята майка, е прострелян в гърба.60 мин.
Документално
12:00Разтърсващи престъпления: Стивън Лорънс На 20-ата годишнина от смъртта на Стивън Лорънс семейството му си припомня ужасяващото му убийство през 1993 г. и продължилата дълги години борба за правосъдие.60 мин.
Документално
13:00Какво е нужно за убийство: Отровата е предпочитана Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
13:30Какво е нужно за убийство: Беглец и убиец Поредицата разследва най-известните убийства в света, разкривайки нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства, проучват веществени доказат30 мин.
Документално
14:00Убийството на Лейси Питърсън: Медийна лудост При появата на гаджето на Скот Питърсън, Амбър Фрей, медийното внимание ескалира.60 мин.
Документално
15:00Неразрешени случаи: Задният прозорец/Воайорът Бруталното убийство на жена от Флорида е разрешено, когато ДНК доказателствата посочват убиеца. Също така отпечатък от стъпало, който съвпада с отпечатъка, оставен от убиец преди 18 години, вкарва виновника за60 мин.
Документално
16:00Ловецът на убийци: Убийствата ме преследват Ловецът на убийци ни отвежда зад кулисите на детективската работа заедно с един от най-добрите в света следователи на убийства, за да научим как тези престъпления се разкриват.60 мин.
Документално
17:00Какво е нужно за убийство: Отровата е предпочитана Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
17:30Какво е нужно за убийство: Беглец и убиец Поредицата разследва най-известните убийства в света, разкривайки нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства, проучват веществени доказат30 мин.
Документално
18:00Първите 48 часа: Смъртоносен спор/Сърце до сърце В Тълса, по време на ожесточена улична битка, е убит млад баща, а в Атланта мъж, защитаващ честта на своята майка, е прострелян в гърба.60 мин.
Документално
19:00Убийството на Лейси Питърсън: Медийна лудост При появата на гаджето на Скот Питърсън, Амбър Фрей, медийното внимание ескалира.60 мин.
Документално
20:00Разтърсващи престъпления: Стивън Лорънс На 20-ата годишнина от смъртта на Стивън Лорънс семейството му си припомня ужасяващото му убийство през 1993 г. и продължилата дълги години борба за правосъдие.60 мин.
Документално
21:00Неразрешени случаи: Задният прозорец/Воайорът Бруталното убийство на жена от Флорида е разрешено, когато ДНК доказателствата посочват убиеца. Също така отпечатък от стъпало, който съвпада с отпечатъка, оставен от убиец преди 18 години, вкарва виновника за60 мин.
Документално
22:00Премиера Единадесетте: Равносметка Разследване на серийния убиец Ед Бел, който обрисува картина на живота си, действията си и последните мигове от живота на своите жертви, за да разясни какво точно се случва в Галвестън през 70-те години на миналия век.60 мин.
Документално
23:00Премиера Елизабет Смарт: Отговори: Епизод 1 Оцелялата след похищение Елизабет Смарт дава отговори на въпроси от страна на зрители, разкривайки нови подробности за деветте месеца похищение и за възстановяването си. Д-р Дрю Пински говори за методите, които 60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg