Сериали Криминални

Честни измамници

Добави коментар

„Честни измамници” е един напрегнат и бързо развиващ се нов сериал с участието на носителя на награда Оскар Тимъти Хътън. Един екип прави всичко по силите си, за да успее по най-прецизния възможен начин да накаже онези,...

LEVERAGE / 2008 / САЩ

Участват:  Тимъти Хътън, Джина Белман, Крисчън Кейн, Алдис Ходж, Бет Рийсграф,

Продуцент: Дийн Девлин
Честни измамници

„Честни измамници” е един напрегнат и бързо развиващ се нов сериал с участието на носителя на награда Оскар Тимъти Хътън.

Един екип прави всичко по силите си, за да успее по най-прецизния възможен начин да накаже онези, които използват силата и богатството си с цел да мамят обикновените хора.

Хътън играе Нейт Форд
– бивш застрахователен следовател, твърдо решен да унищожи корумпираните големци, чиято немарливост е довела до смъртта на сина му. В негова помощ работи супер екип от специалисти, съставен от талантливата Софи (Джина Белман) – надарена актриса, която използва актьорските си способности, за да притиска в ъгъла своите цели; Елиът Спенсър (Крисчън Кейн) – “специалист по избавянето” с бойната способност да чупи кокали; Алек Хардисън (Алдис Ходж) – майстор на джаджите и модерните технологии, който държи екипа винаги информиран и във връзка; и Паркър (Бет Рийсграф) – крехка и много изкусна крадла, на която никоя сграда не може да се опъне, а промъкването в тесните пространства е неин специалитет.

Честни измамници

Заедно екипът събира на едно място енергия, бърза мисъл и редки интелекти, които се грижат да доставят справедливост за най-беззащитните в обществото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Честни измамници